savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 26.434
Саме су јер се чувају за брак.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gospodine ne ostaje mi nista drugo nego da konstatujem da si ti apsolutni besmislenko besmislenkovicjer su ružne
nema šta iko ikog da ''ubedjuje'' kad je to preočigledno
gde je bre zena majka sestra pOšToVaNa i uVaŽaVaNa? na balkanu a pogotovo u srbiji sigurno ne
mada ni u celom svetu,eventualno moožda na islandu ili rejkjaviku il tako nešto mada i to sumnjam
pa i jesu realno.nisu to sporadični nego većinski primeri.i bukv svi to znaju,i ti,samo se praviš lud jer si očigledno gaslighting ženomrzac
vidim kolko ih ''voliš i poštuješ'' kad im TI odredjuješ šta im je ''pRiRoDa'' ''namenila'' il šta si već lupijo
![]()
Nemaš argumente pa pribegavaš uvredama. Klasika. Volim te.G
Gospodine ne ostaje mi nista drugo nego da konstatujem da si ti apsolutni besmislenko besmislenkovic
Imam argumente al nemam vremenaNemaš argumente pa pribegavaš uvredama. Klasika. Volim te.
Jedva čekam. Svako dobro.Imam argumente al nemam vremena
sutra cu uz kafu da ti opletem
Ima Konja, ne treba biti sitničav.Nema princeva na belim konjima o kojima mastaju.
ali ne vredi,i koketa sam..I tako razmaženu te je pridružio.
Znači, bila si razmažena ali ne i sama.
Nije mu dobar izgovor.
Razmaženu mora neko da mazi![]()
Ima Konja, ne treba biti sitničav.
Upravo!Zasto su devojke same danas?
Zato sto je internet komunikacija najzad razotkrila vase prave osecaje prema zenama...ne postujete zene,
pljuckate i ismevate ljubav, banalizujete i seks i odnos bilo koje vrste sa zenom, seksizam na max kad je i najobicniji
razgovor sa zenom u pitanju itd itd...![]()
a sobzirom da si se ti druga javila na temi, otpadasSvaka treća devojka
Kako precizna računica mojti. zavodu za statistiku podrhtavaju temelji od ove izjave
Sad tražite na uvid poresko rešenje.Pre interneta jos ste se i uspesno skrivali, nismo mogle lako da vas provalimo dok se ne upecamo...![]()
sad prvo dicpic pa onda da pricamoPre interneta jos ste se i uspesno skrivali, nismo mogle lako da vas provalimo dok se ne upecamo...![]()