Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znate mene uvek muči jedan isti problem, kad oblačim one tanke najlonke, one se onako uvrnu i pošto imam dugačke nokte, baš onako jako, ne mogu da ih onako tanko uštinem i okrenem kako treba, mogli biste vi tako nešto, da ih uštinete za mene i okrenete kako treba, a da ne pocepate, kakvi su vam prsti uopšte i možete li te pipave stvari da radite, ili se ušeprtljite? :lol:

Znate mene uvek muči jedan isti problem, kad oblačim one tanke najlonke, one se onako uvrnu i pošto imam dugačke nokte, baš onako jako, ne mogu da ih onako tanko uštinem i okrenem kako treba, mogli biste vi tako nešto, da ih uštinete za mene i okrenete kako treba, a da ne pocepate, kakvi su vam prsti uopšte i možete li te pipave stvari da radite, ili se ušeprtljite? :lol:

Zavisi... mogu da probam pa cemo videti krajinji rezultat :per:

imam madjionicarsko pijanisticke prste
Da li biste mogli da budete onaj "muž za sve", ne znam da li ste čitali novine, "muž za iznajmiti vršim sve popravke i poslove po kući"..šta biste naveli kao svoju stručnost i kvalifikaciju, u čemu ste vi to stručni? :lol:
ne zelim,samo sex pruzam eventualno tu i tamo nesto skuvam da impresioniram
:lol: sa komšijku!

Imali uopšte tu oko vas nekih zgodnih komšijki i jel' vas onako šacuju, kad prolazite ulicom, kosite travnjak, bacate smeće, palite cigaretu, vadite ključeve od kola? :lol:
ima jedna i po
:lol: aha, sad izvlačimo informacije

Da čujem gde se vi razapinjete po kući sa tim vežbanjem, u teretani, ispred kuće/zgrade, na nekom proplanku, u komšiluku? :lol:
vratilo i sprave po parkovima
:lol: al' se zeznuh, eno prepravih sad

Od čega vi dobijate stomačić od slaniša ili slatkiša više? :lol:
slatkisa i pekare
Volite li više crnu, belu, sa suvim grožđem, pirinčem, narandžom, papričicom čokoladu?
lesnikom
Ma jel' neko od vas pije tu aroniju i jel' veruje u te prirodne lekove za produžetak života i obnovu vašeg organizma? :lol:

naravno da verujem zeleni caj podmladjuje

Šta biste uradili da vam na telefon stigne fotka golišave zgodne devojke, vama nepoznate jer greške se dešavaju, lepo biste okrenuli taj broj, stupili u kontakt sa devojkom i rekli "Izvini greška je,ajd' prosledi fotografiju tom srećniku kojem si je namenila", rekli "Ajd sad gukni, vreme i mesto gde da dođem", poslali odmah svoju, sejvovali biste je nek se nađe, izbrisali biste je, šta biste? :lol:

Šta biste uradili da vam na telefon stigne fotka golišave zgodne devojke, vama nepoznate jer greške se dešavaju, lepo biste okrenuli taj broj, stupili u kontakt sa devojkom i rekli "Izvini greška je,ajd' prosledi fotografiju tom srećniku kojem si je namenila", rekli "Ajd sad gukni, vreme i mesto gde da dođem", poslali odmah svoju, sejvovali biste je nek se nađe, izbrisali biste je, šta biste? :lol:
zaboravila si da posaljes adresu

e neam pojma, meni refleks da to pocepam :rumenko:

- - - - - - - - - -

ništa?

Poslao bih joj poruku da je pogresila broj.
Sliku bih obrisao jer mi ne treba.

zaboravila si da posaljes adresu

ma nije moja slika Dorodž veruj mi, greška je :lol:

- - - - - - - - - -

e neam pojma, meni refleks da to pocepam :rumenko:

- - - - - - - - - -

ništa?

samo bi kido eto šta bi :lol:
..
a one mogu da šalju, niš' ne vredi, ne voli čovek slobodnu umetnost pa to ti je

- - - - - - - - - -

Poslao bih joj poruku da je pogresila broj.
Sliku bih obrisao jer mi ne treba.
samo live :lol:

nisam ja te srece da mi se to desi :lol:

Da li vam se ikada desilo da vas odzepare negde?
Nikad. Izbegavaju me džeparoši. Oni su veliki psiholozi, poznavaoci ljudi, znaju koga smeju a koga ne. :lol:

Interesantni ljudi, duhovnost im nije strana :)

- - - - - - - - - -

Da li biste mogli da budete onaj "muž za sve", ne znam da li ste čitali novine, "muž za iznajmiti vršim sve popravke i poslove po kući"..šta biste naveli kao svoju stručnost i kvalifikaciju, u čemu ste vi to stručni? :lol:
Taman posla!

Rob nečiji, nikad! :lol:

obrisao bih i nista vise
mada se desilo jednom da se javim na gresku :lol:

Svlačio sam na ženskoj samo onaj deo sa gačicama, do pola butina, nije trebalo dalje, tako da nije bilo opasnosti da pocepam najlonke :lol:

Ah, romantike! :lol:

:lol: samo se ti smej, zbog tebe bi sve iscepane 'odale

- - - - - - - - - -

obrisao bih i nista vise
mada se desilo jednom da se javim na gresku :lol:
greška znači bila, ne verujem ništa :lol:

- - - - - - - - - -

Izbegavam pozive telofonom... a kakve sam srece javio bi se onaj kome je slika i bila namenjena.

ovo Snow nekako uplašeno zvuči :lol:
..
šta je neki čudni pozivi noću?

- - - - - - - - - -

Taman posla!

Rob nečiji, nikad! :lol:

kakav rob, gospodar bre...dominiraćeš kućom, preuzimaš kontrolu nad svim aktivnostima :lol:

Ako se nadjete negde sa devojkom i treba da se plati prenociste ko placa?

Ako je vec pristala da ide negde sa mnom i da nas je uhvatila noc bilo bi glupo i uvredljivo da joj ne platim krov nad glavom.

ovo Snow nekako uplašeno zvuči :lol:
..
šta je neki čudni pozivi noću?

Zvoni ti telofon a sa druge strane se cuje dubok muski glas i odzvanja kao iz bacve :hahaha:
Moze nesretnica i batine da dobije zbog pogresnog broja... ne zelim da strada neko zbog mene.

- - - - - - - - - -

Ako se nađete sa devojkom u tom prenoćištu, kad ono greška dva kreveta razdvojena, a kad ih spojiš nekako ne valja, propadate kroz onu sredinu, šta ćete da radite? :lol:

Masti na volju :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back