- Poruka
- 43.245
ma jok, bre, ovo je sve bila samo digresijaI kakve veze to ima sa bliskoskcu?
Hoces da kazes da samo mudri ljudi mogu da osete bliskost a ovi ostalo tumbaraju okolo i hebu se kao stuke?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma jok, bre, ovo je sve bila samo digresijaI kakve veze to ima sa bliskoskcu?
Hoces da kazes da samo mudri ljudi mogu da osete bliskost a ovi ostalo tumbaraju okolo i hebu se kao stuke?

Volim. ali ovde se nisam našla..Ne volis stendapove?

Brate, što.. možda sam i ja isto toliko dobra?Tema.
Meni je potreban istinski dobar čovek koji je uz to dovoljno sposoban da bude sa mnom
eto veze![]()
Bocnuo si na pravo mesto, pusti je sad nek istrpi.Ko kaze da nemam seks haha
pa što onda ga pominješ sad, to mi n ije jasno...Ko kaze da nemam seks haha
Nema sta da trpi. Ne znam, mozda zena misli da prica sa nekim napaljenim klincima koji nemaju seks.Bocnuo si na pravo mesto, pusti je sad nek istrpi.
On suptilno reklamira Glovo.On oce da nam pomogne da i mi nadjemo srodnu dusu
Muškarci na internetu nemaju seks.Nema sta da trpi. Ne znam, mozda zena misli da prica sa nekim napaljenim klincima koji nemaju seks.
takav mi utisak kada neko počne o klistiru na ovoj temiNema sta da trpi. Ne znam, mozda zena misli da prica sa nekim napaljenim klincima koji nemaju seks.

Ocigledno.On suptilno reklamira Glovo.
Da, i ja kazem da je to glupost, da karakter nema veze sa bliakoscu i plus to da neki ljudi koji balansiraju uspesno da s jedne strane ne budu naivni a s druge strane budu dobrice jedini koji mogu da osete bliskost je njesra i takve osobe sa takvim kriterijumima mi i ne znace preterano za bliskost osim eventualno za nekakav prolazan analni, cist i neobavezujuc seks. I kakve veze to ima sa time da li imam seksualan zivot ili ne?pa što onda ga pominješ sad, to mi n ije jasno...
tema je o tome zašto su drugi neodgovarajući... pa ja pišem za mene
meni su važne osobine karaktera
ti piši o nedostacima u sexu, svako piše svoje
samo pusti mene...
Mislim da ga nervira ovo "ne žele obaveze". Jer ako je izdelio žene za dan i za noć, jasno je da se radi o tipu koji traži ženu da ga služi, dvori, radi, čuva decu etc. Dakle ne traži ženu da joj se divi, da je razume i da je voli. A na sve to još ako može da bude i načitana... Ajte molim vas...ali konkretno ovaj tip nije realno govoreći sam. on ima žene za neobavezni sex. ali nema onu za brak i porodicu, to je ipak ono što želi, barem deklarativno.