KiZo
Poznat
- Poruka
- 9.861
te udate posle par godinica braka sa nekim tupsonom ,samo gledaju u tudje pantalone i merkaju li merkaju.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

te udate posle par godinica braka sa nekim tupsonom ,samo gledaju u tudje pantalone i merkaju li merkaju....![]()

kolega, pa ti zivis u tragicnoj zabludi!
znas li ti koliko su tek udate lake i gladne curca "sa strane"?
cuj, oni odmah vide u razvedenima lake mete, svasta
razvedena je oprezna, ne srlja vise tako lako i olako (ako ima imalo soli u glavi) dok ova udata...ajme...cccc..te su ti najgore pohotnice i radodajke.
ma ti se zaebavas, sigurno![]()
Naravno ne sve ali jedan kritičan procenat udatih žena vara isto kao i muškarci...pravio sam neku analizu kasnije pošto volim da razmišljam i gotovo svaka od njih se udala veoma rano(mislim na te udate što varaju i flertuju)...da znas da vec dugo prizeljkujem upravo takav odlazak...odmor, stagod.
ali sve dok su deca u nekoj kombinaciji putovanja, covek si ne moze priustiti taj "on the road" zivot...danas sam na jednoj cesti, nebitno gde, videla dvoje sredovecnih ljudi (poput mene, iz aviJona se vidi da su strendzeri, sa rancevima, stapovima, gojzericama (a jesu neke cipeletine, bemliga), slamnatim sesirima, u sorcevima i majicicama bez rukava (bitno je da su im majice iste, a oboje mrsavi , preplanuli i koliko sam uspela da "uhvatim" pogledom, bas simpa muskarac i zena
...piche oni pesice cestom, na plus hiljadu stepeni, ali nekako...super je to, jer oni tacno imaju svoj pravac,
verovatno i cilj i ostvarice ga na nacin na koji su si zacrtali bez obzira sto to verovatno mnogima izgleda suludo, ovako ili onako...dok se ja recimo vazda pitam, over and over again: kud vodi ovaj put?
umesto da mu se samo prepustim pa kako mi Bog da...
ovaj, sorry na ovom monologu.
tvoj komentar me je samo malcice podstaknuo da otvorim dusicu tananu,
inace nemam nesto obicaj bas ovoliko kenjati
svako dobro.
sto, sta fali prosecnom srbinu?
osim samopostovanja, kesha i radnih navika?
zakljucak:
ozenjeni, cuvajte vase zenice ko oci u glavi i ne budite bas tako veliki tupsoni![]()
Momci, da li pridajete veliku pažnju pravopisu i pravilnom govoru nekih devojaka a da pri tom ne možete da je prihvatite takvu kakvu jeste? Šta vam je važnije pravopis ili karakterna osoba, da li je to zajedničko?
1. Da mi objasne termin ljubavnica.
Priželjkuješ - planiraš - ostvariš! I ako se nekad budemo sreli u nekom bespuću, znaću da si to ti; po iskri u oku. Namigni samo i klimni glavom. Neću te pitati gde ćeš, nemoj ni ti mene - neću znati.
A duša? Nije loše s'vremena na vreme otvoriti je, provetriti, da se ne ubuđa. I srećan ti put, kad i koji god bio.

pa voznja bajsa 100tinak kmi odmah pitanje, inspirisano prethodnom prepiskom:
sta je to ludo, neobicno, avanturisticki, nesvakidasnje itd, sto biste uradili ali u paru sa svojom zenom (devojkom) ?
pa voznja bajsa 100tinak km

i odmah pitanje, inspirisano prethodnom prepiskom:
sta je to ludo, neobicno, avanturisticki, nesvakidasnje itd, sto biste uradili ali u paru sa svojom zenom (devojkom) ?
Avantura i ludost se obično povezuju sa neodgovornim ponašanjem... što je infantilni avanturizam.
A najveća avatura je u stvari potpuno otvaranje prema voljenoj osobi.
Holivud je zaebo percepciju po tom pitanju masama, gotovo nepopravljivo.
i odmah pitanje, inspirisano prethodnom prepiskom:
spustila se na 80m ispod vode, na vaduh
prespavali noc u satoru u nekoj vukoebini da bi ujutru gledali izlazak sunca
i jos svasta imam u planu

spustila se na 80m ispod vode, na vaduh
prespavali noc u satoru u nekoj vukoebini da bi ujutru gledali izlazak sunca
i jos svasta imam u planu

dok ne dodju vukovi i medvedi na dorucak![]()
ovo mi je ulepsalo dan![]()
E, moj sibir, nekad si mogao da ne progovoriš ni reč, a da opet ulepšaš nekoj ženi dan. Odoh u penziju.