bird again
Elita
- Poruka
- 16.308
Ne pisem o obrazovanju.Tako sto nije tesko da je gluplja od pametnog ,znas i nepismen covek je pametan,mudar,sto ne znaci da ce na pravnom traziti zenu
Glupost odbija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pisem o obrazovanju.Tako sto nije tesko da je gluplja od pametnog ,znas i nepismen covek je pametan,mudar,sto ne znaci da ce na pravnom traziti zenu
Pa bolje da te ne pitam da mi nabrojis 3 pametne zene, marija kiri,verica rakocevic i sloboda micalovic jelNe pisem o obrazovanju.
Glupost odbija.
Kakve veze ima nabrajanje? Uzgred, ove, sem Marije Kiri, nisu pametne.Pa bolje da te ne pitam da mi nabrojis 3 pametne zene, marija kiri,verica rakocevic i sloboda micalovic jel
Pa zato sto ih nema,nadrkana nedodirljiva je pametna a koja odma legne glupa fazonKakve veze ima nabrajanje? Uzgred, ove, sem Marije Kiri, nisu pametne.
I ne govorim o o nekoj nadprosecnoj inteligenciji.
Ok.Pa zato sto ih nema,nadrkana nedodirljiva je pametna a koja odma legne glupa fazon
Ja još nisam sreo muškarca koji je odbio seks sa ženom zato što je slobodna i ciljano tražio zauzetu. Svaka koja daje je dobra, bila slobodna ili ne, starija, mlađa, crna, bijela, tako svejedno. Pričamo o seksu, ako ćeš ju prasnuti ne znači da ćeš ju ženiti pa da su ti bitni detalji tipa kakva je osoba i jel pametna ili ne.
Zašto bi bušila gume na autu ako se radi samo o seksu i to je od početka oboma jasno?dok ti ne probuši gume na autu![]()
Zašto bi bušila gume na autu ako se radi samo o seksu i to je od početka oboma jasno?
Ima ih koliko hoces koji su u brakuKako pametnog muskarca moze da zainteresuje glupa zena? Pa ni za jedan put, ne razumem.
Znam I koliko su srecni ti brakovi...Ima ih koliko hoces koji su u braku
Kad je riječ o seksu, pamet ne igra tu nikakvu ulogu, igru preuzima ona druga, jednooka, glava.Kako pametnog muskarca moze da zainteresuje glupa zena? Pa ni za jedan put, ne razumem.
Mozda si u pravu. Najbolje je biti glup.Kad je riječ o seksu, pamet ne igra tu nikakvu ulogu, igru preuzima ona druga, jednooka, glava.
Opet, kao što tu ulogu ne igra pamet, ne igra ni glupost. Muškarci su vizualni tipovi, duge noge, velike sise, dobra guza, to se gleda.Mozda si u pravu. Najbolje je biti glup.
Pa ima i to prednosti.Sve vise za seks biraju ozenjene i zrele muskarce,,isto i sa strane muskih sve vise biraju zrelije i pre svega zauzete zene?
Verujem da smo svi to iskusili vise puta..
To odmah podrazumeva cinjenicu da zena koja ima mozga mora biti ruzna?Opet, kao što tu ulogu ne igra pamet, ne igra ni glupost. Muškarci su vizualni tipovi, duge noge, velike sise, dobra guza, to se gleda.
Ne, od kud si to iščitala? To tebe peru neke tvoje unutarnje nesigurnosti i predrasude, nitko to na ovoj temi nije ni izravno rekao ni implicirao.To odmah podrazumeva cinjenicu da zena koja ima mozga mora biti ruzna?
NeTo odmah podrazumeva cinjenicu da zena koja ima mozga mora biti ruzna?
Da. Ali taj spoj moze da postoji, koliko ti ne verovao u to.Ne, od kud si to iščitala? To tebe peru neke tvoje unutarnje nesigurnosti i predrasude, nitko to na ovoj temi nije ni izravno rekao ni implicirao.
Ne plasim se.kad sam imao 17 god.plasio sam se,vise ne.Da. Ali taj spoj moze da postoji, koliko ti ne verovao u to.
Opet isplivava cinjenica da se muskarci plase zena koje misle, a pritom I lepo izgledaju.![]()
Xaxaxa plizDa. Ali taj spoj moze da postoji, koliko ti ne verovao u to.
Opet isplivava cinjenica da se muskarci plase zena koje misle, a pritom I lepo izgledaju.![]()
Da. Ali taj spoj moze da postoji, koliko ti ne verovao u to.
Ne kazem da bi odbio sex, ali kazem da bi mu bilo “komotnije” sa malo glupavijom a fizicki privlacnom.Ma od kud to isplivava ta činjenica? Koji bi to frajer odbio seks sa ženom jer je žena pametna?