Zašto žene stare brže od muškaraca?

Mislim da to nije pravilo i da je sve individualno i zavisi od slučaja do slučaja, mislim imaš dosta žena koje recimo i u 50-im i dalje izgledaju super i kao devojke još dok imaš i brdo likova koji već u 20-im ono već puste stomake ili krenu da sede ili da ćelave i koji ono sa 30 izgledaju već onako oronulo, zapušteno i kao da imaju 55, tako da sve zavisi od osobe do osobe i od načina života, navika, genetike, itd.
zavisi od nacina zivota ...
Ne stare brže samo muškarci ljepše stare. Muškarci sa 21 su bezze. Nit smrde nit mirišu. Nepoželjni. Žensko sa 21 poželjno. Muškarac sa 45 je mmmmm i ovoj od 21 i nekoj od 45. Žena sa 45 teško će biti mmmm svim generacijama.
Ne napadajte me sestre, tako nam je kako nam je :D
pa sad nisam sigurna da si u pravu
znam mnogo muskaraca koji su tako ruzno ostarili, a znam i neke koji se ok drze
opet, zavisi od nacina njihovih zivota
zene generalno brze stare, hormoni, radjanje...

I da dodam, to što izgledaš kao da ti je 21 a imaš 31 ti nije nikakav plus. Nije muško ako nema poneku boru, manjak kose, slomljen nos i pivski trbuh :D
i na slavskom rucku pocne proteza da mu ispada, a on je vraca izmedju zalogaja uz odobravanje prisutnih gostiju.

musko je cudo prirode sta sve moze.

I da dodam, to što izgledaš kao da ti je 21 a imaš 31 ti nije nikakav plus. Nije muško ako nema poneku boru, manjak kose, slomljen nos i pivski trbuh :D
svaka ti je zlata vrijedna imam manjak kose ,slomljen nos i trbuh,zbog nosa sad samo zafrkavam preko foruma ,naucio.

Poslednja izmena:
Koja generalizacija i koja pogrešna percepcija :roll: I svakako da su žene zrelije od muškarca u svakom slučaju, tako da i izgledaju zrelije od njih. Prosto da zapitam pojedine ovde je l se to odnosi na sedenje i igranje igrica dok žene sve u međuvrmenu završavaju same pa se potroše :mrgreen:
Jesu bas zrelije :D ,tek sa 35 godina skontaju sta hoce pa onda kuknjava ,sta uradi od zivota ,ima dvoje djece, za koga sam se udala itd

Screenshot_2024-12-09-14-13-21-974-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Back