Žene "klade"

e moj palermo..kad tebe i mene nema..ova tema ugasena....ispada da su sve zene neklade i svi muskarci rodjeni ljubavnici..a u zivotu nista tako nije....jer da jeste..onda ne bi bilo toliko samih usamljenih tuznih i ostavljenih

dobro, a sta im VI radite tada, ili nesto pre toga? el padne neko normlano vatanje, ovo-ono, da se malo razmrda, mislim, kao, ona se super aktivno vata i ODJEDNOM se izvrne ko mrtva i ceka penetraciju...:dontunderstand:

.....e bash takve sam dve imao ,sve ziva vatra dok se ne skine a ondak nemi film i to trajalo mesec dana ,reko mozda treba da se opusti i ona se previshe opustila i ne mrda .............:dash:

Brisi post, dok ne dodju teoreticarke krste - kako nisi dobar 8achYe, kako je nisi udario emotivno, hemijski i td...

............shto je najgore i ja se zabrinuo ali proshlo od tad 7 godina aone me na svaki mesec dna cimaju nesta bezveze kao ,kad se sretnemo u gradu odmah kao trche u zagrljaj i sve neshto pipkaju me svuda ,pa rekoh mozda i nisam tako losh .........

Back