Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kolega, pa ti zivis u tragicnoj zabludi!
znas li ti koliko su tek udate lake i gladne curca "sa strane"? :deda:
cuj, oni odmah vide u razvedenima lake mete, svasta:roll:
razvedena je oprezna, ne srlja vise tako lako i olako (ako ima imalo soli u glavi) dok ova udata...ajme...cccc..te su ti najgore pohotnice i radodajke.:azdaja:

:lol:

ma ti se zaebavas, sigurno:D

Jeste,znam iz ličnog iskustva koliko me udatih žena muvalo,pisao sam već ali malo mi ko vjeruje na forumu:)Naravno ne sve ali jedan kritičan procenat udatih žena vara isto kao i muškarci...pravio sam neku analizu kasnije pošto volim da razmišljam i gotovo svaka od njih se udala veoma rano(mislim na te udate što varaju i flertuju)...

da znas da vec dugo prizeljkujem upravo takav odlazak...odmor, stagod.
ali sve dok su deca u nekoj kombinaciji putovanja, covek si ne moze priustiti taj "on the road" zivot...danas sam na jednoj cesti, nebitno gde, videla dvoje sredovecnih ljudi (poput mene:D , iz aviJona se vidi da su strendzeri, sa rancevima, stapovima, gojzericama (a jesu neke cipeletine, bemliga), slamnatim sesirima, u sorcevima i majicicama bez rukava (bitno je da su im majice iste, a oboje mrsavi , preplanuli i koliko sam uspela da "uhvatim" pogledom, bas simpa muskarac i zena:)...piche oni pesice cestom, na plus hiljadu stepeni, ali nekako...super je to, jer oni tacno imaju svoj pravac,
verovatno i cilj i ostvarice ga na nacin na koji su si zacrtali bez obzira sto to verovatno mnogima izgleda suludo, ovako ili onako...dok se ja recimo vazda pitam, over and over again: kud vodi ovaj put?:roll:
umesto da mu se samo prepustim pa kako mi Bog da...

ovaj, sorry na ovom monologu.
tvoj komentar me je samo malcice podstaknuo da otvorim dusicu tananu,
inace nemam nesto obicaj bas ovoliko kenjati:D

svako dobro.

Priželjkuješ - planiraš - ostvariš! I ako se nekad budemo sreli u nekom bespuću, znaću da si to ti; po iskri u oku. Namigni samo i klimni glavom. Neću te pitati gde ćeš, nemoj ni ti mene - neću znati.
A duša? Nije loše s'vremena na vreme otvoriti je, provetriti, da se ne ubuđa. I srećan ti put, kad i koji god bio.

Poslednja izmena:
sta bravo bravo za jeftinu patetiku i pucanje na visu vrednost. pa fala qrcu da je ljubav u vezi najvisa vrednost sto opet fala qrcini ne znaci da ta veza treba da bude sterilna ko gaza i da bude lisena svakog vida zabave i desavanja novih stvari.
kad ovako procitam glupoti gomilu ne znam dal bi pre sutiro il samaro. zasu tuga jeza idem da se iskenjam od ovoga

pazi ti termin INFANTILNI avanturizam. pa to mozda ako neko ode sa ribom popne se na drvo i onda gadja slinama ljude sta ?!

- - - - - - - - - -

infantilni avanturizam hahah dad da i humor je plod civilizovanog varvarstva i po toj logici matorih prdeza treba da se zatvoris u 4 zida sa ribom i da kanalises ljubav kroz kosmicke niti lol
proliv logika :*

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back