Zasto atraktivni muskarci dobijaju dosta manje paznje i komplimenata u odnosu na zene?

Screenshot_20250924_194051_TikTok.jpg

Jesam cesto razmisljao o tome i jos uvijek ne znam odgovor ,ne samo instagram nego i u zivotu, mene su u mladim danima zene cesto psihicki maltretirale, ja je skidam ocima a one neda, zasto ona mene ne skida ocima,kako je moguce da ne zeli da pocijepa odjecu sa mene ,iscjedi me ko sundjer,zeli me za jednu noc, nista ne pomaze ,muke isusove da dobijem, kako sam plakao u tom periodu.Bio sam ko corava kokos koja kljuca kljuca pa ponekad ubode zrno,nadjem curu teska pa ponovo teska. Kad sam postao stariji to je bolje islo ali u mladosti kad ti je najjaci libido katastrofa.
Hoce ako joj ti uputis ocima hocu da te skinem, ako si lep muskarac SVAKA ce ti odgovoriti hocu i ja tebe...
Nema koja nece da ti odgovori , ocima...
Pa to je deo igre, sta , ti joj kazes mala trzam na tebe ko somic na udici , a ona da ti ocima kaze upeco si se bas mi te zao....hoce sipak, to ce ti reci mozda ovako jezikom, da se femka, ali ocima ce ti reci hocu te ima da te lazem i mazem i da se neckam, ali me imas nemoj da si sonja da to ne vidis..

Jeste li nekad razmiljali o ovome? Zasto je to tako?

Bilo da je rec o drustvenim mrezama ili uzivo, atraktivni muskarci generalno dobijaju dosta manje paznje i komplimenata od zena u odnosu na atraktivne zene od strane muskaraca a i zena. Evo npr. na Instagramu neki atraktivan tip, koji ima javno vidljiv profil za sve, ce dobiti daleko manje zenskih pratilaca, lajkova i komplimenata u odnosu na neku atraktivnu ribu koja ce dobiti tonu pratilaca, lajkova i komplimenata od strane kako poznatih tako i nepoznatih muskaraca. Kada na ulici prodje neka zgodna zenska mnogi muskarci ce baciti poglede na nju, dok kad prodje neki zgodan tip ce dobiti dosta manje zenske paznje.

Onda, van drustvenih mreza, u javnosti, tj. stvarnom zivotu ako posmatramo ljude koji su medjusobno poznati, muskarci ce retko kad dobiti kompliment na racun svog izgleda, bilo od zena ili muskaraca. Dosta je vise zastupljeno to da zene koje se medjusobno poznaju jedna drugoj upucuju javne komplimente na racun izgleda nego sto ce uputiti nekom (poznatom) muskarcu. S druge strane ako slucajno neki muskarac uputi nekom poznaniku kompliment na racun izgleda to ce sa drustvenog aspekta zvucati "pederski" iako ne mora da znaci da je taj muskarac uopste gej.

Dakle, u cemu je stvar? Da li je ovo stvar nekih drustvenih kalupa ponasanja koje mi kao "ovce" slepo sledimo ili je nesto drugo u pitanju?
Дискутабилно је, ко је, заправо атрактиван?
Ако је атрактиван за тебе, не мора нужно бити и мени и обрнуто...
Али се често под атрактиван, у данашње време, заправо мисли на модерног.
За модерног мушкарца је,( као и за жене), заиста потребан статус, тј новац...

Мени су данас атрактивни они мушкарци који имају кичму...кажу оно што мисле и то и бране...мада је то одувек тако...чини се да су данас баш на цени...заслужено...

Ne svim zenama. Zapazila sam da tako uvek pises o zenama.
Nisu sve zene iste. Mozda si ti nailazio na takve o kakvima pises, ali to ne znaci da su sve takve.
Не би ниједна била за сиромашног или за неког ко је социјални случај, значи материјалисткиње су.

Не би ниједна била за сиромашног или за неког ко је социјални случај, значи материјалисткиње су.
Bitno je da se trudis, da pokazes da zelis da napredujes. I pojavice se osoba koja ce to da vidi.
Moras malo vedrije da gledas na svet oko sebe.

Pricali smo o tome, jedno je kres, drugo je veza, trece je brak....naravno za brak nece golju , ....

Stavi se u poziciju zena....malo malo pa naleti neko ko kaze, ne interesuje me nesto samo da te kresnem....tako i one tebi ,zna da hoces kacamak, napravi kalkulaciju , meni je nekad bas odvrattno kakve kalkulacije prave, kao bukvalno necu ni osetiti tih 5 min....ili ajd dosadno je , tako da mnogo manje postuju svoj polni organ....
a i manje je vredan morfoloski , vrlo malo razvvijeni sfinkteri kod vecine, nema enormnog poremecaja krvotoka, nema naprezanja, nema nikakve kriticne tacne u performansama....moze i da odlezi kao sto vecina radi....dobro polovina...

Poslednja izmena:
Jeste li nekad razmiljali o ovome? Zasto je to tako?

Bilo da je rec o drustvenim mrezama ili uzivo, atraktivni muskarci generalno dobijaju dosta manje paznje i komplimenata od zena u odnosu na atraktivne zene od strane muskaraca a i zena. Evo npr. na Instagramu neki atraktivan tip, koji ima javno vidljiv profil za sve, ce dobiti daleko manje zenskih pratilaca, lajkova i komplimenata u odnosu na neku atraktivnu ribu koja ce dobiti tonu pratilaca, lajkova i komplimenata od strane kako poznatih tako i nepoznatih muskaraca. Kada na ulici prodje neka zgodna zenska mnogi muskarci ce baciti poglede na nju, dok kad prodje neki zgodan tip ce dobiti dosta manje zenske paznje.

Onda, van drustvenih mreza, u javnosti, tj. stvarnom zivotu ako posmatramo ljude koji su medjusobno poznati, muskarci ce retko kad dobiti kompliment na racun svog izgleda, bilo od zena ili muskaraca. Dosta je vise zastupljeno to da zene koje se medjusobno poznaju jedna drugoj upucuju javne komplimente na racun izgleda nego sto ce uputiti nekom (poznatom) muskarcu. S druge strane ako slucajno neki muskarac uputi nekom poznaniku kompliment na racun izgleda to ce sa drustvenog aspekta zvucati "pederski" iako ne mora da znaci da je taj muskarac uopste gej.

Dakle, u cemu je stvar? Da li je ovo stvar nekih drustvenih kalupa ponasanja koje mi kao "ovce" slepo sledimo ili je nesto drugo u pitanju?
Zavisi od šminke, kada je lepo našminkan svi ga hvale naglas....

Ne dokazivanje drugima, vec samom sebi.
То је добра ствар за појединца али тако наклоност од стране других углавном неће добити. Људи који добијају пуно мржње од стране других су често они који су скроз добри са самим собом. Али мислим да је већини људи потребно бар неко минимално одобравање од стране других, од тога се и живи, не би неко имао посао да није добио одобрење од стране шефа и да није прошао кроз призму његових предрасуда, а то је тешко добити од других. Ја сам лично веома самопоуздан када сам са самим собом али ми је самопоуздање 0 када треба било шта у реалу да обавим са другим људима јер никад нисам добијао подршку.

То је добра ствар за појединца али тако наклоност од стране других углавном неће добити. Људи који добијају пуно мржње од стране других су често они који су скроз добри са самим собом. Али мислим да је већини људи потребно бар неко минимално одобравање од стране других, од тога се и живи, не би неко имао посао да није добио одобрење од стране шефа и да није прошао кроз призму његових предрасуда, а то је тешко добити од других. Ја сам лично веома самопоуздан када сам са самим собом али ми је самопоуздање 0 када треба било шта у реалу да обавим са другим људима јер никад нисам добијао подршку.
Moras da zakljucis zasto je to tako.
Ako ne mozes sam, postoje strucna lica za pomoc.

Moras da zakljucis zasto je to tako.
Ako ne mozes sam, postoje strucna lica za pomoc, razgovor.

Poslednja izmena:
Kaze stara poslovica, da bi razvio razmisljanje i vestine moras biti ruzan pa ce te ljudi naterati da se trudis i upotrebis razmisljjanje i vestine...

Ono sto se podrazumeva je da si prosecno lenj i glup , zato je takva i poslovica, a ako si dovoljno pametan ne moras biti ruzan da bi sebe usmerio da razvijas misljenje i vestine....cak i kada si lep....

Na zalost poslovica nije za dzabe tu....ona je za onih 999 slucajeva....

Back