Много је тешко на Балкану наћи жену за нешто озбиљно само згодноћом, памећу и скромним материјалним стањем....то је можда довољно за неко тренутно уживање али за нешто више изгледа мора акценат да се баци на материјализам....
Жене очекују да мушќарац зарађује више од њих, а мушкарци очекују од жена да буду лепе и да буду мајке, не подразумева се да жене имају ко зна какву финансијску стабилност пре уласка у брак, довољни су неки минимуми. И то је изгледа тако обострано прихваћено и тако функционише јер у већини случајева мушкарац је тај који је финансијски потентнији од жене са којом је па је питање зашто је то тако ?
Зар није лицемерно да жене од мушкараца траже нешто што саме не пружају под изговором да ми ето имамо обавезу да будемо мушкарчине, а материјални статус је нешто јелте што чини мушкарчину ? између осталог. Зар није лицемерно да било ко тражи нешто што сам не пружа ?
На ову тему ме је инспирисао видео дотичне непријатно лицемерне госпођице која кука због тога што мушкарци изнајмљују скупе ствари да би се допали девојкама, а онда на крају објашњава како њој то ништа није битно.