plava ciganka
Primećen član
- Poruka
- 508
Zasto muskarci lazu? ... a zene placu?
I zene umeju da lazu i muskarci placu pa bih ja generalno rekla da i jedni i drugi zasluzuju po samar da se vrate k sebi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto muskarci lazu? ... a zene placu?
Zaključila sam ja ovih dana mnogo što štauh bremnoooooo go pitash bre
jel tebi rodjak goldi mozda
p.s. zakljuci der ti sam(a) nesto ->>> posto ne znam u mok si rodu![]()
I zene umeju da lazu i muskarci placu pa bih ja generalno rekla da i jedni i drugi zasluzuju po samar da se vrate k sebi![]()
Zaključila sam ja ovih dana mnogo što šta
PS.ŽENSKOG RODA
intelektualka?![]()

kakav sovinista!jer su felerichne i pate od falichno-narcisoidnog karaktera![]()
![]()
Muskarci ne lazu, samo kazu ono sto zena zeli da cuje i da time spreci novu navalu histerije, ljubomore i glavobolje a usput i oraspolozi je da sunca tabane

Aleksa, postajesh neprijatan i jako arogantan.
Muskarci ne lazu, samo kazu ono sto zena zeli da cuje i da time spreci novu navalu histerije, ljubomore i glavobolje a usput i oraspolozi je da sunca tabane

Mushkarci lazu jer su svinje shovinisticke
A zene placu jer su dobre, osecajne i pogodi ih to sto mushkarchine lazu!
![]()
))))))
)))))
((((((Juce dele Politiku za dž. i meni dadose u prolazu na Sajmu..prelistala sam je posle ko zna koliko vremena jer ne kupujem dnevnu stampu i ispade iz nje jedan dodatak i necete verovati sta pise..clanak pod imenom «Suze su ok» i skraceno pise sledece:
Zene placu oko 5 x mesecno u proseku a muskarci najvise nekoliko puta godisnje..mada mnogi od njih oko 20% tvrde da nikada ne placu..Zene placu zato shto su zdravije od muskaraca.. dalje...Mladi placu vise nego stariji..starenjem proizvodnja suza se smanjuje kod svih ljudi..
Zasto placemo :
Zbog tuge ..vise od 30%
Zbog besa..16%
Zbog velike radosti...8 %
Zbog straha ...4%
Iz sazaljenja..6%
Najcesce vreme plakanja je uvece izmedju 19 i 22 h..( tako kazu statistike u proseku)
Kad su pre stigli da izvrse ispitivanje? xaxaxaxa ima istine u ovom nije da nema
PS>Ja sam plakala uz "Lepa sela lepo gore"
A uz koju muziku se place?[/quote]
nemam pojma.. zovi Politiku i autora clanka .pa ga pitaj..:-D.. ja placem uz svoju m uziku ..koja mene dirne i rastuzi kada sam u takvom raspolozenju..