Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
pa vidis da sa Trastom seksologom vole da se posavetuju samone samo da pricaju![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa vidis da sa Trastom seksologom vole da se posavetuju samone samo da pricaju![]()
pa vidis da sa Trastom seksologom vole da se posavetuju samo
posebno Ruskinje, te o seksu samo diskutujua sta drugo moze tamo u sibiru nego da prica..ladno bre i da se skine u gace a kamoli i njih da skine![]()

zavisi, nemoj imati predrasude..upoznao sam jako fine ruskinje i ukrajinke koje ovde radeposebno Ruskinje, te o seksu samo diskutuju![]()
a el mora da se vređa ?Ti si pocela sa tim primerom a ja sam se nasalila, medjutim umesto da to shvatis tako ti si otvorila neku nebuloznu raspravu....

Ima on deku od dlake kamile, spava gol!a sta drugo moze tamo u sibiru nego da prica..ladno bre i da se skine u gace a kamoli i njih da skine(mislim gace, ne ribe)
![]()
Ali samo sa cikama.posebno Ruskinje, te o seksu samo diskutuju![]()
a zasto se tera u persun kad je on bas super u jelu?a el mora da se vređa ?
idi u peršun![]()
Alo, tata mi je direktor, samo ljubav ništa pare!
nije trusti od takvih modernihIma on deku od dlake kamile, spava gol!

pa znači da nekom želiš dobro... hahahaa zasto se tera u persun kad je on bas super u jelu?
eto meni ideje nza novu temu o jezickim zavrzlamama![]()
Hajde molim te da bar temu o jezičkim zavrzlamama počneš velikim slovoma zasto se tera u persun kad je on bas super u jelu?
eto meni ideje nza novu temu o jezickim zavrzlamama![]()
jel persun lisnat?pa znači da nekom želiš dobro... hahaha
nemam pojima, to sam za teranje u peršun čula u osnovnoj školi i tako... teram tamo decu, deluje bezazleno hehe
e zbog tebe skoro svaku pocinjem velikim slovom..poceo sam da vodim racunaHajde molim te da bar temu o jezičkim zavrzlamama počneš velikim slovom![]()

Zato što podsvjesno želite da ste sami. Da mi je cent od svakog forumaša koji je napisao : " Meni ne treba niko, imam svoj život, svoj mikrokosmos, ne pitam nikoga, ne polažem račune nikome...." mogla bih komotno u penziju da odem i izležavam se na Bahamima.Zašto smo sami (koji jesmo)? Šta je ideal kojim težimo (brak, veza,..) i zašto ga nismo ostvarili? Gde su konkretni problemi što se tiče drugih osoba? Šta nam to nedostaje, šta nemaju svi ti kandidati koje upoznajemo da bismo bili zadovoljni i imali to što želimo?
Svima po ban i gotovo.A mogli bi da odhebete od mene malo, grupno, ja vam pricam ozbiljno.. a vi kako hocete.
Moj problem kako sa nekim razgovaram i o cemu, vi ako samo na seks mislite vas problem je malo veci.

John WickSvima po ban i gotovo.
Inace, Trusta nikada nisam videla ovako otresitog.![]()

Tiha voda bregove roniMi svi mislimo Trast ladovina kao Kijanu
kad ono: " More marsh"
Truste oprosti![]()

" Čuvaj se gneva dobrog čoveka "Svima po ban i gotovo.
Inace, Trusta nikada nisam videla ovako otresitog.![]()

" Čuvaj se gneva dobrog čoveka "
Normalna je reakcija Trusta !
Čoveka koji je odrastao na patrijahalnim i moralnim vrednostima i normalno je da ne može i ne želi da prihvati ove instant i sajber hebače i pametnjakoviće
Sve to puca jednog dana zbog nedostatka emocija ljudskosti i osnovnih životnih vrednost Na ovakvim mestima obično leče upravo te frustracije
Čim nalete na prvu koja će ih zblesaviti otresti o patos ima da sline i balave mesecima ili se nikada neće oporaviti , sve mislim da će odma poleteti razdragano drugoj u zagrljaj kako tvrde
Još tragičnije je što nikada neće upoznati šta je prava i istinska ljubav
Po meni je to hendikep težak

Zeznuti smo kao bica.

Čoveka koji je odrastao na patrijahalnim i moralnim vrednostima i normalno je da ne može i ne želi da prihvati ove instant i sajber hebače i pametnjakoviće
Sve to puca jednog dana zbog nedostatka emocija ljudskosti i osnovnih životnih vrednost Na ovakvim mestima obično leče upravo te frustracije
Onda kad uzme kalašnjikov i pobije desetak nedužnih svi pričaju kako je bio dobar komšija i kako se svima javljao.Čoveka koji je odrastao na patrijahalnim i moralnim vrednostima i normalno je da ne može i ne želi da prihvati ove instant i sajber hebače i pametnjakoviće
Sve to puca jednog dana zbog nedostatka emocija ljudskosti i osnovnih životnih vrednost