- Poruka
- 71.655
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko je meni ta njihova muzika fejk, bez suštine. Ova američka je debilna ali barem ima debilizam kao suštinu, ovo nema ništa.
Kompleksna ali i jednostavna prica...Zašto smo sami (koji jesmo)? Šta je ideal kojim težimo (brak, veza,..) i zašto ga nismo ostvarili? Gde su konkretni problemi što se tiče drugih osoba? Šta nam to nedostaje, šta nemaju svi ti kandidati koje upoznajemo da bismo bili zadovoljni i imali to što želimo?
Cekaj, ako nekoga ne znas, kako mislis da ce da te privuce? I ne mora da znaci da ako je njemu lepa da je svima lepa, lepota je u oku posmatraca.Nije u devojkama problem
Već muškarci ganjaju pogrešan profil da je lepa
Imas iskrivljenu sliku, ili se druzis sa pogresnim ljudima....Znaci imate iskrivljenu sliku![]()
Nista nema nepristojno da na takvo pitanje ako ti ne odgovara ili ti stvara nervozu odgovoris sa 'A zasto to tebe interesuje?' (po zelji dodati koji k** ili koju PM, zavisi koliko dobro znas coveka koji pita). Cak je i razumno, nece se vise ponoviti.Mslm toliko sam puta pomislio isto, ali i dalje ne mogu, treba neko da bude pristojan i razuman,
Ovo je najkraci i mozda najbolji odgovor na pitanje.Verovatno samo nisam prava i nije pravi u datom momentu
Ne zalim takve koji skacu sa jedne na drugu zenu .pa da, jedna, pa druga treća, prolaze godine. da je jedini pa da se čudiš.
o boze Paula ti kao da ne kapiras sta je taj klinac hteoDanas pričam sa dečkom, 87. godište, pitam zašto je sam. Reče mi da sreće lepe devojke i žene (i on je zgodan), ali da su uglavnom glupe ko k. Kaže izađem sa jednom, smeh lep, ma divna, svaki put kada nešto počnem da pričam ona me preseče. Kažem hej, pusti me nešto da kažem. Nešto, pa ćeš ti. Nepristojne ili ne umeju da kontrolišu svoje emocije. Ili sa drugom dođemo u krevet, ona raširi noge i kaže hajde sad, legla, žmuri i čeka... Između seksa, ja nešto kažem da se opustimo, malo se našalim, ona me gleda belo ne razume uopšte foru i tako nastavimo da ćutimo...A najbitnije, ne žele obaveze. Itd da ne nastavljam sve primere koje sam čula.
Zašto smo sami (koji jesmo)? Šta je ideal kojim težimo (brak, veza,..) i zašto ga nismo ostvarili? Gde su konkretni problemi što se tiče drugih osoba? Šta nam to nedostaje, šta nemaju svi ti kandidati koje upoznajemo da bismo bili zadovoljni i imali to što želimo?
Jer, kažu da ako znamo šta tačno želimo i gde su problemi, lakše ćemo ih rešiti.
p.s.
Naravno, nekad ćemo uvideti da smo mi ti koji možda treba da menjamo način razmišljanja, što reče A. E.:
Pogledajte prilog 1190231

Bio jednom jedan klinac koji je na sastanak sa devojkom otisao sa kitom cveca, a ona mu rekla: Dusho, daj mi kitu koja raste u ruci, pa cu se osecati kao u ulici cveca....o boze Paula ti kao da ne kapiras sta je taj klinac hteo
tako meni jedan Kinez kaze- "Imam problem da nadjem devojku, ne vole misicave i visoke"
jadan momak

a ja ono pričala o sebi... tema je lična. šta meni lično nedostaje.Vidi, ako ce ti biti lakse i Hitler i Eva su bili bliski. Ne znaci da su bili dobro balansirani ljudi. Niti znaci da su bili dobri ljudi. Bliskost nema veze sa karakternim crtama.
Klinke to ne pali...Bio jednom jedan klinac koji je na sastanak sa devojkom otisao sa kitom cveca, a ona mu rekla: Dusho, daj mi kitu koja raste u ruci, pa cu se osecati kao u ulici cveca....![]()
na koje vrednosti tačno misliš, koje smatraš tradicionalnim?Danas su moderna vremena.
Tradicionalne vrednosti su sve manje na ceni.
ovo je opšte mesto, ima i ko se trudi.Sve je instant i dostupno.
Veze, sex, brak.
Ljudima brzo sve dosadi.
Vise se niko i ne trudi.
možda mi nemamo za koga, ali neki imaju.A i zasto bi, kad nema za koga.
Pa, da, živimo u ovom vremenu. Živimo na naćin ovog vremena. Što ne znači da ću da gledam Pink ili Happy, već mogu naći nekoga da čitamo Elijara npr, da uživamo na plaži u tišini iako je svetska buka oko nas. Živimo u svetu, ali možemo imati svoj kutak u njemu, isto tako legitiman kao i tuđi kutkovi.Jedino resenje, prilagoditi se modernim trendovima.
A ima i muškaraca koji vole 2 u 1, ne ispunjava ih samo ovo prvo.I'ma Zena skojima samo ides u krevet, I onih skojima mozes pricati.Vremenom steknes iskustvo da oh razlikujes
Treba se udati pa razvesti, nekako drugačije zvuči neudata od neudavana i nadam se da manje smaraju sa tim pitanjimaTako da od sad kad me neko, bilo ko, pita što sam sama, samo drčno ima da odgovorim: ''A šta te se tiče? Gledaj svoja posla!''
otkud znaš u kakvim smo relacijama?o boze Paula ti kao da ne kapiras sta je taj klinac hteo![]()
odgovorila sam na nečiji post. kakav sex? ne razumem. Ajde NApokone, nemoguće da se baš uopšte ne kapiramo? i zašto stalno nalaziš primedbe u onome što pišem na ovoj temi?I bre gde ti od obicnog seksa ode sve do zajednickog kutka uz svetsku tisinu.
Ниси сама, имаш нас.Tako da od sad kad me neko, bilo ko, pita što sam sama, samo drčno ima da odgovorim: ''A šta te se tiče? Gledaj svoja posla!''
Jel se desio danas?Ниси сама, имаш нас.

Zato sto mi se svidjas i potajno sam zaljubljen u tebe. I kad god nesto napises, osti se nesigurnim i besnim.odgovorila sam na nečiji post. kakav sex? ne razumem. Ajde NApokone, nemoguće da se baš uopšte ne kapiramo? i zašto stalno nalaziš primedbe u onome što pišem na ovoj temi?
Сасвим је природно да ме желиш, али немој овако јавно да ме спопадашJel se desio danas?![]()