Zašto devojke i zauzete žene

Ja još nisam sreo muškarca koji je odbio seks sa ženom zato što je slobodna i ciljano tražio zauzetu. Svaka koja daje je dobra, bila slobodna ili ne, starija, mlađa, crna, bijela, tako svejedno. Pričamo o seksu, ako ćeš ju prasnuti ne znači da ćeš ju ženiti pa da su ti bitni detalji tipa kakva je osoba i jel pametna ili ne.

Ja još nisam sreo muškarca koji je odbio seks sa ženom zato što je slobodna i ciljano tražio zauzetu. Svaka koja daje je dobra, bila slobodna ili ne, starija, mlađa, crna, bijela, tako svejedno. Pričamo o seksu, ako ćeš ju prasnuti ne znači da ćeš ju ženiti pa da su ti bitni detalji tipa kakva je osoba i jel pametna ili ne.

dok ti ne probuši gume na autu ;)

Sve vise za seks biraju ozenjene i zrele muskarce,,isto i sa strane muskih sve vise biraju zrelije i pre svega zauzete zene?
Verujem da smo svi to iskusili vise puta..
Pa ima i to prednosti.
Ne zaludjuje se naivnom romantikom vec je istancio odnose i zna sta zeli i na to se fokusira. Ne pada na gluposti. I tu mogu da budu cistije emocije.
Osim ako trazi nekoga da manipulise glupostima, jer se oseca nesigurnom pa zeli da bude dominantna u odnosu, njoj odgovara zauzet muskarac. I s njim moze cak i da ima iskreniji odnos u odnosu na nekog "da te zadivim, da te osvojim" i sl sranya koja se ponavljaju u krug.

Da. Ali taj spoj moze da postoji, koliko ti ne verovao u to. :)
Opet isplivava cinjenica da se muskarci plase zena koje misle, a pritom I lepo izgledaju. :)

Ma od kud to isplivava ta činjenica? Koji bi to frajer odbio seks sa ženom jer je žena pametna? Posebno ako se radi samo o seksu bez emocionalne prtljage i težnje za nečim dugoročnim?

Brijem da te nitko neće pa si misliš nije zato što sam ružna nego zato što sam pametna :mrgreen:

Back