Blau

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Хвала ти!
  Они се стварно понашају безочно, не верујем просто да мисле да ми не знамо за њихове идеје и одлуке још од пре рата и чему је то све служило.
  ma breee blauu! :) kad ces da mi ispricas jednu kratku pricu o vikinzima?
  Таман да ти дам репутацију за пему "На Авали..." а ови је обрисаше.
  Нисам стигао да питам раније од оне преписке са Блабијем, што си ти за Живка Топаловића рекао да је оснивач КПЈ, кад је он основач Социјалистичке Странке ЈУгославије и од почетка стварања КПЈ био њен противник.?
  Право да ти кажем не знам одкле је ова фотографија нашао сам је вероватно на неком сајту, али не знам ни на ком ни када.Сада сам је случајно пронашао у једном фолдеру са разним фотографијама. А што ме питаш?
  Има ли неку важност?Јави ми.
  Ја сам ту трагику осети врло добро на сопственој кожи. Ја нисам упознао свога деду са очеве стране до своје пете године, јер он није могао да опрости најстаријем сину што је отишао код ових. Да не причамо о морално- политичкој неподобности које ме прати, као и мог оца , ето читавог живота.
  Можда нисам довољно јасно написао, али бакина прича није у супртности са оним што си навео као документовано. Само сведочи о томе колика је воља била да се што пре врате у Србију.
  Поздрав
  Хвала ти.Није ми само јасно због чега им је потребно толико фолирања и претварања, када не могу никога да преваре.
  Поздрав
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.