Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 69.436
Onda, molim Vas, da mi objasnite kakav interes može imati žena koja neće razvod braka koji joj ne prijaZaista nemam komentara na ovako nešto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda, molim Vas, da mi objasnite kakav interes može imati žena koja neće razvod braka koji joj ne prijaZaista nemam komentara na ovako nešto
Najčešće zbog podjele imovine, starateljstva i rata kredita ako ga imajuSa ovime se slaže većina psihologa, spada u grupu jako stresnih i traumatičnih događaja, bez obzira na detalje i razloge.
Ima još žena koje su finansijski zavisne od muževaOnda, molim Vas, da mi objasnite kakav interes može imati žena koja neće razvod braka koji joj ne prija![]()

Ali nemoj da misliš da će te udate drugarice pozivati u svoj dom na kafu, raspuštenica je uvek opasnost za udate žene. Negde u grad na kafu može, ali u kuće teško da će te zvati.Jer više ne važi "ćuti i trpi" i "nemoj selo da se smeje da budeš raspuštaljka"
Finansijski pre svegaOnda, molim Vas, da mi objasnite kakav interes može imati žena koja neće razvod braka koji joj ne prija![]()
E svaštaAli nemoj da misliš da će te udate drugarice pozivati u svoj dom na kafu, raspuštenica je uvek opasnost za udate žene. Negde u grad na kafu može, ali u kuće teško da će te zvati.
još se nisam razvela ali imam razvedenih drugarica koje, zamisli, smem da pozovem na kafu Sigurno tvom mužu prija njihovo društvo.E svaštajoš se nisam razvela ali imam razvedenih drugarica koje, zamisli, smem da pozovem na kafu
![]()
To onda nije interes nego nevolja i nužda. Osim ako je u pitanju bolest, ne žalim nijednu. Za svakoga posla ima.Ima još žena koje su finansijski zavisne od muževa![]()
Ne znam za ovu statistiku al slusala sam terapeuta koji se bavi porodicnom terapijom i njegovo iskustvo je da zene iniciraju i odrzavaju odlaske na terapiju i pokusaj ocuvanja braka.Na ovo pitanje iz naslova teme me inspirisao razgovor na jednoj drugoj temi, gde je neko pomenuo ovu statistiku ali ja prosto nisam verovao, pa sam morao da proverim.
Ispostavilo se da je tačno, žene u 70% (a negde i više) slučajeva budu te koje iniciraju razvod.
Ima li neko ideju zašto je to tako?
Pogledajte prilog 1627732
Eto kako razmišlja normalan mozak dok je još mlad i nije zatrovan. Beše Gimnazijalac?Pa žene možda više iniciraju razvod ali mislim da muškarci više greše u braku i da mnoge stvari uzimaju zdravo za gotovo.
Jeste tako, mi muški lako nađemo beg iz braka, utakmice, izlazak sa društvom, podrazumeva se nekako ovde kod nas da žene više brinu o deci od muškaraca.Eto kako razmišlja normalan mozak dok je još mlad i nije zatrovan.
Romi jesu ljudiZar je moguće biti feministkinja i rasista istovremeno? Zar Romi nisu ljudi?
Nisam ja sam na svetu, utisak je opšti.Ti si pojedinacni slucaj.
Broj samohranih majki u svetu je opsti slucaj.
Ja ću na kraju dobiti ban zbog ove Paule hahaha ali prosto moram da prokomentarišem:zašto bi neko javno odgovarao na tvoja privatna pitanja?
pošalješ PP ako ti baš želiš
Ovako se ljudi osećaju nelagodno.

Ne može da bude o ženama a da nije i o muškarcima, bar ne ovakva tema.Не предходно сам написао не изостсвљам мушкарце из тога али није тема о њима или сам ја бар тако разумео.
Ja ću na kraju dobiti ban zbog ove Paule hahaha ali prosto moram da prokomentarišem:
Osoba koja:
Ima pravo ime na forumu
Ima avatar gde je stvarno ona
Dodatno - kači svoje fotografije
I sve javno
Koja u detalje opisuje kako se seksala (voli otpozadi da joj stavi dok nešto radi, ali ne tad da je izjebe nego satima da je "bocne u prolazu" dok je u kuhinji, recimo) kaže nekome sa punim pravom da su neke stvari lične i nisu za forum![]()

Па нису то уопште бенефити него се мушкарци лакше прилагођавају таквим условима.Ne može da bude o ženama a da nije i o muškarcima, bar ne ovakva tema.
Tih 20% nije napredak, samo pokazatelj da u lošem braku muškarci i dalje imaju više benefita nego žene, čim im se i dalje ostaje.
Može. Gejevi.Ne može da bude o ženama a da nije i o muškarcima, bar ne ovakva tema.
Pa ako je žena tolika glupača da mu metaforički rečeno "pere gaće" i dalje, što bi se razvodio?Tih 20% nije napredak, samo pokazatelj da u lošem braku muškarci i dalje imaju više benefita nego žene, čim im se i dalje ostaje.
Ma ovo totalno nema veze sa životom. Ja sam dete razvedenih roditelja i znam kako mi je teško palo i meni i drugoj deci. Razumem da je ozbiljan i veliki razlog za razvod, nego "nije pronašla sebe u braku", "shvatila da nisu jedno za drugo". Čist sebičluk ženskog egoističnog mozga. Zabole je za decu. Koj si k**** gledala kad si se udavala i zašto si onda rodila decu? Ovo važi i za muškarce ali u manjem broju.A pošto je tema na Porodici, obično bude deca stradaju itd
Pa to ni malo nije argument. Preplašeni roditelji stvaraju preplašenu decu
Roditelji koji drže konce u rukama i sposobni su i gledaju pozitivno na stvari stvaraju i takvu decu.
Zatvoreni i uplašeni roditelji, šta ako... ovo ono, posle im budu i takva deca, učaurena u date okvire, bez smelosti da lepo žive neopterećeno.
I još jednom, razvodom se stvaraju nesigurna i isklompleksirana deca koja nose posledice ceo život.A pošto je tema na Porodici, obično bude deca stradaju itd
Pa to ni malo nije argument. Preplašeni roditelji stvaraju preplašenu decu
Roditelji koji drže konce u rukama i sposobni su i gledaju pozitivno na stvari stvaraju i takvu decu.
Zatvoreni i uplašeni roditelji, šta ako... ovo ono, posle im budu i takva deca, učaurena u date okvire, bez smelosti da lepo žive neopterećeno.
I ja sam dete razvedenih roditelja pa mi nije teško palo (nešto drugo kao posledica razvoda jeste).Ma ovo totalno nema veze sa životom. Ja sam dete razvedenih roditelja i znam kako mi je teško palo i meni i drugoj deci. Razumem da je ozbiljan i veliki razlog za razvod, nego "nije pronašla sebe u braku", "shvatila da nisu jedno za drugo". Čist sebičluk ženskog egoističnog mozga. Zabole je za decu. Koj si k**** gledala kad si se udavala i zašto si onda rodila decu? Ovo važi i za muškarce ali u manjem broju.
Da li sebe smatraš nesigurnim i iskompleksiranim?I još jednom, razvodom se stvaraju nesigurna i isklompleksirana deca koja nose posledice ceo život.
Ја мислим да важи и за једне и друге али то су погрешни избори.Ma ovo totalno nema veze sa životom. Ja sam dete razvedenih roditelja i znam kako mi je teško palo i meni i drugoj deci. Razumem da je ozbiljan i veliki razlog za razvod, nego "nije pronašla sebe u braku", "shvatila da nisu jedno za drugo". Čist sebičluk ženskog egoističnog mozga. Zabole je za decu. Koj si k**** gledala kad si se udavala i zašto si onda rodila decu? Ovo važi i za muškarce ali u manjem broju.