Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 84.530
Kada zene psuju muskarce pogrdno ih nazivaju svinjama a muskarci zene kravama.
Zasto je to tako ?
Zasto je to tako ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepi vidim da ti treba seansa,mozemo da se vidimo sledece nedeljeKada zene psuju muskarce pogrdno ih nazivaju svinjama a muskarci zene kravama.
Zasto je to tako ?
Muškarci zbog ponašanja, a žene zbog sexaKada zene psuju muskarce pogrdno ih nazivaju svinjama a muskarci zene kravama.
Zasto je to tako ?
Ja sam konj.Kada zene psuju muskarce pogrdno ih nazivaju svinjama a muskarci zene kravama.
Zasto je to tako ?
Meni se najčešće dešavaju guske i ćurke.Za muskarce se jos koristi i vepar (sto je u sustini sinonim) i konj dok se za zene moze cuti i curka, koza, kobila i kokoska.
Ali je u svakom slucaju krava najucestalija.
tek je 9:59Slasna seksualna konitacija kada je zaskoci dlakava veprina od 300 kila sa iskezenim zubima gde se cedi pljuvacka mu zanosa njegovog, dok sirotica onemi i samo izbacuje samoglasnike kojim doda suglasnik M.
hahaha ali telenceJadne životinje.
Da, kako se beše kaže: Na početku smo pile, lane, prasence, telence i onda vremeno te životinje porastu.
mozemo i ribolovackim zargonom muskarac som i saran a zena stukaVidiš, mislila sam da je kokoška preuzela primat.
Meni je stvarno žao životinja, što ih tako "skrnavimo".
Moja deca imaju nadimke po insektima.Kada sam crtala svoju tetovažu (koju nikada nisam uradila), na njoj su bile biljke i različiti ineskti. Svako ima svog.