Zato sto su klinke suvise glupe da bi imale SVOJE kriterijume, i onda prate trendove...
Sad su npr. u trendu te "face" - da poznaje svakoga u gradu, da se oblaci "fensi" i trendi" (trenerka, air max, tamne cvidze), da trenira fudbal, da je svakog petka i subote na fensi splavu/klubu, da izgleda opasno (kratko podsisan, nabildovan), da je bahat, eventualno da vozi skuter, da je zagrizeni navijac ili Partizana ilI Zvezde, itd...
Sedamdesetih i osamdesetih "trend" face su bili tipovi sa duzom kosom (cak sam video i neku caletovu fotku iz mladjih dana u tom fazonu...

), i gitarom u ruci. I najcudniji su imali najbolje ribe ako su znali pred drustvom da okinu 3-4 akorda (i to cak nisu morala da budu ni barre, nego obicni

)
U tu jednacinu sa "losim" momcima treba ubaciti i dozu mazohizma... koji izgleda svi Balkanci poseduju..
Znamo da je neko los... ali pokusavamo da ga promenimo..
I onda klinke kad shvate da su se zaajebale, krenu da tuguju "ahh, ja ne verujem u ljubav.. smrc", "ahh... mene dobri zaobilaze a kreteni se lepe za mene ko magnet... buhuhu"...
I nikad ne nauce... ni posle treceg, dvanaestog, tridesetog puta...
Uvek im se desavaju isti 'brodolomi', jer nemaju SVOJU licnost, nemaju SVOJ psiholoski mehanizam kojim ta zelja za dobrim i kvalitetnim partnerom ne bi bila samo povrsan i socijalno pozeljan odgovor, vec stvarno istinita zelja za ljubavlju i povezivanjem...
Naravno, da ne generalizujemo, ima izuzetaka... neke klinke... po 3-4 godine mladje od mene koje sam sretao... su zrelije od pola mojih vrsnjakinja...
Al' prejeebeno je zanimljiv taj fenomen... kol'ko nase odluke zavise od odluka ljudi oko nas... tj. trenda