Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 46.166
Изједа их зло изнутра.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda nisam tvoj tipNije muško ako nema poneku boru, manjak kose, slomljen nos i pivski trbuh
Nema veze, obećala sam ti da ću se udati za tebe. Polako, ostarićeš, sačekaćuOnda nisam tvoj tip
Pa bre koliko još da čekam sad imam 50 !?Nema veze, obećala sam ti da ću se udati za tebe. Polako, ostarićeš, sačekaću
zavisi od nacina zivota ...Mislim da to nije pravilo i da je sve individualno i zavisi od slučaja do slučaja, mislim imaš dosta žena koje recimo i u 50-im i dalje izgledaju super i kao devojke još dok imaš i brdo likova koji već u 20-im ono već puste stomake ili krenu da sede ili da ćelave i koji ono sa 30 izgledaju već onako oronulo, zapušteno i kao da imaju 55, tako da sve zavisi od osobe do osobe i od načina života, navika, genetike, itd.
pa sad nisam sigurna da si u pravuNe stare brže samo muškarci ljepše stare. Muškarci sa 21 su bezze. Nit smrde nit mirišu. Nepoželjni. Žensko sa 21 poželjno. Muškarac sa 45 je mmmmm i ovoj od 21 i nekoj od 45. Žena sa 45 teško će biti mmmm svim generacijama.
Ne napadajte me sestre, tako nam je kako nam je
Zamoli onda nekoga da ti slomi nos, da ubrzamoPa bre koliko još da čekam sad imam 50 !?
Ne postoji veća neistina od ove tvrdnje. Žestoka propagandaI svakako da su žene zrelije od muškarca u svakom slučaju
i na slavskom rucku pocne proteza da mu ispada, a on je vraca izmedju zalogaja uz odobravanje prisutnih gostiju.I da dodam, to što izgledaš kao da ti je 21 a imaš 31 ti nije nikakav plus. Nije muško ako nema poneku boru, manjak kose, slomljen nos i pivski trbuh
svaka ti je zlata vrijedna imam manjak kose ,slomljen nos i trbuh,zbog nosa sad samo zafrkavam preko foruma ,naucio.I da dodam, to što izgledaš kao da ti je 21 a imaš 31 ti nije nikakav plus. Nije muško ako nema poneku boru, manjak kose, slomljen nos i pivski trbuh
Qq šta ću sadI da dodam, to što izgledaš kao da ti je 21 a imaš 31 ti nije nikakav plus. Nije muško ako nema poneku boru, manjak kose, slomljen nos i pivski trbuh
Nos nek i tebi neko slomi.Qq šta ću sad
Jesu bas zrelije ,tek sa 35 godina skontaju sta hoce pa onda kuknjava ,sta uradi od zivota ,ima dvoje djece, za koga sam se udala itdKoja generalizacija i koja pogrešna percepcija I svakako da su žene zrelije od muškarca u svakom slučaju, tako da i izgledaju zrelije od njih. Prosto da zapitam pojedine ovde je l se to odnosi na sedenje i igranje igrica dok žene sve u međuvrmenu završavaju same pa se potroše
Lakše da stomak pustimNos nek i tebi neko slomi.
Kako prihvatati savet od nekog ko obrije obrve pa ih onda tetoviraŽene mudroseri, pogledajte samo šta rade sa svojim licem, frizurom i telom. Ne prihvatajte nikakve savete od takvih ako vam je život mio
Zar se nisi meni obećala? Nema me par dana ovde i ti takoNema veze, obećala sam ti da ću se udati za tebe. Polako, ostarićeš, sačekaću
Nisam, ne laži. Sebastianu5 samZar se nisi meni obećala? Nema me par dana ovde i ti tako
Kao što ni tvrdnja iz uvodnog posta nije potpuna istina htela sam da pokažem kako zvuči uopštavanje i uzimanje stereotipa nekih za relevantne činjenice.Ne postoji veća neistina od ove tvrdnje. Žestoka propaganda
Pre odrastu i pre ostare.Imam 31 godinu i moje vršnjakinje nikako ne pristaju uz mene.
Ja izgledam kao da sam u dvadesetim i dalje, a one kao da imaju deset godina više.
Da li je do šminke? Sunca? Solarijuma?
taj magarac više nije ovde, ja ga menjam, ne vadi seNisam, ne laži. Sebastianu5 sam