zasto se devojkama svidjaju losi momci

• Začetnik teme Začetnik teme nikola888
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
^
BMW je fenserska stvar koliko i aktovka.Ti što nisu smrtnici i voze noviji BMW nisu fenseri već puni para.

fenseri uglavnom,oni koje ja poznajem,voze,svi,onaj najnoviji BMW sto su im tate krimosi kupili.
nije fenserska stvar ako si razbijao dupe od rada pa ga kupio posteno ali jeste ako si jedno jutro sišao na dorucak i rekao: cale ja hocu BMW a vec sutra ujutro si ga vozio...

Dobro,ajd',jeste,svi fenseri kupuju BMW.:roll:Zamisli sledeću situaciju:vidiš na parkingu dva BMW-a,različiti modeli,slična godina proizvodnje...I ajde,koji je npr.od ova dva fenserski BMW?:lol:
5483914044_cc4713cc7d_z.jpg

Poslednja izmena:
Dobro,ajd',jeste,svi fenseri kupuju BMW.:roll:Zamisli sledeću situaciju:vidiš na parkingu dva BMW-a,različiti modeli,slična godina proizvodnje...I ajde,koji je npr.od ova dva fenserski BMW?:lol:
5483914044_cc4713cc7d_z.jpg

metalik sivi,naravno! :D

006640_BMW_Concept_2007.jpg

e ovo je BMW koji neko od njih moze, u stvarnom zivotu ,da vozi.! :D
a pod stvarnim zivotom podrazumevam prosecnu srpsku platu! :)

Poslednja izmena:
U 20 000 evra je neka para.Nov za te pare moze da se kupi. Pun je Beograd i okolina bmwovih automobila i modela. Ima dosta i drugih marki kola. U mojoj ulici imaju samo 4 juga,3 keca i jedan raspali golf. Ljudi koji voze ove starije automobile skoro uopste ih i ne koriste. Samo dvoje ljudi tera juciga stalno i to do posla i nazad. Ostali svi u ulici teraju ili opela ili vagena,a neki imaju i po vise kola. Moj komsija je otvorio radnju i uspeo je sam da stekne za 10 godina 2 kombija i 4 automobila i jos je prosirio radnju,izgradio dvorac,a ne kucu,zaposlio 15 radnika i asfaltirao sebi put. ***** je kevu,a sve je posteno zaradio. prvih 2 godine posla,sam je radio i dan i noc,ja ne znam da li je taj covek spavao i jeo te dve godine. Poenta je da se ne zivi ovde tako lose kao sto se prica,da ljudi ipak voze bolja kola i da sve posteno moze da se zaradi,a moze i da se kupi na kredit.

U 20 000 evra je neka para.Nov za te pare moze da se kupi. Pun je Beograd i okolina bmwovih automobila i modela. Ima dosta i drugih marki kola. U mojoj ulici imaju samo 4 juga,3 keca i jedan raspali golf. Ljudi koji voze ove starije automobile skoro uopste ih i ne koriste. Samo dvoje ljudi tera juciga stalno i to do posla i nazad. Ostali svi u ulici teraju ili opela ili vagena,a neki imaju i po vise kola. Moj komsija je otvorio radnju i uspeo je sam da stekne za 10 godina 2 kombija i 4 automobila i jos je prosirio radnju,izgradio dvorac,a ne kucu,zaposlio 15 radnika i asfaltirao sebi put. ***** je kevu,a sve je posteno zaradio. prvih 2 godine posla,sam je radio i dan i noc,ja ne znam da li je taj covek spavao i jeo te dve godine. Poenta je da se ne zivi ovde tako lose kao sto se prica,da ljudi ipak voze bolja kola i da sve posteno moze da se zaradi,a moze i da se kupi na kredit.

Lol, zato je plata prosvetnih radnika u srednjoj skoli manja nego plata cistacice u Belgiji, Engleskoj, Francuskoj?...

sviđaju im se svi momci, kakvi god bili, samo da su dovoljno očajne/ željne/ neiživljene/ posle ljubavnih jada više ne biraju.

ja ne znam, mislim da u praksi ne bih išla s tim lošima, ide mi na živce to, mora se često viđati, pratiti njihov aktivan bad bad način života, previše truda ni oko čega.

metalik sivi,naravno! :D

006640_BMW_Concept_2007.jpg

e ovo je BMW koji neko od njih moze, u stvarnom zivotu ,da vozi.! :D
a pod stvarnim zivotom podrazumevam prosecnu srpsku platu! :)

pa ne u stvari taj bmw u takvom stanju ovde koshta fazon 6 hiljada evra :lol:

http://www.polovniautomobili.com/oglas1256861/bmw_2002/

al poenta svejedno stoji... :)

Kao fora preko dana je lepo vaspitani student a nocu...neonacista! xD
Pa ne znam...svaki decko je prica je za sebe,mozda bi mi se i svideo, zato sto je tako nepredvidiv.
Ne mogu bas da generalizujem. :p

a brate shto bash neonacista... ne, recimo da je sve ovo drugo samo nije neonacista, to je glupo biti

mozda bi ti se i svideo... hehe...

Pronasao si se? :lol: :mrgreen: Hetfield, are you mirin sve odjednom? :per:

:lol:

ma jok

pa ovi dobri nisu zanimljivi,a losi dodju nesto kao zabranjeno voce .. xD
bas skoro uporedjivala dva lika i fazon

ovaj jedan ''dobar''..sav onako fin, kulturan, lepo vaspitan..decko ide u gimnaziju :lol: iskren je,kod njega nema lazhi, stalno se javlja, 100x dnevno poruke, pravi papucar xD onako dobar, sve udovoljava i zbog toga on mene smara,takvi su dosadni..a mi po prirodi kucke (:lol:),mi iskoristimo tu dobrotu, zaje*avamo xD i nama nije zanimljiv neko koga mozemo da motamo oko malog prsta..

a ovaj drugi ''los'', znaci huligan onaj najgori alkoholicarski narkomanski :lol: od 7,on je 5 dana pijan..izbacen iz skole,vise u popravnom domu nego kuci.. e za takvim glavu izgubi xD naravno laze,baronise,ne javlja se po par dana,nedostupan,uvek neke fore.... al zato sa njim nikad nije dosadno,on tacno zna kako da zavede,kako da poludim za njim, uvek zna sta da kaze, one klasicne ku*varske fore :lol:
mi definitivno volimo da nas neko za*ebava :mrgreen::

a ovaj drugi ''los'', znaci huligan onaj najgori alkoholicarski narkomanski :lol: od 7,on je 5 dana pijan..izbacen iz skole,vise u popravnom domu nego kuci.. e za takvim glavu izgubi xD naravno laze,baronise,ne javlja se po par dana,nedostupan,uvek neke fore.... al zato sa njim nikad nije dosadno,on tacno zna kako da zavede,kako da poludim za njim, uvek zna sta da kaze, one klasicne ku*varske fore :lol:
mi definitivno volimo da nas neko za*ebava :mrgreen::

Ihihihi, osim tog narkomanski i ja umem da se ne javljam na poruke... :rumenko:

Meni nije jasno kako se devojkama takvi likovi ne gade, msm propalitet obicni, ali dobro...nije da sam nesto puno bolji od tog propaliteta, mada ono, samo se pitam... :flert: :rida:

A šta je sa zlatnom sredinom?

To mo's da prodas u zlatari po pristojnoj ceni...:rumenko:

Back