Lucky_Luke
Primećen član
- Poruka
- 569
na temu koja se "prvi"
put pojavljuje na krsti. Dve različite žene, isti ja i 2 totalno raličita izdanja istog mene
Ko razume shvatiće 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar u sexu se postaje samo putem puno ponavljanja.
Zato,hajdmo svi na radne zadatke!
Stalno nešto ovde o muškaracima u krevetu: ovoliki mu je, onoliki mu je, brz je, spor je, diže mu se, ne diže mu se, dobar je, loš je...
Šta je sa ženama? Šta je sa njihovim udelom u tome kako se muškarac pokaže? Zar je isto leći sa "kladom" i nekom koja kapira da krajnji rezultat zavisi od "timskog" rada?
pa ne razumem zar nije seks kad ti stave crnu maramu preko lica i moras da lezis i cutis
nista mi sad nije jasno
na temu koja se "prvi"put pojavljuje na krsti. Dve različite žene, isti ja i 2 totalno raličita izdanja istog mene
Ko razume shvatiće
![]()
Naravno da nije isto,svaki igrac je deo tima
A,da nisu mi ni jasne te zene koje kao zele sex a onda leze ko "klade"![]()
Bravo. Jedna od retkih koja je dala odgovor, umesto da se razmeće "šegom" i "komikom".
shirokogrud0Naravno da moze...
Zar ti ne reče da voliš one koje se šale?![]()
Stalno nešto ovde o muškaracima u krevetu: ovoliki mu je, onoliki mu je, brz je, spor je, diže mu se, ne diže mu se, dobar je, loš je...
Šta je sa ženama? Šta je sa njihovim udelom u tome kako se muškarac pokaže? Zar je isto leći sa "kladom" i nekom koja kapira da krajnji rezultat zavisi od "timskog" rada?
nisam bio sa takvima, odmah procenim koja je strasna i divlja a koja isfolirana njanjavica.
mozda imam srecu neku ali nisam bio sa takvima, sa nekima je bilo prosecno ali nije bilo loshe...
chim iskljucis iz ciljne grupe grandovke i one sto znaju raspored spanskih serija po TV imas dosta uzi izbor ali dosta kvalitetniji performans
timski rad,naravno svi ce to reci...ali nista lepse kada se izvalis i pustis da sve on radi...mmmmm![]()
Da, a posle ti metnu pogaču na glavu, pa te opizde maljem po njoj, ako budeš neverna čojeku svome.
zaboravili ste kljucnu stvar.. a, to je, da se ljudi radjaju sa predispozicijom da budu dobri ljubavnici ili ne.. to se ne uci, vec ili to imas, ili nemas.. sve ostalo je cista gluma i fizikalija..