Ambasador
Elita
- Poruka
- 19.726
Pitanje:
Da li vam smeta kada zena puno prica?
Ovde da, u realu ne.!!!

- - - - - - - - - -
pitanje:
Šta nosite u krevetu... pidžamu, bokserice ili nista…?
Pancerice.!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitanje:
pitanje:
Ne, ako ne preteruje i nepriča nebuloze koje nemaju veze sa normalomPitanje:
Pitanje:
SexOmiljeno pice?
Pitanje:
Omiljeno pice?
sex na ex![]()
Sa dužim vekom trajanja, karenca ne ističesex na ex![]()
Omiljeno pice?
Poželjno li je, da ona vas oslovi sa moj Ljubljeni, Veliki, Veličanstveni, Svemogući, Najbolji, Gospodaru recimo, kako biste želeli, voleli, zapovedali?![]()
Omiljeno pice?
Nije hipotetična situacija, gledala sam svojim očima
Devojci se odveže pertla, ona onako isturi nogicu, momak se sagne i fino zaveže?![]()
Vaše mišljenje o toj situaciji, tom momku, vi biste isto tako?![]()
Sa dužim vekom trajanja, karenca ne ističe![]()
Da, obavezno....propustila si jos par izraza
Ako ima povredu zbog koje ne moze da se sagne - ok. Inace - strasno.
nijedno od ta 2Krečite li vi ili plaćate majstora?![]()
avionSta bi radije da dobijete na poklon - avion ili jahtu ?![]()
piva...već sam ga se odrekaoCega bi ste se pre odrekli:
jutarnje kafe... ili piva .. (za vreme neke utakmice na pr.) ?![]()
ne pijem...glupostiMa jel' neko od vas pije tu aroniju i jel' veruje u te prirodne lekove za produžetak života i obnovu vašeg organizma?![]()
pirinačVolite li više crnu, belu, sa suvim grožđem, pirinčem, narandžom, papričicom čokoladu?
slatkišaOd čega vi dobijate stomačić od slaniša ili slatkiša više?![]()
isključivo teretana...jadni su mi oni koji rade na otvorenomDa čujem gde se vi razapinjete po kući sa tim vežbanjem, u teretani, ispred kuće/zgrade, na nekom proplanku, u komšiluku?![]()
nema komšiki, al šacuju i te kakoImali uopšte tu oko vas nekih zgodnih komšijki i jel' vas onako šacuju, kad prolazite ulicom, kosite travnjak, bacate smeće, palite cigaretu, vadite ključeve od kola?![]()
nije jer znaju da je rizik veliki, a dobitak bi bio maliDa li vam se ikada desilo da vas odzepare negde?
gnušam se likova koji su i vodoinstalateri i domaćice i električari i zidari i moleri i sve...Da li biste mogli da budete onaj "muž za sve", ne znam da li ste čitali novine, "muž za iznajmiti vršim sve popravke i poslove po kući"..šta biste naveli kao svoju stručnost i kvalifikaciju, u čemu ste vi to stručni?![]()
ne ušeprtljam se...Znate mene uvek muči jedan isti problem, kad oblačim one tanke najlonke, one se onako uvrnu i pošto imam dugačke nokte, baš onako jako, ne mogu da ih onako tanko uštinem i okrenem kako treba, mogli biste vi tako nešto, da ih uštinete za mene i okrenete kako treba, a da ne pocepate, kakvi su vam prsti uopšte i možete li te pipave stvari da radite, ili se ušeprtljite?![]()
ne bi ništaŠta biste uradili da vam na telefon stigne fotka golišave zgodne devojke, vama nepoznate jer greške se dešavaju, lepo biste okrenuli taj broj, stupili u kontakt sa devojkom i rekli "Izvini greška je,ajd' prosledi fotografiju tom srećniku kojem si je namenila", rekli "Ajd sad gukni, vreme i mesto gde da dođem", poslali odmah svoju, sejvovali biste je nek se nađe, izbrisali biste je, šta biste?![]()
jaAko se nadjete negde sa devojkom i treba da se plati prenociste ko placa?
u jednomAko se nađete sa devojkom u tom prenoćištu, kad ono greška dva kreveta razdvojena, a kad ih spojiš nekako ne valja, propadate kroz onu sredinu, šta ćete da radite?![]()
gaćepitanje:
prvi put jaLepo nadjete se,provedete neko vreme zajedno i ne mozete kuci,treba da se prespava negde-hotel,motel,zavisi sta ima tu gde ste.Ko placa?
ne...Da li ste ikad probali one muške hulahopke?![]()
![]()
ne...:/možda je htela da pita sledeće
Probali nekad ženske hulahopke?![]()
ne, jer uglavnom i ne slušam kad neko meljePitanje:
vodaOmiljeno pice?
teretana, bajs, šetnja kera (i sebe)Koje aktivnosti imate van posla?
belo...U koju boju su vam okreceni zidovi u sobi?
I uopste.. da li volite da zidovi budu u boji,ili samo beli ?![]()
majstor...Krečite li vi ili plaćate majstora?![]()
helikopterSta bi radije da dobijete na poklon - avion ili jahtu ?![]()
svi pokloni koje dobijem su banalni...ali pošto se poklonu u zube ne gleda, nema veze...dobro je da bar nešto dobijemNajbanalniji poklon koji ste dobili od žene, ono tipa brijač, ona kineska žaba za privlačenje para, afteršejv, maketu aviona, džemper koji ne volite, šta li je to bilo?![]()
automobili, priroda, trenutak u čovekovom pokretu, grimasamaDa se bavite fotografijom šta biste fotografisali ili predmet vaše pažnje bi bio šta?
SexKoje aktivnosti imate van posla?