Žene "klade"

Kazu da ima,ja sam madjarica.Dobijala sam dobre pohvale i kazu da je istina da se isticemo temperamentom.
Nadji neku pa proveri.

haha .. I ja cula madjarice divljakuse,a i da se svaka druga prima za musku bradavicu !
GRIC PARTY !

Danas klada vjerujem je u manjem postotku !
Jer su zene napokon ( vecina) sexualno opustenije ! Tesko je i nebit kad je erotike oko kao DOBAR DAN ! :)

ja sve vreme pisem o tome, a, vecina ne razume o cem se zapravo radi..

pa i ja imam madjarske krvi...zato valjda ne kapiram sta oces da kazes..meni je to prirodno.a ne urodjeno....cuj urodjeni dobri ljubavnici...pa ja ne znam da ima dobrih ili losih
ja sam samo sve vreme pokusala d akazem da je nekom onaj koji je meni savresen ljubavnik nekoj drugoj nije
i meni los ljubavnik je nekoj fantastican
verovatno i ja sam nekom dobra ljubavnica a za nekog sam klada
no...da ne duljimo

pa i ja imam madjarske krvi...zato valjda ne kapiram sta oces da kazes..meni je to prirodno.a ne urodjeno....cuj urodjeni dobri ljubavnici...pa ja ne znam da ima dobrih ili losih
ja sam samo sve vreme pokusala d akazem da je nekom onaj koji je meni savresen ljubavnik nekoj drugoj nije
i meni los ljubavnik je nekoj fantastican
verovatno i ja sam nekom dobra ljubavnica a za nekog sam klada
no...da ne duljimo

vidis da jesi ponekad klada..

vidis da jesi ponekad klada..

hehehe..pa to ti govorim...ne mozes za nekog reci da je rodjen kao dobar ljubavnik...sve je stvar kompatibilnosti emocija ...i jos 100 cudesa....stvar je u tvom odnosu prema partneru a ne da li si rodjen kao dobar ljubavnik..to je relativno..a vec sam ti i rekla sto....razliciti ljudi izazivaju razlicite stvari i i na svakog reagujes drugacije...

naravno da da.. Boziji dar..

:rotf::rotf: joj izvini sto se smejem....ali jednostavno nisam sklona da u takve stvari poverujem kao uostalom i u mnogo drugih stvari
po prirodni neverni Toma...skorpija...mislim da im je to jedna od karakteristika
no ..ako ti tako kazes
ja licno mislim dok se ne oseti ukus usana..ne mozes da znas...ali kao sto rekoh uvek govorim samo u svoje ime

misli mene gone.. znas vec..
Sunshine
Misli mene gone sve do vasione
I na tome putu mraka zvezde me se klone
Zato nebeski sjaj kao energija prah
Posipa mi telo mi oduzima dah
Kome ja to smem intimu da delim
To samo gore zna ona i ja
Koji spreman je doc na tvoj mali mig i mah
I tvojom blizinom odagnas meni strah

I samo reci aj i dolazim ti ja ti pozovi me ...................................:(

Back