za mene licno nema veceg izazova nego biti sa nekom oko koje se gube glave, ne samo figurativno no bukvalno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ulevo ili udesno?Žene zato treba stalno dotezati ko šrafove.
a sto tako?Dotezati ovde udesno, u engleskoj ulevo
A sto se razlikuje u Eng.?Tako se doteže jbg.
ali imaju disbalans u glaviKolagen i testosteron. Kod žena se brže gubi kolagen, imamo tanju kožu od muškaraca koja je osetljivija i sklonija borama i promenama koje se dešavaju pogotovo u menopauzi. Muškarci nemaju disbalans hormona.
pa to je zdravo dize se...nivo testosterona a testosteron je hormon mladostiali imaju disbalans u glavi
na sta se dize kad smo bez kolagenapa to je zdravo dize se...nivo testosterona a testosteron je hormon mladosti
Možda nezrelim i neiživljenim ženama a one ipak nisu većina...Ženama su obično muškarci koji bi bili dobri očevi dosadni.
ne znam zašto žene brže stareImam 31 godinu i moje vršnjakinje nikako ne pristaju uz mene.
Ja izgledam kao da sam u dvadesetim i dalje, a one kao da imaju deset godina više.
Da li je do šminke? Sunca? Solarijuma?
'bem te u istinit plajvajz.ne znam zašto žene brže stare
ali znam da muškarci brže umiru
Da, razlohano raskupusano razdegenjano, torbano u mracnim stanovima sa puno vlage i sumnjive adrese.Sminka i potrosnja, lose odrzavanje i kilometraza
То су све периферни разлози који су рекација на снижавање Хормона раста јер је он главни фактор старења и повлачи све остале хормоне за собом. А наћи квалитетан хормон раста па још и стручњака који ће те контролисати да га правилно користиш је папрено скупо. Неки људи су генетски обдарени тј. преци су им својим начином живота кроз гене пренеле квалитетан одговор на хормон раста али неки људи чији су преци живели погрешним животом немају тај луксуз и онда је за њих једино решење терапија хормоном раста што обични смртници реално и не могу себи да приуште. Са друге стране и фенотип игра огромну улогу тако да је све то прилично замршено и треба маса ствари да се споји да би те природа обдарила дуготрајном младошћу.Kolagen i testosteron. Kod žena se brže gubi kolagen, imamo tanju kožu od muškaraca koja je osetljivija i sklonija borama i promenama koje se dešavaju pogotovo u menopauzi. Muškarci nemaju disbalans hormona.
inace koza muskarca je cak 25% deblja od koze zena..
moderna zena hoce sve a nudi nista i nadje nistaKakve bre misteriozne tipove? Hoćemo očeve svojoj deci, podršku i pomoć uz malo ljubavi od strane muškaraca
Je l to toliko teško shvatiti?
Није то тачно. Обично управо те које су далеко од традиционалних жена упркос томе што не нуде ништа често добију све јер нама мушкарцима је данас битно да је жена лепа и да зна да нас узбуди, а остало је мање важно и оне које су лепе, а свесне тога, знају да дођу до онога што желе много брже и боље него традиционалне жене управо зато јер нас мушкарце данас традиционалне жене мање привлаче.moderna zena hoce sve a nudi nista i nadje nista
tradicionalno odgojena zena zna tacno sta hoce i sta trazi i vrlo cesto to nadje
znas sta, necu ti ja smetati da razmisljas <3Није то тачно. Обично управо те које су далеко од традиционалних жена упркос томе што не нуде ништа често добију све јер нама мушкарцима је данас битно да је жена лепа и да зна да нас узбуди, а остало је мање важно и оне које су лепе, а свесне тога, знају да дођу до онога што желе много брже и боље него традиционалне жене управо зато јер нас мушкарце данас традиционалне жене мање привлаче.