Eto kako razmišlja normalan mozak dok je još mlad i nije zatrovan. Beše Gimnazijalac?
A svi vi zvučite kao da ste u braku i svako je u pravu za nešto, samo stvarno ne može se generalizovati, ponešto i može kao ovo Meliotovo.
@Zla Beba začudio sam se tvojoj osudi žene koja neće da pere gaće i koja u kafani radi šta? Provod? Izlazak? Pa? A muškarca taksista
donese kući i to je normalno, ok...a "pranje gaća" je upravo ono o čemu se radi u Meliotovom postu, da se mnogo toga uzima "zdravo za gotovo".
Lične stvari spadaju pod to. Ja
svoju uniformu peglam sam, na primer, nije ona dužna za moje
lične stvari, ona radi većinu kućnih poslova i ja sam svestan koliko joj vremena to oduzima pa sam preuzeo na sebe usisivač i kačenje veša, i još neke stvari. Jesam li "papučar", 'ajde da neko sad skoči.
Svako ko je u braku na neki način je "papučar" , sam izraz je potekao od činjenice da muž i žena samo sede kod kuće, u papučama, e to razara i brak i pojedinca u braku. Izađite negde. Razdvojite se malo.
Nego, sad da pustim statistiku, ja koliko vidim oko sebe, one žene koje najviše trpe neće da se razvedu i to godinama viđam i ništa ne kapiram.
Teraju neki inat? Mazohistička crta?
Meni nije jasno ni zašto se udaju a kamoli zašto se razvode
Ja kad god pomislim da ću da poludim i da moram da se izmaknem, ja to i uradim, prihvatim noćnu smenu, recimo. Ne zato što mi žena ne valja, nego se nekako gušim u monotoniji ali kapiram da njoj nije ništa bolje i da i ona ponekad trpi mene.
Ali ovo je normalno, a tema je, čini mi se o brakovima koji su toksični, partneri nezreli, agresivni, narcisoidni, ludi, sebični, zatucani, ograničeni, i mogao bih do sutra da nabrajam.