adelaidea
Poznat
- Poruka
- 9.474
Kad smo vec kod teme, trebaju mi dva svedoka za vencanje/sklapanje zivotnog partnerstva osoba istog spola, a da ste locirani u Zagrebu ili okolici. Castim pivo nakon stavljanja potpisa. Poneti vazecu putovnicu sa sobom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јууу родитељи .....Ne treba se ženiti iz strasti već pustiti roditeljima da oni preporuče kandidata/kandidatkinju. I, naravno, venčati se u crkvi. Uz Božji i roditeljski blagoslov ima da cveta cveće u bračno preduzeće.
Јави се мејлом на СДП.хр или Можемо и јавиће се сто кандидата.Kad smo vec kod teme, trebaju mi dva svedoka za vencanje/sklapanje zivotnog partnerstva osoba istog spola, a da ste locirani u Zagrebu ili okolici. Castim pivo nakon stavljanja potpisa. Poneti vazecu putovnicu sa sobom.
Mislim da nije bitno koji je pasos, samo da vazi, donecu ti ja beli luk, domaci, iz baste moje keveЈави се мејлом на СДП.хр или Можемо и јавиће се сто кандидата.
Ја сам близу, али који пасош се тражи: српски или хрватски. Ставићу белог лука у џеп.
Па нису то уопште бенефити него се мушкарци лакше прилагођавају таквим условима.
Дакле попут заједнице мможе бити јако лоше , лоше , добро , подношљиво.
Границу подношљиво ће мушкарци многи подносити културан однос и ако добију једном годишње деца су ту све је ок мајка извршава своју дужност и прилагодиће се томе жене не.
Жене када налете на празнину у животу иако су и интелигентније од мушкараца решавају је паником , променана , мисле да је живот то што је на екрану што заступа већина жена и тд.
Та духовна празнина постоји свестан је и мушкарац али је навикао да живи с њом жене не , теже неком универзалном савршенству које не знам да ли је оствариво.

Ili im smeta samo nađu ljubavnicu, kafanu, društvo...Što je super lek za dušu da porodica ne ispašta. Jer tako može i žena.Dobro, sa ovim s generalno slažem, ali s obzirom da je tema da žene češće protežu razvod onda ispada da one više uobražavaju tuđe nedostatke i svoju ispravnost. Sa čim se ne slažem, jer 1. gore sam spomenula kako muškarci češće kompenzuju (obrati pažnju na češće, jer i dalje postoje relikti patrijarhata) 2. žena će pre trpeti loš brak zbog dece nego muškarac.Та духовна празнина је најчешће у нама самима и код узрока треба бити јако пажљив.
Многи мушкарци и жене траже шорткатове лакше је променити партнера него себе или живети читав живот у уобразиљи да су они једини исправни а да већина не ваља.
Које је вере партнерка?Svi se razvodite samo se lezbejke vencavaju, sramota
Био сам на једној свадби кад су две жене склапале партнерство. То је њихова приватна ствар. Ако си пријатељ, онда си пријатељ у свим ситуацијама.Јави се приватно и можда могао бих доћи, зашто не.
Na ovo pitanje iz naslova teme me inspirisao razgovor na jednoj drugoj temi, gde je neko pomenuo ovu statistiku ali ja prosto nisam verovao, pa sam morao da proverim.
Ispostavilo se da je tačno, žene u 70% (a negde i više) slučajeva budu te koje iniciraju razvod.
Ima li neko ideju zašto je to tako?
Pogledajte prilog 1627732
Javljam se cim znam nesto vise o terminu, hvala tiЈави се приватно и можда могао бих доћи, зашто не.
PravoslavkaКоје је вере партнерка?
А ти? Ти склапаш партнерство?Pravoslavka
Јави. Нема проблема. Дуго се нисам лепо обукао.Javljam se cim znam nesto vise o terminu, hvala ti
Pa vi ste krive,jos 2 muskarca vise!!!Svi se razvodite samo se lezbejke vencavaju, sramota
Jedan od razloga ( koji je užasan ) zašto dolazi do zahlađenja odnosa.Tipa, generalno, muskarci se vise vezuju za zenu, a zena za dete.
Tako da je lakse zeni otkaciti se od muskarca, i muskarcu otkaciti se od deteta, nego obrnuto.
Ne vidim gdje sam to tako žestoko osudila tu ženu ali čvrsto stojim iza stava da kad postaneš roditelj sve ostalo je sekundarno. Nisu oni odabrali da se rode i imaš obavezu prema njima da se do krvi i kosti boriš za opstanak porodice. Naravno ponovo napominjem ako nije u pitanju kakvo zlostavljanje, maltretiranje, prevare itd.Eto kako razmišlja normalan mozak dok je još mlad i nije zatrovan. Beše Gimnazijalac?
A svi vi zvučite kao da ste u braku i svako je u pravu za nešto, samo stvarno ne može se generalizovati, ponešto i može kao ovo Meliotovo.
@Zla Beba začudio sam se tvojoj osudi žene koja neće da pere gaće i koja u kafani radi šta? Provod? Izlazak? Pa? A muškarca taksista donese kući i to je normalno, ok...a "pranje gaća" je upravo ono o čemu se radi u Meliotovom postu, da se mnogo toga uzima "zdravo za gotovo". Lične stvari spadaju pod to. Ja svoju uniformu peglam sam, na primer, nije ona dužna za moje lične stvari, ona radi većinu kućnih poslova i ja sam svestan koliko joj vremena to oduzima pa sam preuzeo na sebe usisivač i kačenje veša, i još neke stvari. Jesam li "papučar", 'ajde da neko sad skoči.
Svako ko je u braku na neki način je "papučar" , sam izraz je potekao od činjenice da muž i žena samo sede kod kuće, u papučama, e to razara i brak i pojedinca u braku. Izađite negde. Razdvojite se malo.
Nego, sad da pustim statistiku, ja koliko vidim oko sebe, one žene koje najviše trpe neće da se razvedu i to godinama viđam i ništa ne kapiram.
Teraju neki inat? Mazohistička crta?
Meni nije jasno ni zašto se udaju a kamoli zašto se razvode
Ja kad god pomislim da ću da poludim i da moram da se izmaknem, ja to i uradim, prihvatim noćnu smenu, recimo. Ne zato što mi žena ne valja, nego se nekako gušim u monotoniji ali kapiram da njoj nije ništa bolje i da i ona ponekad trpi mene. Ali ovo je normalno, a tema je, čini mi se o brakovima koji su toksični, partneri nezreli, agresivni, narcisoidni, ludi, sebični, zatucani, ograničeni, i mogao bih do sutra da nabrajam.
Мушки понос.Na ovo pitanje iz naslova teme me inspirisao razgovor na jednoj drugoj temi, gde je neko pomenuo ovu statistiku ali ja prosto nisam verovao, pa sam morao da proverim.
Ispostavilo se da je tačno, žene u 70% (a negde i više) slučajeva budu te koje iniciraju razvod.
Ima li neko ideju zašto je to tako?
Pogledajte prilog 1627732
Prvo, niti pravo ime nit avatarJa ću na kraju dobiti ban zbog ove Paule hahaha ali prosto moram da prokomentarišem:
Osoba koja:
Ima pravo ime na forumu
Ima avatar gde je stvarno ona
Dodatno - kači svoje fotografije
I sve javno
Koja u detalje opisuje kako se seksala (voli otpozadi da joj stavi dok nešto radi, ali ne tad da je izjebe nego satima da je "bocne u prolazu" dok je u kuhinji, recimo) kaže nekome sa punim pravom da su neke stvari lične i nisu za forum![]()
Ti pricas o onome sto treba, a ne o onome sto jeste.Jedan od razloga ( koji je užasan ) zašto dolazi do zahlađenja odnosa.
1. Dete ne bi smelo da bude lakše za " otkačiti se " nijednom roditelju. Česte su ljutnje muškaraca zbog navodnog zapostavljanja zbog dece.
2. Muškarac ne treba da se veže samo za ženu, već za porodicu.
Inače, do razvoda nikada ne dolazi preko noći, to samo tako izgleda nezainteresovanima.
NebinarnaЗашто пишеш у мушком роду а аватар ти је женски лик и ницк ти је женски?
Прво сам мислио да си неки инцел који слуша и гледа Јутјуб,
али сад сумњам да си ти неки родно флуидни...флуидна...шта ли...