Žene "klade"

Stalno nešto ovde o muškaracima u krevetu: ovoliki mu je, onoliki mu je, brz je, spor je, diže mu se, ne diže mu se, dobar je, loš je...
Šta je sa ženama? Šta je sa njihovim udelom u tome kako se muškarac pokaže? Zar je isto leći sa "kladom" i nekom koja kapira da krajnji rezultat zavisi od "timskog" rada?

Naravno da nije isto,svaki igrac je deo tima:)

A,da nisu mi ni jasne te zene koje kao zele sex a onda leze ko "klade":roll:

mozda imam srecu neku ali nisam bio sa takvima, sa nekima je bilo prosecno ali nije bilo loshe...

chim iskljucis iz ciljne grupe grandovke i one sto znaju raspored spanskih serija po TV imas dosta uzi izbor ali dosta kvalitetniji performans

Ako me ne inspirise da mu i sebi u krevetu ostvarim sve u raznim varijacijama na temu necu ni leci u taj krevet sa njim....
Iz toga proistice da zene koje predano leze i cekaju da neko drugi sve odradi mozda samo nisu bile dovoljno inspirisane svojim izborom??A mozda i ne znaju bolje?A mozda misle da tako treba??Ko zna....

Stalno nešto ovde o muškaracima u krevetu: ovoliki mu je, onoliki mu je, brz je, spor je, diže mu se, ne diže mu se, dobar je, loš je...
Šta je sa ženama? Šta je sa njihovim udelom u tome kako se muškarac pokaže? Zar je isto leći sa "kladom" i nekom koja kapira da krajnji rezultat zavisi od "timskog" rada?

timski rad,naravno svi ce to reci...ali nista lepse kada se izvalis i pustis da sve on radi...mmmmm :mrgreen:

ovo jeste zanimljivo pitanje:)
i bas me zanima kako se TO ponasa u krevetu, ti cuveni lesevi i te klade i te mumije.
el TO stvarno ima?
i gde je zaista greska....
koliko tu zaista muskaracmoze realno da uradi a koliko ne....
i STA da uradi?
ili je zaista problem u njemu mada ne bih rekla. jer od oboje zavisi sve bas.

zaboravili ste kljucnu stvar.. a, to je, da se ljudi radjaju sa predispozicijom da budu dobri ljubavnici ili ne.. to se ne uci, vec ili to imas, ili nemas.. sve ostalo je cista gluma i fizikalija..

zaboravili ste kljucnu stvar.. a, to je, da se ljudi radjaju sa predispozicijom da budu dobri ljubavnici ili ne.. to se ne uci, vec ili to imas, ili nemas.. sve ostalo je cista gluma i fizikalija..

ijao...teorija o genetskoj predispoziciji je i onako klimava je mozes imati prirodan talenat za sta god hoces ukoliko ga ne razvijas i ne radis na njemu mozes da se slikas
aliiiii znaci ta teorija...pazi seksualna genetska predispozicija :lol: ajde nek je i tako po tom tvome bi znacilo da si bio/la dobar ljubavnik/ca cim si prvi put imao/la seksualni odnos sto je vise nego smesno
sve se uci..cak se uci i kako da zaista uzivas u necemu

Back