salko dinamitas
Poznat
- Poruka
- 8.289
Jesta ali ja sam pobjegao ,cijelo vrijeme deder ti njima reci ovo ono pa lutko moja zagli ih i izljubi ne pusta iz rukuSnalazljiv čovek![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesta ali ja sam pobjegao ,cijelo vrijeme deder ti njima reci ovo ono pa lutko moja zagli ih i izljubi ne pusta iz rukuSnalazljiv čovek![]()
Mhmmm znaci drugim rečima,ovo spada u onu temu pasivno seljačko muvanje.Jesta ali ja sam pobjegao ,cijelo vrijeme deder ti njima reci ovo ono pa lutko moja zagli ih i izljubi ne pusta iz ruku,tip ima oko 65 a one su u 20 tim,cure spontano odabrale grad u Evropi za posjetu ,nesto novo
![]()
Pa to je to ne moze daljeMhmmm znaci drugim rečima,ovo spada u onu temu pasivno seljačko muvanje.![]()
Далеко боље и то него неписмене и некултурне авети са IQ 20 које само вређају или фригидне спонзоруше.Vidiš..ovo je tržište. Vidiš li očaj u njihovim pogledima ? Vide da nešto nije u redu a ne znaju šta. Ove devojke su trebale biti ljudska bića a sistem ih je pretvorio u prazne ljušture. Nešto poput plastičnih lutaka.
Овога данас нема..![]()
A na ovako se nešta zaboravilo.
lažЗато што једино тако може да се нађе риба. Ако си пасиван нећеш је наћи, рибе не мувају мушкарце. Ја никог не мувам па сам цео живот сам.
Мувају ретко кога, иначе не мувају.
nemas iskustvaМувају ретко кога, иначе не мувају.
Žena ne treba da muva,muško je frajer i on je taj koji povlači potez,kraj i stavljena tačka.Мувају ретко кога, иначе не мувају.
Све док не добије казну за сексуално узнемиравање.Žena ne treba da muva,muško je frajer i on je taj koji povlači potez,kraj i stavljena tačka.
Jel si dobio nekad kaznu?Све док не добије казну за сексуално узнемиравање.
Не јер нисам ни прилазио. Замисли нека те извређа јер си смарач, ти чак не можеш ни да се свађаш јер ти си тај који је крив јер је смарао и мораш да ћутиш и трпиш ако немаш образ као ђон, ако сам мушко нисам будала и подлога за оправдано нападање јер сам први почео да неког узнемиравам. Нека мене узнемиравају жене, нећу се бунити, женама је ионако тога преко главе, зар не.Jel si dobio nekad kaznu?
A kad ti se neko svidja ane muva te ?Žena ne treba da muva,muško je frajer i on je taj koji povlači potez,kraj i stavljena tačka.
Pa ok dam neki znak ali ne navaljujem...samo umerenoA kad ti se neko svidja ane muva te ?
Još tamo negde oko 1918.Žena ne treba da muva,muško je frajer i on je taj koji povlači potez,kraj i stavljena tačka.