- Poruka
- 25.457
Ne, jegulja je ipak najbljakastija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... meduzaNe, jegulja je ipak najbljakastija.
to je vise u fazonu neke osobe koja se izvlaci iz situacije ili niza situacijaNe, jegulja je ipak najbljakastija.
Ne, ona je graciozna i osetljiva.... meduza
Upravo to. Ljigav karakter npr?to je vise u fazonu neke osobe koja se izvlaci iz situacije ili niza situacija
jegulja, lisica i lasica
... meduza
da, ima tu i crv ali ima zbunjujuce dvosmisleno znacenjeUpravo to. Ljigav karakter npr?
Podmuklo te prati, plaši i kada uhvati ne pušta?i ajkula ima afirmativno znacenje u kontekstu komparacije
O ne, to je jedino biće kojeg se zgrozim.da, ima tu i crv ali ima zbunjujuce dvosmisleno znacenje
prim vredan kao crv / bedan kao crv
i za muskarce je bik kompliment dok je bizon uvreda a bivo je negde izmedjuŽdrebica je plus
Kobila, minus
uglavnom guta kad uhvatiPodmuklo te prati, plaši i kada uhvati ne pušta?
Hm, što da ne.uglavnom guta kad uhvati
jel me to provociras da pisem :O
a macak i macan ! ogromna razlikaHm, što da ne.
Pa retko koja životinja žvaće.![]()
Da, u pravu si. Toliko vrsta ljudi ima. Ja obično muškiće nazivam: majmune, slonu, klokane, ćurane, gusak, lisac, tvor....Ja sam konj.
Žene ustvari mogu biti i guske i ćurke i koze i kokoške, zavisi.
Može i muškarac da bude govedo, jarac, tele, june
eee"Lepi" - injaoooo![]()
VErovatno to...valjda zbog sisa
ili na kaljave muške gaćeSvinja se valja u blatu verovatno se povezuje sa pijanim muškarcima
Kada je blaze,onda su guske,a muskarci macori.Kada zene psuju muskarce pogrdno ih nazivaju svinjama a muskarci zene kravama.
Zasto je to tako ?
Bas sam pomislio da si ti pokrenula ovu temu al sam se zeznuo..lepi vidim da ti treba seansa,mozemo da se vidimo sledece nedelje