Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Pogledati avatar ;)
Čist 7 ili 12 godina star

A u vezi sa tim i letnji "oblik" mi je jako drag:

468_PHOTO_2.jpg

Cega bi ste se pre odrekli:

jutarnje kafe... ili piva .. (za vreme neke utakmice na pr.) ? :lol:
piva...već sam ga se odrekao
Ma jel' neko od vas pije tu aroniju i jel' veruje u te prirodne lekove za produžetak života i obnovu vašeg organizma? :lol:
ne pijem...gluposti
Volite li više crnu, belu, sa suvim grožđem, pirinčem, narandžom, papričicom čokoladu?
pirinač

Od čega vi dobijate stomačić od slaniša ili slatkiša više? :lol:
slatkiša
Da čujem gde se vi razapinjete po kući sa tim vežbanjem, u teretani, ispred kuće/zgrade, na nekom proplanku, u komšiluku? :lol:
isključivo teretana...jadni su mi oni koji rade na otvorenom
Imali uopšte tu oko vas nekih zgodnih komšijki i jel' vas onako šacuju, kad prolazite ulicom, kosite travnjak, bacate smeće, palite cigaretu, vadite ključeve od kola? :lol:
nema komšiki, al šacuju i te kako
Da li vam se ikada desilo da vas odzepare negde?
nije jer znaju da je rizik veliki, a dobitak bi bio mali

Da li biste mogli da budete onaj "muž za sve", ne znam da li ste čitali novine, "muž za iznajmiti vršim sve popravke i poslove po kući"..šta biste naveli kao svoju stručnost i kvalifikaciju, u čemu ste vi to stručni? :lol:
gnušam se likova koji su i vodoinstalateri i domaćice i električari i zidari i moleri i sve...
Znate mene uvek muči jedan isti problem, kad oblačim one tanke najlonke, one se onako uvrnu i pošto imam dugačke nokte, baš onako jako, ne mogu da ih onako tanko uštinem i okrenem kako treba, mogli biste vi tako nešto, da ih uštinete za mene i okrenete kako treba, a da ne pocepate, kakvi su vam prsti uopšte i možete li te pipave stvari da radite, ili se ušeprtljite? :lol:
ne ušeprtljam se...
Šta biste uradili da vam na telefon stigne fotka golišave zgodne devojke, vama nepoznate jer greške se dešavaju, lepo biste okrenuli taj broj, stupili u kontakt sa devojkom i rekli "Izvini greška je,ajd' prosledi fotografiju tom srećniku kojem si je namenila", rekli "Ajd sad gukni, vreme i mesto gde da dođem", poslali odmah svoju, sejvovali biste je nek se nađe, izbrisali biste je, šta biste? :lol:
ne bi ništa
Ako se nadjete negde sa devojkom i treba da se plati prenociste ko placa?
ja
Ako se nađete sa devojkom u tom prenoćištu, kad ono greška dva kreveta razdvojena, a kad ih spojiš nekako ne valja, propadate kroz onu sredinu, šta ćete da radite? :lol:
u jednom
pitanje:

Šta nosite u krevetu... pidžamu, bokserice ili nista…?
gaće
Lepo nadjete se,provedete neko vreme zajedno i ne mozete kuci,treba da se prespava negde-hotel,motel,zavisi sta ima tu gde ste.Ko placa?
prvi put ja
Da li ste ikad probali one muške hulahopke? :think: :mrgreen:
ne...

:lol: možda je htela da pita sledeće

Probali nekad ženske hulahopke? :lol:
ne...:/
Pitanje:

Da li vam smeta kada zena puno prica?
ne, jer uglavnom i ne slušam kad neko melje
voda
Koje aktivnosti imate van posla?
teretana, bajs, šetnja kera (i sebe)
U koju boju su vam okreceni zidovi u sobi?
I uopste.. da li volite da zidovi budu u boji,ili samo beli ? :)
belo...
ne smeta i druga boja, al trenutno je bela...najbolje reflektuje svetlost

Krečite li vi ili plaćate majstora? :lol:
majstor...
Sta bi radije da dobijete na poklon - avion ili jahtu ? :zper:
helikopter
Najbanalniji poklon koji ste dobili od žene, ono tipa brijač, ona kineska žaba za privlačenje para, afteršejv, maketu aviona, džemper koji ne volite, šta li je to bilo? :lol:
svi pokloni koje dobijem su banalni...ali pošto se poklonu u zube ne gleda, nema veze...dobro je da bar nešto dobijem

- - - - - - - - - -

Da se bavite fotografijom šta biste fotografisali ili predmet vaše pažnje bi bio šta?
automobili, priroda, trenutak u čovekovom pokretu, grimasama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back