Žene "klade"

Nije nego.. Cim iskljucis generalno Srbiju imas kvalitetniji perfomans..

ima i toga zato sto strankinje ne uzimaju sex kao sredstvo trgovine i zaklinjanja na vecnu vernost vec kao jedan prirodni proces koji godi i muskarcu i zeni

isto nashe devojke su prosecno dosta lepse od strankinja pa misle da lepotom mogu da nadoknade odsustvo motorike

ijao...teorija o genetskoj predispoziciji je i onako klimava je mozes imati prirodan talenat za sta god hoces ukoliko ga ne razvijas i ne radis na njemu mozes da se slikas
aliiiii znaci ta teorija...pazi seksualna genetska predispozicija :lol: ajde nek je i tako po tom tvome bi znacilo da si bio/la dobar ljubavnik/ca cim si prvi put imao/la seksualni odnos sto je vise nego smesno
sve se uci..cak se uci i kako da zaista uzivas u necemu
nije u pitanju talenat, vec osecaj.. i, on se ne vezba, ne stice.. a, o, hormonima tek necu da pricam.. sve polazi iz glave..

zaboravili ste kljucnu stvar.. a, to je, da se ljudi radjaju sa predispozicijom da budu dobri ljubavnici ili ne.. to se ne uci, vec ili to imas, ili nemas.. sve ostalo je cista gluma i fizikalija..

slazem se, ili imas smek za to ili nemas...sve sto naucis nece moci da nadomesti nedostatak prirodnog osecaja koji neko ima. :cool:

Poslednja izmena:
zaboravili ste kljucnu stvar.. a, to je, da se ljudi radjaju sa predispozicijom da budu dobri ljubavnici ili ne.. to se ne uci, vec ili to imas, ili nemas.. sve ostalo je cista gluma i fizikalija..

pa ja se ne bih slozila sa tim..nije uopste stvar u predispoziciji...vec u hemiji izmedju partnera
ili su kompatibilni u seksu ili nisu
imas slucajeva gde su zene klade sa jednim partnerom a sa drugim sve su samo klade nisu:zper:

pa ja se ne bih slozila sa tim..nije uopste stvar u predispoziciji...vec u hemiji izmedju partnera
ili su kompatibilni u seksu ili nisu
imas slucajeva gde su zene klade sa jednim partnerom a sa drugim sve su samo klade nisu:zper:

'hemija'.. to je postalo fraza.. i izgovor.. a, opet, sve pocinje iz mozga.. pod uslovom da ga taj neko ima..

ja opet mislim drugacije
kad se zaljubis..mozak je neupotrebljiv...neko vreme
doduse
ne bih da generalizujem...ja polazim od sebe
vecinu stvari sam uradila srcem..mada imam mozga...ali u ljubavi sam prava plavusa...samo srce:(

mozak ne sluzi samo za razmisljanje.. vec.. da nekog primetis.. da ti se dopadne.. sklopi neku sliku u glavi.. sve to stvori emocije.. a, srce? samo se tako figurativno kaze..

mozak ne sluzi samo za razmisljanje.. vec.. da nekog primetis.. da ti se dopadne.. sklopi neku sliku u glavi.. sve to stvori emocije.. a, srce? samo se tako figurativno kaze..

sta god..na neke ljude reagujes na neke ne..na one na koje reagujes jako....mozda jeste izgovor to zvati hemijom...ali sa takvima one price o kladi ne stoje...a sa onima na koje mi je reagovao samo neki deo mene....hm..pa klada nije mozda najbolji izraz..ali recimo da je tako..no ne bitno
svako od nas reaguje drugacije...manje ili jace, intenzivinije ili ne...ali sa osobom koju volis snazno i osecas je svakim delom sebe....seks je odlican a klade nema....uvek govorim samo u svoje ime

sta god..na neke ljude reagujes na neke ne..na one na koje reagujes jako....mozda jeste izgovor to zvati hemijom...ali sa takvima one price o kladi ne stoje...a sa onima na koje mi je reagovao samo neki deo mene....hm..pa klada nije mozda najbolji izraz..ali recimo da je tako..no ne bitno
svako od nas reaguje drugacije...manje ili jace, intenzivinije ili ne...ali sa osobom koju volis snazno i osecas je svakim delom sebe....seks je odlican a klade nema....uvek govorim samo u svoje ime

maco, reagujes li na mene?:rumenko:

Back