Happiness..
Veoma poznat
- Poruka
- 11.832
ozbiljna sam 
a ti vuche, ugradi ako mozze

a ti vuche, ugradi ako mozze

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stalno nešto ovde o muškaracima u krevetu: ovoliki mu je, onoliki mu je, brz je, spor je, diže mu se, ne diže mu se, dobar je, loš je...
Šta je sa ženama? Šta je sa njihovim udelom u tome kako se muškarac pokaže? Zar je isto leći sa "kladom" i nekom koja kapira da krajnji rezultat zavisi od "timskog" rada?
aj sad isto to al na srpski...![]()
ako je loshe ebesh jednom, sram te bilo..al i drugi put, onda sram nju bilo
tako ti je to![]()
ma, samo kapiram da nema smisla polemisati o tome.. odnosno, to je moje skromno mishljenje.. mishljenje osobe kojoj je sex jedna od tri najvaznije stvari u vezi.. ako ne valja, zao mi je, al` ne vodi nikuda sve ostalo.. a, to ti bude jasno odmah..posle prvog, drugog, treceg sexa..
sad sam krenula da pishem kako jedino happy ovde zna o chemu pricha ...![]()
ma, jok, bre.. realizacija je malo zajebaTa, al` ko zna, znaNemate pojma... i samo ke...te![]()
pa nisi valjda mislila da ću ja...ej...ja...da ukapiram...![]()
ma, jok, bre.. realizacija je malo zajebaTa, al` ko zna, zna![]()
Stalno nešto ovde o muškaracima u krevetu: ovoliki mu je, onoliki mu je, brz je, spor je, diže mu se, ne diže mu se, dobar je, loš je...
Šta je sa ženama? Šta je sa njihovim udelom u tome kako se muškarac pokaže? Zar je isto leći sa "kladom" i nekom koja kapira da krajnji rezultat zavisi od "timskog" rada?
ja nemam pojma o čemu ti to,
ja ne znam šta je seks.
Očigledno
pa ako sam rekla da ne znam, logično da je očigledno.
da ne kažem - transparentno.![]()
pa ne razumem zar nije seks kad ti stave crnu maramu preko lica i moras da lezis i cutis
nista mi sad nije jasno