- Poruka
- 92.841
ti si onaj momak što ide onda u nabavku
ima i takav oglas, al' je dobro to kad si visok, msm. ne bih znala, pretpostavljam![]()
Nije... imam i cvoruge da to i dokazem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti si onaj momak što ide onda u nabavku
ima i takav oglas, al' je dobro to kad si visok, msm. ne bih znala, pretpostavljam![]()
Da li biste mogli da budete onaj "muž za sve", ne znam da li ste čitali novine, "muž za iznajmiti vršim sve popravke i poslove po kući"..šta biste naveli kao svoju stručnost i kvalifikaciju, u čemu ste vi to stručni?![]()
Znate mene uvek muči jedan isti problem, kad oblačim one tanke najlonke, one se onako uvrnu i pošto imam dugačke nokte, baš onako jako, ne mogu da ih onako tanko uštinem i okrenem kako treba, mogli biste vi tako nešto, da ih uštinete za mene i okrenete kako treba, a da ne pocepate, kakvi su vam prsti uopšte i možete li te pipave stvari da radite, ili se ušeprtljite?![]()
imam madjionicarsko pijanisticke prsteZnate mene uvek muči jedan isti problem, kad oblačim one tanke najlonke, one se onako uvrnu i pošto imam dugačke nokte, baš onako jako, ne mogu da ih onako tanko uštinem i okrenem kako treba, mogli biste vi tako nešto, da ih uštinete za mene i okrenete kako treba, a da ne pocepate, kakvi su vam prsti uopšte i možete li te pipave stvari da radite, ili se ušeprtljite?![]()
ne zelim,samo sex pruzam eventualno tu i tamo nesto skuvam da impresioniramDa li biste mogli da budete onaj "muž za sve", ne znam da li ste čitali novine, "muž za iznajmiti vršim sve popravke i poslove po kući"..šta biste naveli kao svoju stručnost i kvalifikaciju, u čemu ste vi to stručni?![]()
ima jedna i posa komšijku!
Imali uopšte tu oko vas nekih zgodnih komšijki i jel' vas onako šacuju, kad prolazite ulicom, kosite travnjak, bacate smeće, palite cigaretu, vadite ključeve od kola?![]()
vratilo i sprave po parkovimaaha, sad izvlačimo informacije
Da čujem gde se vi razapinjete po kući sa tim vežbanjem, u teretani, ispred kuće/zgrade, na nekom proplanku, u komšiluku?![]()
slatkisa i pekareal' se zeznuh, eno prepravih sad
Od čega vi dobijate stomačić od slaniša ili slatkiša više?![]()
lesnikomVolite li više crnu, belu, sa suvim grožđem, pirinčem, narandžom, papričicom čokoladu?
Ma jel' neko od vas pije tu aroniju i jel' veruje u te prirodne lekove za produžetak života i obnovu vašeg organizma?![]()
Zavisi... mogu da probam pa cemo videti krajinji rezultat![]()
umem da stipam![]()
imam madjionicarsko pijanisticke prste
ne zelim,samo sex pruzam eventualno tu i tamo nesto skuvam da impresioniram
lesnikom
zaboravila si da posaljes adresuŠta biste uradili da vam na telefon stigne fotka golišave zgodne devojke, vama nepoznate jer greške se dešavaju, lepo biste okrenuli taj broj, stupili u kontakt sa devojkom i rekli "Izvini greška je,ajd' prosledi fotografiju tom srećniku kojem si je namenila", rekli "Ajd sad gukni, vreme i mesto gde da dođem", poslali odmah svoju, sejvovali biste je nek se nađe, izbrisali biste je, šta biste?![]()
Znate mene uvek muči jedan isti problem, kad oblačim one tanke najlonke, one se onako uvrnu i pošto imam dugačke nokte, baš onako jako, ne mogu da ih onako tanko uštinem i okrenem kako treba, mogli biste vi tako nešto, da ih uštinete za mene i okrenete kako treba, a da ne pocepate, kakvi su vam prsti uopšte i možete li te pipave stvari da radite, ili se ušeprtljite?![]()
Šta biste uradili da vam na telefon stigne fotka golišave zgodne devojke, vama nepoznate jer greške se dešavaju, lepo biste okrenuli taj broj, stupili u kontakt sa devojkom i rekli "Izvini greška je,ajd' prosledi fotografiju tom srećniku kojem si je namenila", rekli "Ajd sad gukni, vreme i mesto gde da dođem", poslali odmah svoju, sejvovali biste je nek se nađe, izbrisali biste je, šta biste?![]()
Šta biste uradili da vam na telefon stigne fotka golišave zgodne devojke, vama nepoznate jer greške se dešavaju, lepo biste okrenuli taj broj, stupili u kontakt sa devojkom i rekli "Izvini greška je,ajd' prosledi fotografiju tom srećniku kojem si je namenila", rekli "Ajd sad gukni, vreme i mesto gde da dođem", poslali odmah svoju, sejvovali biste je nek se nađe, izbrisali biste je, šta biste?![]()
zaboravila si da posaljes adresu
e neam pojma, meni refleks da to pocepam
- - - - - - - - - -
ništa?
samo livePoslao bih joj poruku da je pogresila broj.
Sliku bih obrisao jer mi ne treba.
Nikad. Izbegavaju me džeparoši. Oni su veliki psiholozi, poznavaoci ljudi, znaju koga smeju a koga ne.Da li vam se ikada desilo da vas odzepare negde?
Taman posla!Da li biste mogli da budete onaj "muž za sve", ne znam da li ste čitali novine, "muž za iznajmiti vršim sve popravke i poslove po kući"..šta biste naveli kao svoju stručnost i kvalifikaciju, u čemu ste vi to stručni?![]()
Svlačio sam na ženskoj samo onaj deo sa gačicama, do pola butina, nije trebalo dalje, tako da nije bilo opasnosti da pocepam najlonkeZnate mene uvek muči jedan isti problem, kad oblačim one tanke najlonke, one se onako uvrnu i pošto imam dugačke nokte, baš onako jako, ne mogu da ih onako tanko uštinem i okrenem kako treba, mogli biste vi tako nešto, da ih uštinete za mene i okrenete kako treba, a da ne pocepate, kakvi su vam prsti uopšte i možete li te pipave stvari da radite, ili se ušeprtljite?![]()
samo live![]()
nisam ja te srece da mi se to desi![]()
greška znači bila, ne verujem ništaobrisao bih i nista vise
mada se desilo jednom da se javim na gresku![]()
Izbegavam pozive telofonom... a kakve sam srece javio bi se onaj kome je slika i bila namenjena.
Taman posla!
Rob nečiji, nikad!![]()
greška znači bila, ne verujem ništa
:
Ako se nadjete negde sa devojkom i treba da se plati prenociste ko placa?
ovo Snow nekako uplašeno zvuči![]()
..
šta je neki čudni pozivi noću?
Ako se nađete sa devojkom u tom prenoćištu, kad ono greška dva kreveta razdvojena, a kad ih spojiš nekako ne valja, propadate kroz onu sredinu, šta ćete da radite?![]()