Zašto žene stare brže od muškaraca?

Koja generalizacija i koja pogrešna percepcija :roll: I svakako da su žene zrelije od muškarca u svakom slučaju, tako da i izgledaju zrelije od njih. Prosto da zapitam pojedine ovde je l se to odnosi na sedenje i igranje igrica dok žene sve u međuvrmenu završavaju same pa se potroše :mrgreen:

Koja generalizacija i koja pogrešna percepcija :roll: I svakako da su žene zrelije od muškarca u svakom slučaju, tako da i izgledaju zrelije od njih. Prosto da zapitam pojedine ovde je l se to odnosi na sedenje i igranje igrica dok žene sve u međuvrmenu završavaju same pa se potroše :mrgreen:
kad god sam negde isao sa zenom, uvek koji nas nisu znali nju pitali a ovo vam je mladji brat?

znaci ima neceg....

Mislim da to nije pravilo i da je sve individualno i zavisi od slučaja do slučaja, mislim imaš dosta žena koje recimo i u 50-im i dalje izgledaju super i kao devojke još dok imaš i brdo likova koji već u 20-im ono već puste stomake ili krenu da sede ili da ćelave i koji ono sa 30 izgledaju već onako oronulo, zapušteno i kao da imaju 55, tako da sve zavisi od osobe do osobe i od načina života, navika, genetike, itd.

Imam 31 godinu i moje vršnjakinje nikako ne pristaju uz mene.

Ja izgledam kao da sam u dvadesetim i dalje, a one kao da imaju deset godina više.

Da li je do šminke? Sunca? Solarijuma?
Ishrana je važna. Akohol, cigarete, kafa jako ubrzavaju starenje kože, i generalno su štetni. Droge da ne spominjem... Neverovatno je kako te droge isuše ljudsko telo, da tridesetogodišnjak može bukvalno da izgleda kao starac.

bio sam na proslavi mature, neverovatno koliko su ljudi ostarili, bi mi neprijatno!
Остарили сте. Па што ниси ставио перику, имаш и оне креме против бора. Снађи се.. Биће ти мање непријатно и више самопоуздања.

Back