Zasto muskarci lazu? ... a zene placu?

uh bre :roll: mnoooooo go pitash bre :D jel tebi rodjak goldi mozda :confused:

p.s. zakljuci der ti sam(a) nesto ->>> posto ne znam u mok si rodu ;)
Zaključila sam ja ovih dana mnogo što šta

PS.ŽENSKOG RODA

I zene umeju da lazu i muskarci placu pa bih ja generalno rekla da i jedni i drugi zasluzuju po samar da se vrate k sebi :twisted:

intelektualka?;)

Juce dele Politiku za dž. i meni dadose u prolazu na Sajmu..prelistala sam je posle ko zna koliko vremena jer ne kupujem dnevnu stampu i ispade iz nje jedan dodatak i necete verovati sta pise..clanak pod imenom «Suze su ok» i skraceno pise sledece:

Zene placu oko 5 x mesecno u proseku a muskarci najvise nekoliko puta godisnje..mada mnogi od njih oko 20% tvrde da nikada ne placu..Zene placu zato shto su zdravije od muskaraca.. dalje...Mladi placu vise nego stariji..starenjem proizvodnja suza se smanjuje kod svih ljudi..

Zasto placemo :
Zbog tuge ..vise od 30%
Zbog besa..16%
Zbog velike radosti...8 %
Zbog straha ...4%
Iz sazaljenja..6%
Najcesce vreme plakanja je uvece izmedju 19 i 22 h..( tako kazu statistike u proseku)

Sta zene misle o muskarcima koji placu ?
Prema sprovedenoj anketi muskarci koji placu su simpaticni i dragi..drugim recima jaci pol u ocima slabijeg pola ne gubi ni ugled ni snagu zbog suza.. He, he..pa sada vidite kako vas gledamo ..:)))))))
Sta misle muskarci o zenskim suzama?
Ako placu na poslu vaze za bespomocne zene..Ove radne suze kazu mogu na kratko da pobude paznju ali ako potraju ili se cesto ponavljaju..gube svaki smisao ..Tako je generalno kod muskaraca .na sve vrste suza....bree..neemotivni ste..:))))))

Filmovi uz koje se najvise place

Prohujalo sa vihorom...iz 1939 god
Kazablanka ..1942 god
Doktor Zivago..1965 god
Ljubavna prica..1969 god
Vreme neznosti.. 1983 god
Moja Afrika .. 1986 god ( e jesam plakala kada sam gledala ovaj film smrcccc)
Englski pacijent ..1996 god ( i kod ovog sam L(((
Titanik..1997 god
U potrazi za srecom..2006 god..
Uhh bree.. skoro da sam kod svakog cmizdrila:(((((((
I na kraju ..Ima raznih objasnjenja za prolivanje suza,ali bi se za plakanje moglo reci da je ustvari,pokretanje rashladnog sistema za pregrejane zivce... ( ovo mi se svidelo hehe)

Juce dele Politiku za dž. i meni dadose u prolazu na Sajmu..prelistala sam je posle ko zna koliko vremena jer ne kupujem dnevnu stampu i ispade iz nje jedan dodatak i necete verovati sta pise..clanak pod imenom «Suze su ok» i skraceno pise sledece:

Zene placu oko 5 x mesecno u proseku a muskarci najvise nekoliko puta godisnje..mada mnogi od njih oko 20% tvrde da nikada ne placu..Zene placu zato shto su zdravije od muskaraca.. dalje...Mladi placu vise nego stariji..starenjem proizvodnja suza se smanjuje kod svih ljudi..

Zasto placemo :
Zbog tuge ..vise od 30%
Zbog besa..16%
Zbog velike radosti...8 %
Zbog straha ...4%
Iz sazaljenja..6%
Najcesce vreme plakanja je uvece izmedju 19 i 22 h..( tako kazu statistike u proseku)

Kad su pre stigli da izvrse ispitivanje? xaxaxaxa ima istine u ovom nije da nema

PS>Ja sam plakala uz "Lepa sela lepo gore"

A uz koju muziku se place?

Back