zasto se devojkama svidjaju losi momci

• Začetnik teme Začetnik teme nikola888
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako stvarno mislis da su klinke od 15 godina svesne iskonskih kriterijuma kao sto su zastitnistvo, snaga, autoritet, i da na osnovu toga biraju sa kim ce da 'podju', grdno se varas...
Njima je najbitnije da prosetaju BAJU (stagod se u tom trenutku, u toj epohi podrazumevalo pod tim zargonizmom), jer tako prazne svoju potrebu za ostvarenjem zenstvenosti (hej... vidi koga sam upecala, ja sam alfa-zavodnica), a istovremeno na podsvesnom nivou nastoje da nabijaju komplexe drugaricama.... iako toga nisu ni svesne.
I to pogotovo danas... kad je manje bitna sustina od forme... nema tu mnogo zelje za ljubavlju, jakim muskarcem kao iskonskim simbolom zastitnika porodice i sl... vec se radi o pokazivanju i dokazivanju svog socijalnog statusa, svog "ljubavnog" umeca, itd...

Reci da neciji post odise frustracijom samo zato sto se ne slaze sa nekakvim tvojim rigidnim misljenjem... odise frustracijom indeed. Toliko od mene :)

Ako stvarno mislis da je dete od 7 godina ide da jede zbog tih nekih iskonskih poriva kao sto su glad,zedj a ne zato sto hrana izgleda tako lepo i mama ju je lepo spremila grdno se varas.
Deci je najbitnije da jedu te lepe mamine stvari da bi mama bila zadovoljna a posto vole kad im mama pruza ljubav oni su srecni,dete sto se tice gladi nema ni potrebu da jede.
Mislim ta deca od 7 godina nisu dovoljno zrela da bi bila gladna.

Aj sad ozbiljno,da li ti stvarno mislis da da devojcica od 15 godina,koja je polno zrela(ima menstruaciju itd)zato sto jelte nije zrela sa tih tvojih stanovista,moze da zanemari
podsvesne mehanizme koji je navode da se pari sa sto boljim i jacim(genetski kvalitetnijim)partnerom.

Imaj smelosti da budes razuman,Sale i malo razmisli o ovome sto pricam,ispadas glup .

Back