- Poruka
- 7.475
Jesi ti lud, pa to će biti EVENT OF THE ETERNITY, kako da odem na spavanje i to da propustim. Sviraće i Daft Punk:
Е шта ти гледаш! Ништа бесмисленије нисам видо у последње време. Боље читај нешто корисно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi ti lud, pa to će biti EVENT OF THE ETERNITY, kako da odem na spavanje i to da propustim. Sviraće i Daft Punk:
Satana je bio terorista, pobunjenik protiv centralne vlasti.
Аранђеле, нис ти лош чова, само претерано озбиљно схваташ чика Мирољуба.
Мој ти је савет - кад гледаш нека његова предавања само искључи тон, и обрати пажњу на његову фацу. Ако тад прснеш од смеха, или као добар хришћанин осетиш сажаљење - има наде за тебе
- - - - - - - - - -
"Твој терориста је мој борац за слободу"
Е шта ти гледаш! Ништа бесмисленије нисам видо у последње време. Боље читај нешто корисно.
C,c, c ne znaš šta je kvalitet ali neka prepoznaćeš ga sudnjeg dana.
Добро гледај шта волиш, али читав спот ми личи на нечији кошмар.
Добро гледај шта волиш, али читав спот ми личи на нечији кошмар.
Oprosti, evo je jedna lepa pesma sa lepim motivima:
I košmar je kreacija. Verovatno se nećemo složiti čija ... ali i od košmara ima vajde: razotkriva nam slagalice podsvesti i može biti od pomoći.
Nego, Arhanđele, jesi li ti nekad voleo neko ljudsko biće toliko da ti je bilo važnije od tebe samog?
Je l ti poznato ono osećanje kad gledaš u dete, pa te preplavi bezgranična ljubav?
Ili gledaš u neki krajolik, pa te on ispuni ljubavlju prema životu - bez obzira na svu nesavršenost?
Е хвала. Напредујеш.
Evo, i ja ću da ostavim jednu:
Јесам и јесте.
Češće se sećaj tog osećanja.
Videćeš koliko je lako voleti ljude, iako su nesavršeni. Ljudi su Bog.
I seti se kako je božanstven osećaj biti voljen. Taj osećaj, za divno čudo, normalan čovek ne zloupotrebljava. Biti voljen i voleti znači biti oplemenjen.
Ako razumeš šta hoću da kažem ...
Toliko od ne-romantičnog ateiste.![]()
Ljudi su bogovi nad bogovima jer su stvorili sve bogove do sada . Pošto su ljudi nesavršeni stvoriše nesavršene bogove .Ево једне интересантне теме за раматрање. Данас неки људи мисле да је могуће да постану сами себи Богови и одбацују Творца дакле правог Бога. Звучи као добра опција зар не? Да ти сам постанеш Бог и да радиш шта хоћеш. То из малих милион разлога није могуће а, ја ћу вам говорити о оном главном разлогу.
Било је у људској историји покушаја да људи постану богови. Такав систем функционише неко време, аонда се распадне као кула од карата. Јер је човек пун мана, а Бог нема ни једну. Такав концепт је опасан зато што пре или касније сведе човека на ниво свиње. Он је изгубљен духовно и пропадне у менталним и физичким оболењима. Човек није створен да буде Бог. Све што човек направи има огромне мане и пропусте. Човек не може да створи живот нити дух животни. Зато је Бог свемоћан, а рећи ја сам Бог је арогантно и глупо.
Неке паганске религије су тврдиле да је могуће да уз савезу са Боговима постанеш Бог, завршавало се са промашајем. Ћовек се сведе на ниво свиње и задовољава само своје нагоне и одбаци духовно постајање које га уздиже. Пример је Содома и Гомора. Ту се човек срозао на ниво свиње и окренуо се против Бога. Зато су ти градови били уништени. Сада Бог неће више да кажњава човека на тај начин. Данас је опет човек кренуо путем свињца.
Češće se sećaj tog osećanja.
Videćeš koliko je lako voleti ljude, iako su nesavršeni. Ljudi su Bog.
I seti se kako je božanstven osećaj biti voljen. Taj osećaj, za divno čudo, normalan čovek ne zloupotrebljava. Biti voljen i voleti znači biti oplemenjen.
Ako razumeš šta hoću da kažem ...
Toliko od ne-romantičnog ateiste.![]()
Извини али ја сам рекао да су ми атеисти романтичнији од верника. Осим великог праска који се сам од себе десио нисте способни ништа да видите.
Извини али ја сам рекао да су ми атеисти романтичнији од верника. Осим великог праска који се сам од себе десио нисте способни ништа да видите.
Aha, evo poplašismo se. Šta si ti? Božji portparol?Нема код Бога зезања или ћеш да Га поштујеш, а тиме бар елементарно Његове заповести, или ти следи уништење.
tako nekakoАранђеле, нис ти лош чова, само претерано озбиљно схваташ чика Мирољуба.
Мој ти је савет - кад гледаш нека његова предавања само искључи тон, и обрати пажњу на његову фацу. Ако тад прснеш од смеха, или као добар хришћанин осетиш сажаљење - има наде за тебе![]()
možda si u neznanju pobrkao ropstvo i slobodu...."Твој терориста је мој борац за слободу"
Satana je bio terorista, pobunjenik protiv centralne vlasti.
Ne moze covek od smrtnog tela biti BogBogovi ne umiru
![]()
Oni jos uvek veruju u laz Sotone koju je izgovorio Evi u Raju :
1. Mojsijeva 3
4 A zmija reče ženi: nećete vi umrijeti;
5 Nego zna Bog da će vam se u onaj dan kad okusite s njega otvoriti oči, pa ćete postati kao bogovi i znati što je dobro što li zlo.![]()
Tako da Sotona i dalje laze ljude da ce postati Bogovi ako ne slusaju Boga i budu nezavisni![]()
A oni veruju![]()
![]()
Ja nisam videla prasak, barem ne taj na koji misliš.
Ali mogu da ga zamislim.![]()