Zašto devojke i zauzete žene

e sad sto se svalera ja tice, po statistikama oko 45 % muškaraca i oko 35% zena se svalera, zene uglavnom jer su nazadovoljnem, i ono emocionalna afera, muškarci to plus sexa radi.
Puno brate, nije mi jasno, al mlad i zelen sam ja jos. Ako volis kakvo varanje, ja sam prevaraio devojku 1 , i dalje se kajem beskrajno
Vec drugi treci put neces se vise kajati,nemoj se zeznes priznati joj to veruj da zene znaju naplatiti sa kamatom :malav:

Ja još nisam srela neku slobodnu ženu koja je bila sa oženjenim/zauzetim duže od godinu dana, da joj se jako dopada i da je srećna što je takva situacija, tj što je oženjen.

Uvek je najbolje da se nađu ljudi u sličnoj situaciji, ili da oboje imaju decu, ili da su oboje slobodni, ili da su oboje zauzeti.. tada se najbolje razumeju. Jer i ta udata traži nekoga ko će joj se posvetiti. Slobodan muškarac joj se manje može posvetiti od oženjenog. Jer oženjeni već ima ženu, p se mogu kao ljubavnici voleti i seksati povremeno, a slobodan će da traži novu, pa će nju da ostavi. (to su mi rekle udate) Sve je ok kada nešto traje par puta, ali ako potraje više meseci, ili više godina, ako je to dobro, ljudi se vežu.

Takođe kao što rekoh slobodna devojka može možda za kratko uživati u naklonosti zauzetog muškarca, ali će uskoro postati nezadovoljna time što on ne može da joj posveti više vremena. itd. Tako obično na kraju ispada, iako na početku deluje on je zreo, stabilan, to joj imponuje, ali baš zato što joj odgovara, ljudska priroda je takva da ga onda želi za sebe.
Sve sto si napisala je u 99% tako,,Slicnog pre svega a i slicnoj situaciji ce pre da se ubode na 7 loto nego doziveti..
Msm da je najlaksa i najzvodljivija solucija pucati na trenutni instikt i zelju sa tom osobom ,osecanja u tom momentu i da to ne traje vise od par puta,,al pre svega je bitan dogovor u startu ..

Sve sto si napisala je u 99% tako,,Slicnog pre svega a i slicnoj situaciji ce pre da se ubode na 7 loto nego doziveti..
Msm da je najlaksa i najzvodljivija solucija pucati na trenutni instikt i zelju sa tom osobom ,osecanja u tom momentu i da to ne traje vise od par puta,,al pre svega je bitan dogovor u startu ..
što ne bi trajalo više od par puta? jedino ako je ništa specijalno, ali to se već proceni prvi put

što ne bi trajalo više od par puta? jedino ako je ništa specijalno, ali to se već proceni prvi put
Pa oki to je individualno od osobe do osobe,,meni je tako najlepse i vazi za auzete jednog ili oboje.
Tad su strasti jake,pun si zelje da uzivate sto vise,kad vec veza prelazi u stepen da resavate i provatne probleme vasih zivota onda to je rizicno za zauzete..Moze se desi da ste jedno drugom bas savrseni,vezete se jedno za drugo i sjebete porodicu i sve za sta ste nekad imali ideale i snove sa pravim partnerom/kom..
Samo par seksova,il eventualno kao sto sto sam imao neku vezu il sta je vec..Preko 15 god u pauzama ono kad smo se sreli i imali sanse mi zavrsimo u nekoj hotelskoj sobi i uvek bilo prelepoo..

ajd da otvorim dusu, imao sam aferu sa udatom zenom, mi bili prijatelji preko 10 godina, i sa njenim muzem sam prijatelj, al negde u koroni povatamo se, i tako trajalo mesecima, mozda i godinu i vise, ja se zaljubio fo ušiju, ona nije htela da odtavi muza, ja to ispričao zajednickom prijatelju, on potajno bio zaljubljen u nju, mene otpilio, sa njom se posvadjao zbog mene, ona i ja se posvadjali posle, ja joj rekao kako mozes ds ga pogledas u oci, al ajd ona i ja smo sad ok, a druga sam izgubio

Back