Zasto muskarci lazu? ... a zene placu?

Zene chesto lazu vishe od mushkaraca, ali su mushkarci generalno bolji lazovi ;)
mislim da se varas,svi majstori laganja koje znam su zene i to one od kojih bi najmanje ocekivao.
a i mislim da su zene bolji lazovi jer su sposobnije da detaljnije i temeljnije smisle alibi i da ostanu hladnokrvne kad lazu,a muskarca mi je uvek lakse da provalim posebno ako ga znam malo duze :)

To shto neko zna da laze, ne znachi i da ce to chiniti ;) Bar ne tako chesto :-D
A i sumnjam da bi ti zaista zelela nekog "felerichnog" shmokljana pored sebe ;)
pa dobro ne znaci,ali ipak ne bih rekla da je laganje pozeljna odlika "pravog muskarca" sta god on predstavljao.
mislim svi nekada lazu,ali te male lazi ili dnevne gluposti tipa kad te neko smara pa kazes e moram da uradim to i to ili sta god tog tipa nisu nista posebno.ali ja pod laganjem podrazumevam mnogo teze stvari a to vec ne volim.

Zasto muskarci lazu? ... a zene placu?

Naravno, gossca je procitala i knjigu pod tim naslovom...:wink:
Zar u toj knjizi nisi dobio zadovoljavajuci odgovor?:shock:

Pa, ukratko, uglavnom se svodi se na to da muskarci mrze osecaj da su izgubili zenino odobravanje, pa ce radeije i slagati, samo da odloze da cuju ono "ti si tako nezreo, ti si takav kreten, kako si mogao..."

Zene placu, jer muskarci nasedaju na to, one placom kao da govore, "ja sam samo mala devojcica, ne budi zao prema meni..."

Back