Zašto žene iniciraju više od 70% razvoda?

Videla žaba da se konji kuju. Eto zato.

Ok to da ne žele da zavise pa ni od koga ali one hoće da muškarci zavise od njih. A šta nude? Traže od muškaraca redovno novac, očekuju da je stambeno obezbeđen (dobro, to je ok ako je zbog buduće dece ali one i bez namere da se udaju traže isto) , da ih vozimo ili da oboje vozimo moj auto ako smo u vezi, da mi plaćamo izlaske ili da slušamo "kako me nigde ne izvodiš", i mogu da nabrajam do sutra, a generacije koje traže razvod i koje spadaju u pomenutih 70% su neke generacije koje su od malih nogu bile vaspitavane na jedan način, a došlo sasvim drugo vreme, odjednom mogu sve pa eto zašto.
Doduše, neke od njih i jesu u pravu, ovo vreme neće potrajati, pa neka grabe sad dok traje, problem je što su postale alave na pare a pri tom jeftino se prodaju.

Tako je, generacija djevojaka je vaspitana da sve uzimaju od muskaraca a da nista ne daju. Pljacka

Ma ne verujem, to samo tako predstavljaju.
Skoro sam u RL jednoj takvoj uspeo da izvučem šta stvarno misli o "nama svinjama", i gle šta bi:
- Je li, jel' tebi krivo što ti nisi muško?.pitam
- Naravno da bih volela da sam muško, pi*ka vam materina!

Ups.

Pitam djevojku:

- Znas li da kuvas?
- A znas li ti?
- Ja sam za tradicionalan brak dje zena kuva!
- A kako mislis da dizem djecu, idem na posao i da ti kuvam!
- Nijesam mislio da ides na posao
- Zasto me vrijedjas?

1000010820.jpg

A šta je nepristojno izrečeno?
Збуњујеш,спомињеш свет бесмислено -Индокина је екстремно сиромаштво,Индија,Кина такође а не пишем о томе.
Nepristojno je to što sam ti rekao da si uzela primer koji je tako retko zastupljen u praksi?
Пишем ти да је уобичајено да људи немају имовину 1/1 у власништву у катастру а туђе се не реновира и немати прикључак на канализациону мрежу је уобичајено од Железника до Врања или од Железника до Голупца те су и најједноставније радње претешке.(Центар места ког год обично има али периферија не и ето.)

Није то "опрати судове" већ треба неко здрав и прав сваки пут да просипа воду,није то "опрати ствари" већ треба неко да избацује воду сваки пут и тако цео живот.(И то где стоји вода треба прати и дезинфиковати редовније да се не би осећало.)

Збуњујеш,спомињеш свет бесмислено -Индокина је екстремно сиромаштво,Индија,Кина такође а не пишем о томе.
I onda su žene pod opresijom jer peru veš? U njihovoj kulturi to nije ništa čudno i zna se rodna uloga. Jedino se u liberalnim društvima to predstavlja kao robovanje i otuda i problem.

Није то "опрати судове" већ треба неко здрав и прав сваки пут да просипа воду,није то "опрати ствари" већ треба неко да избацује воду сваки пут и тако цео живот.(И то где стоји вода треба прати и дезинфиковати редовније да се не би осећало.)
Dobro, a zašto te žene biraju da se udaje za takve muškarce? Lako je odgovornost prebaciti na drugog. Što je bila tako blesava da stupi u brak, a da je pristala da radi te poslove, pa da joj kasnije smetaju. Ako joj to smeta, kaže odmah i vidi na čemu je. Ne znam otkud tebi ideja da žene moraju nešto. Pitanje se postavlja, ko je tu ženu primorao da odabere takvog partnera. Nije se valjda probudila odjednom i shvatila da je pod opresijom? Ili tako percipira realnost.

I onda su žene pod opresijom jer peru veš? U njihovoj kulturi to nije ništa čudno i zna se rodna uloga. Jedino se u liberalnim društvima to predstavlja kao robovanje i otuda i problem.
Они немају ни купатила често ни текућу питку воду и не могу се поредити са Европом,баш малобројнима ту су доступни пристојни услови живота.
Dobro, a zašto te žene biraju da se udaje za takve muškarce? Lako je odgovornost prebaciti na drugog. Što je bila tako blesava da stupi u brak, a da je pristala da radi te poslove, pa da joj kasnije smetaju. Ako joj to smeta, kaže odmah i vidi na čemu je. Ne znam otkud tebi ideja da žene moraju nešto. Pitanje se postavlja, ko je tu ženu primorao da odabere takvog partnera. Nije se valjda probudila odjednom i shvatila da je pod opresijom? Ili tako percipira realnost.
Цео живот се слуша "твоје је да се удаш" и како би испуниле своју улогу то и ураде,аман како нема притиска да ли си при себи?

Они немају ни купатила често ни текућу питку воду и не могу се поредити са Европом,баш малобројнима ту су доступни пристојни услови живота
To je velika tuga. Nesposobnost da u 21 veku to obezbedimo.

Цео живот се слуша "твоје је да се удаш" и како би испуниле своју улогу то и ураде,аман како нема притиска да ли си при себи?
Pogrešno si me razumela. Mogu je pritiskati, ali je niko nije pritiskao "Udaj se baš za njega". Ona je odabrala partnera. Na to sam mislio. Niko je ne sili da odabere partnera. Ta praksa je gotovo iščezla, možda je ima još u ruralnim predelima.

Na ovo pitanje iz naslova teme me inspirisao razgovor na jednoj drugoj temi, gde je neko pomenuo ovu statistiku ali ja prosto nisam verovao, pa sam morao da proverim.

Ispostavilo se da je tačno, žene u 70% (a negde i više) slučajeva budu te koje iniciraju razvod.

Ima li neko ideju zašto je to tako?

Pogledajte prilog 1627732
Prosto zene. U stanju su da se razvedu ako si ih u snu prevario.

Da samo sto je ova druga za pdf sprdnja
Gete: "Pametnom čoveku je gotovo sve smešno; mudrome gotovo ništa".

Iznad ove dve slike menjaju natpise. Pa je nekad smešno, nekad jadno.
Isto tako i u RL neke žene koje su izabrale opciju majka i domaćica sijaju u toj ulozi, dok one koje nisu izabrale a ipak žive tako samo kukaju i deca im nisu radost već teret.

Takođe (slika desno) nisu u istoj situaciji žene koje su izabrale da žive od naručene pizze i zadovoljne su i one koje su "ostale" same, ne svojom voljom.

Feminizam. Žene dobijaju benefite nakon razvoda i čim im nešto nije po volji više, lako se otkače i nađu novog partnera dok bivši muž plaća alimentaciju. Kada bi one bile na gubitku kao muškarci, nikada se ne bi razvodile.
Kakva gomila gluposti.
Alimentacija se ne plaća ženi i uglavnom jedva pokrije troškove za dete a masa očeva je ni ne plaća redovno.
Znam slučaj da radi na crno da ne bi morao da plaća.

Šta biste radili kad bi vam žena tražila mesečnu naknadu za NJU i da joj plaćate stan posle razvoda što je slučaj u Saudijskoj Arabiji?

Kod nas bi da tretiraju ženu kao Saudijci i da ih gleda kao boga, da kuva i ćuti
a da imaju prema njoj odgovornost kao Francuzi.

Poslednja izmena:

Back