Зашто већина жена очекује да мушкарац зарађује више од њих?

Да, то је један од многих елемената способности о којој пишем.

Мора да буде мајстор.

Е, сад...има нека шаљива фолк песма која каже:"Нисам мајстор да направим буре, ал' сам мајстор да освајам цуре!"
Ako sam the main girl može pomalo i da osvaja ;)

Мора у нечему (у неколико ствари) да буде мајстор.
mora !!!
Као што и она мора у неколико ствари да буде мајсторица.

И онда мајстор и мајсторица заједно уносе у заједницу своје мајсторије, па буду комплетни.

При том, не мора на кантар да се мери ко је колики мајстор и ко је колико унео, али ти уноси у заједницу треба да буду релативно једнаки, па ће подједнако да извлаче и бенефите из тог заједништва.
Kao vaga :), ako jedna strana oteža izlazi iz ravnoteže.

Misliš, prostitutak :D

Ma, neeeeeeeeee
rekla sam više, a ne da ga izdržavam :), inače bi bio sponzoruša, tj sponzorušan ;), a prostitutak leže sa mnogo njih da bi zaradio , ako se razumem u pojmove. :)
Evo sad kako ti gledas na primer gde muskarac manje zaradjuje,losije vozi kola od zene ili je fizicki sitniji? (jedno od,ne mora sve)

Evo sad kako ti gledas na primer gde muskarac manje zaradjuje,losije vozi kola od zene ili je fizicki sitniji? (jedno od,ne mora sve)

-manje zarađuje: nije problem ako se trudi dovoljno, tj ako bi voleo više da zaradi i radi na tome.
-lošije vozi kola: od mene teško ko može bolje da vozi kola tako da... :D .. desilo mi se samo jedna veza u kojoj je bolje vozio od mene.
-fizički sitniji: to mi se nikako ne dopada, nismo onda par.

-manje zarađuje: nije problem ako se trudi dovoljno, tj ako bi voleo više da zaradi i radi na tome.
a ako je zadovoljan svojim primanjima?
-lošije vozi kola: od mene teško ko može bolje da vozi kola tako da... :D .. desilo mi se samo jedna veza u kojoj je bolje vozio od mene.
-fizički sitniji: to mi se nikako ne dopada, nismo onda par.

А ако је задовољан својим примањима без обзира што нису велика,

али,

има изразиту страст према свом послу и не жели да га мења због те страсти према послу?

Ako mogu da uhvatim problem, mislim da ti više sad misliš na ambiciju. Imala sam jednu vezu gde je on bio nezadovoljan mojim odnosom prema novcu. U to vreme me nije mnogo interesovao, više su me zanimale nauka i druge stvari: sex, putovanja itd. A on je bio jako ambiciozan da puno zaradi, i iako sam imala nomilano veću platu, on je više zarađivao jer je radio razne stvari da bi došao do novca. On nije bio zadovoljan, jer ja nisam bila u njegovom modu: od onih je ljudi koji žele za partnera stvarno partnera u svemu, želi ženu od akcije koja ume da pravi novac i to joj je u vrhu prioriteta, pa da mogu zajendo o tome po ceo dan da pričaju i budu podrška. Prosto je takva osoba. Pišem na primeru da bih istakla bitno.

Tako da čovek treba da izabere nekog sa sličnim ambicijama. Neko može da ima 3000 eura platu i da bude zadovoljan, a neko ima 10 hiljada i i dalje želi još.

али,

има изразиту страст према свом послу и не жели да га мења због те страсти према послу?

To je sad pitanje šta čoveka čini srećnim u životu. :)

to može da bude dobro pitanje za suprugu, tipa: da li bi ti bilo bolje da muž nikad nije kod kuče, da je sav u poslu a ima 5000+ eura, ili da bude više kod kuće, da možete izlaziti, imati dobar i opušten sex, putovati vikendima, više se provoditi, a da ima 2000 eura zaradu. Ja bih lično izabrala drugo. Život brzo prolazi i valja živeti. Naravno, sposobnost je da sa manje uloženog vremena dobiješ mnogo. I to je moguće ;)

али,

Zavisi od zivotnih potreba,mozda ja ne volim da vozim kola ali zbog dece moram.

Свима њима је финансијско стање главна подлога само је питање појединачних амбиција какву ситуираност од мушкарца очекују на том пољу. Поента је да им је то примарно иако поред тога гледају и све остало
Opet je tema na ivici mizoginije, prepuna generalizacije i subjektivnog mišljenja. Ubuduće obrati pažnju jer ćemo biri prinuđeni da editujemo tvoje postove.

Back