zasto se devojkama svidjaju losi momci

• Začetnik teme Začetnik teme nikola888
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nisam citala sve postove... al odgovaram na temu.... ne razumem devojke koje se zaljube u lika koji ima x6 i slicno a o njemu znaju ime i mozda prezime.... da bi mi se neko svideo, prvo moram da ga upoznam dal ce taj neko bititi faca ili ne zaista ne igra ulogu.... kao i to koliki mu je dzep.... imam drugaricu koja je okorela sponzorusa i jednostavno devojka u bogatim momcima pronalazi ono nesto... cim vidi decka baca smek na njega dok jos ni ne zna ko je i sta je ali na kraju se uvek ispostavi da je burzuj... i na kraju se zaljubljuje u njegov novcanik xD, ali znam da nisu sve devojke takve...

Zato sto su klinke suvise glupe da bi imale SVOJE kriterijume, i onda prate trendove...
Sad su npr. u trendu te "face" - da poznaje svakoga u gradu, da se oblaci "fensi" i trendi" (trenerka, air max, tamne cvidze), da trenira fudbal, da je svakog petka i subote na fensi splavu/klubu, da izgleda opasno (kratko podsisan, nabildovan), da je bahat, eventualno da vozi skuter, da je zagrizeni navijac ili Partizana ilI Zvezde, itd...
Sedamdesetih i osamdesetih "trend" face su bili tipovi sa duzom kosom (cak sam video i neku caletovu fotku iz mladjih dana u tom fazonu... :D), i gitarom u ruci. I najcudniji su imali najbolje ribe ako su znali pred drustvom da okinu 3-4 akorda (i to cak nisu morala da budu ni barre, nego obicni :P)

U tu jednacinu sa "losim" momcima treba ubaciti i dozu mazohizma... koji izgleda svi Balkanci poseduju..
Znamo da je neko los... ali pokusavamo da ga promenimo..
I onda klinke kad shvate da su se zaajebale, krenu da tuguju "ahh, ja ne verujem u ljubav.. smrc", "ahh... mene dobri zaobilaze a kreteni se lepe za mene ko magnet... buhuhu"...
I nikad ne nauce... ni posle treceg, dvanaestog, tridesetog puta...
Uvek im se desavaju isti 'brodolomi', jer nemaju SVOJU licnost, nemaju SVOJ psiholoski mehanizam kojim ta zelja za dobrim i kvalitetnim partnerom ne bi bila samo povrsan i socijalno pozeljan odgovor, vec stvarno istinita zelja za ljubavlju i povezivanjem...

Naravno, da ne generalizujemo, ima izuzetaka... neke klinke... po 3-4 godine mladje od mene koje sam sretao... su zrelije od pola mojih vrsnjakinja...
Al' prejeebeno je zanimljiv taj fenomen... kol'ko nase odluke zavise od odluka ljudi oko nas... tj. trenda :)

Zato sto su klinke suvise glupe da bi imale SVOJE kriterijume, i onda prate trendove...
Sad su npr. u trendu te "face" - da poznaje svakoga u gradu, da se oblaci "fensi" i trendi" (trenerka, air max, tamne cvidze), da trenira fudbal, da je svakog petka i subote na fensi splavu/klubu, da izgleda opasno (kratko podsisan, nabildovan), da je bahat, eventualno da vozi skuter, da je zagrizeni navijac ili Partizana ilI Zvezde, itd...
Sedamdesetih i osamdesetih "trend" face su bili tipovi sa duzom kosom (cak sam video i neku caletovu fotku iz mladjih dana u tom fazonu... :D), i gitarom u ruci. I najcudniji su imali najbolje ribe ako su znali pred drustvom da okinu 3-4 akorda (i to cak nisu morala da budu ni barre, nego obicni :P)

U tu jednacinu sa "losim" momcima treba ubaciti i dozu mazohizma... koji izgleda svi Balkanci poseduju..
I onda klinke kad shvate da su se zaajebale, krenu da tuguju "ahh, ja ne verujem u ljubav.. smrc", "ahh... mene dobri zaobilaze a kreteni se lepe za mene ko magnet... buhuhu"...
Uvek im se desavaju isti 'brodolomi', jer nemaju SVOJU licnost, nemaju SVOJ psiholoski mehanizam kojim ta zelja za dobrim i kvalitetnim partnerom ne bi bila samo povrsan i socijalno pozeljan odgovor, vec stvarno istinita zelja za ljubavlju i povezivanjem...

Naravno, da ne generalizujemo, ima izuzetaka... neke klinke... po 3-4 godine mladje od mene koje sam sretao... su zrelije od pola mojih vrsnjakinja...
Al' prejeebeno je zanimljiv taj fenomen... kol'ko nase odluke zavise od odluka ljudi oko nas... tj. trenda :)

Bravo Salle :cool:

Ja iz svog ugla kazem da uopste nije tacno da devojke vole lose momke. :mrgreen:

Btw, oni od vas sto su na ovoj temi propagirali "batina je iz Raja izasla" filozofiju (ne secam se ko je bio u pitanju), nadam se da ste prestali da tucete devojke.

Sta prestao, tek pocinjem... :twisted:

Ko tuce devojke? :eek:

Juzer frendli, zato su ga i banovali, tukao je neke moderatorke... :hahaha:

Nisi u pravu,takav momak ima veoma visok socialni status,i odise snagom i autoritetom,devojke iskonski traze zastitnika i jakog muskarca,ako takvi momci,dobro povezani,zajebani itd,odisu svim stvarima koje ona zeli ona ce poci za njim.
Prosto uvazena je cinjenica da muskarac ako nije dobar zastitnik nije muskarac,to se narocito ispoljava u drzavama koje su bila u krizi(Istocna Evropa),usput nije da ovde obrazovanje nosi materijalnu sigurnost,primetices da vecinu dobrih kola u Srbiji voze bas ti,celavi,nabildovani..Sve u svemu ,ako je on jak,postovan,lepo gradjen i bogat(ili ima potencijal da bude jer je vec u krimi vodama)zasto bi ona posla za tobom mrsavim prosecnim likom???

Reci da su glupe,jer zele ono sto je prirodno da zele,odise frustracijom....toliko od mene..

Poslednja izmena:

Cuj glupe, naravno da devojke zele nekog ko muzevno izgleda, ima para i poznaje ljude jer se uz njega oseca sigurno ...kao pravo zensko.
Nije u pitanju mazohizam, vec osecaj da je decko jaci pol i da ce da te zastiti...a ne da ja njega treba da stitim kao da je dete. Automatski onda ne moze ni da me privuce.
Kao sto i vi zelite zgodne i zenstvene devojke, koje su doterane i koje cete sa ponosom da predstavite drugima. Ovi koji govore kako spoljasnji izgled nije bitan racionalizuju.

Devojkama se svasta svidja :rumenko: Ponajvise novcanik :rumenko:

article-0-021A8FAB00000578-579_468x554.jpg

Übermensch:
Nisi u pravu,takav momak ima veoma visok socialni status,i odise snagom i autoritetom,devojke iskonski traze zastitnika i jakog muskarca,ako takvi momci,dobro povezani,zajebani itd,odisu svim stvarima koje ona zeli ona ce poci za njim.
Prosto uvazena je cinjenica da muskarac ako nije dobar zastitnik nije muskarac,to se narocito ispoljava u drzavama koje su bila u krizi(Istocna Evropa),usput nije da ovde obrazovanje nosi materijalnu sigurnost,primetices da vecinu dobrih kola u Srbiji voze bas ti,celavi,nabildovani..Sve u svemu ,ako je on jak,postovan,lepo gradjen i bogat(ili ima potencijal da bude jer je vec u krimi vodama)zasto bi ona posla za tobom mrsavim prosecnim likom???

Reci da su glupe,jer zele ono sto je prirodno da zele,odise frustracijom....toliko od mene..

Ko se mača lati, od mača i strada.
Ako je u krimi vodama, može i on da pandrkne.. Samo što te drolje koje ganjaju te "muškarce" to i žele. Čim je oženi, ona krene da se prca sa nekim iz mafije, muža joj s*****ju a ona sama slobodna i bogata...san svake devojke, nezavisna a bogata. ******* po splavovima po potrebi, tj ono iz magazin in, tip za sex i ćao.

Ako stvarno mislis da su klinke od 15 godina svesne iskonskih kriterijuma kao sto su zastitnistvo, snaga, autoritet, i da na osnovu toga biraju sa kim ce da 'podju', grdno se varas...
Njima je najbitnije da prosetaju BAJU (stagod se u tom trenutku, u toj epohi podrazumevalo pod tim zargonizmom), jer tako prazne svoju potrebu za ostvarenjem zenstvenosti (hej... vidi koga sam upecala, ja sam alfa-zavodnica), a istovremeno na podsvesnom nivou nastoje da nabijaju komplexe drugaricama.... iako toga nisu ni svesne.
I to pogotovo danas... kad je manje bitna sustina od forme... nema tu mnogo zelje za ljubavlju, jakim muskarcem kao iskonskim simbolom zastitnika porodice i sl... vec se radi o pokazivanju i dokazivanju svog socijalnog statusa, svog "ljubavnog" umeca, itd...

Reci da neciji post odise frustracijom samo zato sto se ne slaze sa nekakvim tvojim rigidnim misljenjem... odise frustracijom indeed. Toliko od mene :)

Ako stvarno mislis da su klinke od 15 godina svesne iskonskih kriterijuma kao sto su zastitnistvo, snaga, autoritet, i da na osnovu toga biraju sa kim ce da 'podju', grdno se varas...

a jel si ti svestan da je sve to na podsvesnom nivou?
Drugo, da l' bi ti pre bio sa nekom kamenjarkom od 100 kila ruzhnom kao noc koja je mnogo pametna ili sa ekstra ribom koja je eto ne bash tako bistra?
...

Opet, meni nije sasvim jasno, jel je ovde pitanje "zashto devojke biraju likove koji izgledaju fizichki dobro i koji su situirani kada mogu biti sa propalim klosharima?"
Jer je pitanje neosnovano.
Ako govorimo o nekoj ljubavi, batalite tu prichu, vecina ljudi ne zna ni da definishe prokletu stvar, a po ceo dan o tome prichaju. Kakva ljubav, kakvi bakrachi.
Ako ocete da smuvate neshto, priroda se pobrinula da morate neshto i da uradite od sebe.

Back