ne_ve_na
Poznat
- Poruka
- 9.601
zene su glupe kuccke,uvek bile i bice.
kad ih ta mrcina od tkzv. alfa muzjaka sjebe na neki nacin,onda kazu da su svi isti
e pa vi ste iste pizzde ,sve
m'jok, gora sam od alfa muzjaka
mene nijedan nije sjebbao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zene su glupe kuccke,uvek bile i bice.
kad ih ta mrcina od tkzv. alfa muzjaka sjebe na neki nacin,onda kazu da su svi isti
e pa vi ste iste pizzde ,sve
Ti si starija,za tebe ne znam
govorim za ove mladje,underage i slicno![]()
sa 20 god. sam bas mnogo starija
vise volim ono zrelija
mislis,iskusnija![]()
Djevojke najvise vole one momke kod kojih ne znaju na cemu su, i ta nepredvidivost ih mnogo pali.
OMG! Volim dobre momke, koji su lepo vaspitani, studiraju i koji su iz neke kulturne porodice.
Naravno, to ne mora da znaci da je neki mamin sin koji nece popiti kap alkohola ni izaci nigde.
Ne volim one koje puse marihuanu, ulaze u sukobe protiv ljudi iz drugih delova grada, nose nozeve sa sobom, kradu, tripuju se da su neonacisti itd.
OMG! Volim dobre momke, koji su lepo vaspitani, studiraju i koji su iz neke kulturne porodice.
Naravno, to ne mora da znaci da je neki mamin sin koji nece popiti kap alkohola ni izaci nigde.
Ne volim one koje puse marihuanu, ulaze u sukobe protiv ljudi iz drugih delova grada, nose nozeve sa sobom, kradu, tripuju se da su neonacisti itd.
o tugo... gledaj,samo muskarci pricaju o tome sta zene zele,a nigde nijedna zena da nesto kaze.Foksejk!
Ja nisam mamin sin, ali necu popiti ni kap alkohola.....
Ako muskarac zna o tome sta zena zeli, zasto da to ne podeli?