Зашто већина жена очекује да мушкарац зарађује више од њих?

Zato sto mogu da manipulisu izgledom. U Srbiji vecina devojaka lepo izgleda dok vecina muskaraca su ajmo blago receno manje lepi. I onda joj nije problem ni ako je ruzan ako ima kes. Moze i pe.. 10cm 170 i 95 kila ali veca ce riba biti ako sedne u maserati nego ako je neki bred odvede na skromni vecericu ili setnjicu. Sto hocu da kazem nase zene su egoisti ogromni

Drugo i kucni odgoj(tradicija). Ako baba i mama vide da imaju lepo zensko dete, tokom celog odrastanja vaspitavaju da se "dobro uda" Zatim ne samo to, vec i uticaj rijatija, pinka, granda... Aki mogu neke breskvice da jasu vojaze, gastoze itd tako i one traze glavne "baje" u kraju/gradu, misli baje samo po novcaniku

Много је тешко на Балкану наћи жену за нешто озбиљно само згодноћом, памећу и скромним материјалним стањем....то је можда довољно за неко тренутно уживање али за нешто више изгледа мора акценат да се баци на материјализам....

Жене очекују да мушќарац зарађује више од њих, а мушкарци очекују од жена да буду лепе и да буду мајке, не подразумева се да жене имају ко зна какву финансијску стабилност пре уласка у брак, довољни су неки минимуми. И то је изгледа тако обострано прихваћено и тако функционише јер у већини случајева мушкарац је тај који је финансијски потентнији од жене са којом је па је питање зашто је то тако ?

Зар није лицемерно да жене од мушкараца траже нешто што саме не пружају под изговором да ми ето имамо обавезу да будемо мушкарчине, а материјални статус је нешто јелте што чини мушкарчину ? између осталог. Зар није лицемерно да било ко тражи нешто што сам не пружа ?

На ову тему ме је инспирисао видео дотичне непријатно лицемерне госпођице која кука због тога што мушкарци изнајмљују скупе ствари да би се допали девојкама, а онда на крају објашњава како њој то ништа није битно.

Muskarci su superiorniji samo fizicki od zena, intelektualno podjenaki, a mozda zene i inteligentnije. Svuda u svetu zene podjenako imas u svim sferama i smenjuju se sa muskarcima negde na celu firme, neke institucije itd. Kod nas su ma visokim polozajima uglavno matorci nebitno dal je musko ili zensko ili ako je mladji onda neki tatin sin.U sportu jedino ne moze biti ravnopravnost jer eto primer Djokovic jace udara lopticu od Ane Ivanovic ili Lebron moze da zakuca a ni jedna zena ne moze i to je jedino opravdano

Muskarci su superiorniji samo fizicki od zena, intelektualno podjenaki, a mozda zene i inteligentnije. Svuda u svetu zene podjenako imas u svim sferama i smenjuju se sa muskarcima negde na celu firme, neke institucije itd. Kod nas su ma visokim polozajima uglavno matorci nebitno dal je musko ili zensko ili ako je mladji onda neki tatin sin.U sportu jedino ne moze biti ravnopravnost jer eto primer Djokovic jace udara lopticu od Ane Ivanovic ili Lebron moze da zakuca a ni jedna zena ne moze i to je jedino opravdano
Мало се скреће са теме али не може брате хиљаде и хиљаде година људске историје да се стави под дискриминацију. Постоји дебео разлог због чега су жене по природи кроз читаву историју као владари инфериорни у односу на мушкарце и то није само ствар чисте физичке снаге већ комплетног бића у односу на мушкарце. То што се данас у свету намеће равноправност јесте погрешно јер то би исто било као кад би наметао равноправност у некој фудбалској лиги да сви морају да имају исти број бодова на крају или исти број трофеја. Тада губиш смисао такмичења, а то кад се изгуби онда човек као врста престаје да се развија. Улопга жена је другачија у односу на улогу мушкараца, нису подједнаке улоге зато смо и различити и то је добро, а свако неко присилно стављање у исту раван има за сврху срозавање нас као хуманих бића на ниво бесмисленог постојања где је све равна линија и где је еволуција унутар нас заустављена.

Жене ако се изборе за оно што мисле да треба - у реду, али нико никоме ништа не треба да поклања зарад неке наметнуте идеје о некаквој ничим изазваној равноправности, ни жене мушкарцима ни мушкарци женама. Ни Реал не поклања бодове Осасуни јер је слабија, нити Барса поклања бодове Бетису јер је слабији.

Poslednja izmena:
Мало се скреће са теме али не може брате хиљаде и хиљаде година људске историје да се стави под дискриминацију. Постоји дебео разлог због чега су жене по природи кроз читаву историју као владари инфериорни у односу на мушкарце и то није само ствар чисте физичке снаге већ комплетног бића у односу на мушкарце. То што се данас у свету намеће равноправност јесте погрешно јер то би исто било као кад би наметао равноправност у некој фудбалској лиги да сви морају да имају исти број бодова на крају или исти број трофеја. Тада губиш смисао такмичења, а то кад се изгуби онда човек као врста престаје да се развија. Улопга жена је другачија у односу на улогу мушкараца, нису подједнаке улоге зато смо и различити и то је добро, а свако неко присилно стављање у исту раван има за сврху срозавање нас као хуманих бића на ниво бесмисленог постојања где је све равна линија и где је еволуција унутар нас заустављена.

Жене ако се изборе за оно што мисле да треба - у реду, али нико никоме ништа не треба да поклања зарад неке наметнуте идеје о некаквој ничим изазваној равноправности, ни жене мушкарцима ни мушкарци женама. Ни Реал не поклања бодове Осасуни јер је слабија, нити Барса поклања бодове Бетису јер је слабији.
Ako smo intelektualno u istoj ravni, ne vidim zasto zene ne bi vodile nesto? Pogledaj u politici koliko ih je? Merkelova, Hilari mogle Svet da vode. Kroz proslost jesu zene bile inferiornije, danas vise nisu. Vode mnoge firme, fabrike itd... Ne vidim stvarno prirodno razliku sem fizicku. Nase zene tjst one lenje koje ne mrzi da rade na sebi prepustaju sve muskarcu. Da se vratim na tvoju temu... Sponzoruse vole novac i samo novac, a ako ne mogu same da dodju onda se ogrebu kod muskarca. Bile bi one sa zenama mocnicama da je drustveno prihvatljivo, kao sto neke lezbe jure Brnabicku 😂

Ako smo intelektualno u istoj ravni, ne vidim zasto zene ne bi vodile nesto? Pogledaj u politici koliko ih je? Merkelova, Hilari mogle Svet da vode. Kroz proslost jesu zene bile inferiornije, danas vise nisu. Vode mnoge firme, fabrike itd... Ne vidim stvarno prirodno razliku sem fizicku. Nase zene tjst one lenje koje ne mrzi da rade na sebi prepustaju sve muskarcu. Da se vratim na tvoju temu... Sponzoruse vole novac i samo novac, a ako ne mogu same da dodju onda se ogrebu kod muskarca. Bile bi one sa zenama mocnicama da je drustveno prihvatljivo, kao sto neke lezbe jure Brnabicku 😂
Па онда нек се изборе за то ако је тако, у чему је проблем ? Мушкарци воде овај свет, а то што се понегде јави нека жена која се истакне је изузетак а не правило

Па онда нек се изборе за то ако је тако, у чему је проблем ? Мушкарци воде овај свет, а то што се понегде јави нека жена која се истакне је изузетак а не правило
Muškarci vode ovaj svet al one nEk sE izBoRe

Pa boru se :mrgreen:

te, koje se bore, boru i boridu, su nevaspitane žene.
Vaspitanjem, (u odrastanju) žene ne dobijaju potrebno samopouzdanje da bi bile dobri lideri.
Vaspitanjem u tradicionalnom duhu gde se uče da kikoću, trepću, koketiraju...i popuštaju, ako se rodi "izrod" kojeg ne možeš naterati da igra ovu udavačku igru- da, može da bude malo bešnja (ali ne nevaspitana, to si paušalno prilepio)

U modernim porodicama, gde se devojčica uči tako da sledi sebe, svoje želje i ambicije, ona je čak i bolji lider od muškaraca jer nema taj nezdravo takmičarski duh.

Ovo, ako se to "borba" shvati u najužem, bukvalnom smislu.

Vaspitanjem u tradicionalnom duhu gde se uče da kikoću, trepću, koketiraju...i popuštaju, ako se rodi "izrod" kojeg ne možeš naterati da igra ovu udavačku igru- da, može da bude malo bešnja (ali ne nevaspitana, to si paušalno prilepio)

U modernim porodicama, gde se devojčica uči tako da sledi sebe, svoje želje i ambicije, ona je čak i bolji lider od muškaraca jer nema taj nezdravo takmičarski duh.

Ovo, ako se to "borba" shvati u najužem, bukvalnom smislu.
Nije to tako jednostavno.. imam primer svoje dece - dve ćerke. (a ovo u gornjoj objavi sam se zezao - kad pišem nepravilno - zezam ).
Mlađa mi je lider - par ekselans ( Lavica i u horoskopu),.. starija Rak-čica - posvećena porodici i humanitarnom radu..

Žena Ovan i muški Ovan velika razlika... to sam se puno puta uverio,..ima nešto i u horoskopu,..

Racio (ratio)= um, razum - na prvom mestu, nije svojstven ženama.
Obe ćerke su bile sjajne iz matematike i fizike (pobeđivale i na višim instancama takmičenja, ratio na visokom stepenu)... ali mlađa (manje lepa) se lavovski borila celog života.. I boreći se postala prava lavica ( troje dece, a zarađuje 2-3 puta više od muža i ne zamera mu,.. )

Ako misliš na Karleušu, Jeremićku i slične, one i ne mogu da budu lideri, nemaju nikakve kompetencije ni kvalitete da bi uopšte učestvovale u ikakvoj pravoj poslovnoj borbi, nego su samo loš proizvod koji u ovakvim nezdravim sistemima isplivava.

Mada, setila sam se jedne za koju može da se kaže da je nevaspitana a nameće se za kolovođu. Ali znam ih i koje nisu, kao što ima muškaraca koji su nevaspitani i bahati lideri.

Poenta je da ne može da se generalizuje da su žene lideri nevaspitane.

Nije to tako jednostavno.. imam primer svoje dece - dve ćerke. (a ovo u gornjoj objavi sam se zezao - kad pišem nepravilno - zezam ).
Mlađa mi je lider - par ekselans ( Lavica i u horoskopu),.. starija Rak-čica - posvećena porodici i humanitarnom radu..

Žena Ovan i muški Ovan velika razlika... to sam se puno puta uverio,..ima nešto i u horoskopu,..

Racio (ratio)= um, razum - na prvom mestu, nije svojstven ženama.
E kad si i horoskop uveo u priču, jasno je kome od nas dvoje je svojstveniji racio (meni) :mrgreen:

Ako misliš na Karleušu, Jeremićku i slične, one i ne mogu da budu lideri, nemaju nikakve kompetencije ni k
...
Poenta je da ne može da se generalizuje da su žene lideri nevaspitane.

Otkud ti to - Ta Jeka ( naša snajka - Orlovatska),..
To "nevaspitane" je bilo zezanje - napisao sam,.. provocirao :D .

Zato sto mogu da manipulisu izgledom. U Srbiji vecina devojaka lepo izgleda dok vecina muskaraca su ajmo blago receno manje lepi. I onda joj nije problem ni ako je ruzan ako ima kes. Moze i pe.. 10cm 170 i 95 kila ali veca ce riba biti ako sedne u maserati nego ako je neki bred odvede na skromni vecericu ili setnjicu. Sto hocu da kazem nase zene su egoisti ogromni
vidiš za divno čudo strankinje misle za naše muškarce da su veoma lepi

(sad sam već i ja isprovociran),..
Žene hoće zabavnog i sposobnog muškarca,.. tvrdim.:ok: takvi znaju da "naprave" pare i ugođaj,.. šarmom da steknu veze,.. a promišljenošću i snalažljivošću pare!
i mada su sve moje žene imale puno para (lekar, knjigovođa, direktor,...),
ja sam birao prema "horoskopu" :hahaha:- Vazduha mi treba,... ja sam Vatra.
------------------------------------------

U horoskopu sam vatreni trigon: Ovan-Strelac (mesec u lavu).
ima li jače kombinacije za muškarca ?,.. pravog ;) .
Ti si ozbiljno ušao u te iracionalne horoskopske domene.

Ok, praštam ti horoskopsku antologiku, to se podvuče sofizmima i psihološkim manipulacijama i parališe racionalno razmišljanje.
:(

Back