Vučić: Imamo snimke, Miša Bačulov prolazi pored nadstrešnice pre nego što je pala

Onaj koji je opisao Profesor Lompar još 2011. u svom Duhu samoporicanja, i još mnogo pre toga britanski istoričar Seaton-Watson. Pročitati mesto od toga radi detaljne analize mehanizme koji te nagone da na pdf istorija prilježno progoniš srpski nacionalizam.

364DEB6D-3FF9-4E4E-95C1-00EF645D4770.jpeg

E7D1015D-5BE9-4892-9DA0-538C8AC14EEA.jpeg

Onaj koji je opisao Profesor Lompar još 2011. u svom Duhu samoporicanja, i još mnogo pre toga britanski istoričar Seaton-Watson. Pročitati mesto od toga radi detaljne analize mehanizme koji te nagone da na pdf istorija prilježno progoniš srpski nacionalizam.

Pogledajte prilog 1795979
Pogledajte prilog 1795980
Ja ne kapiram da ti ili neko drugi, srpski opredeljen, može da bude za Vučića. Da ga uopšte razmatra u bilo kojoj varijanti osim što hitnijeg odlaska sa vlasti.
Je l ne vidite šta kreten radi?

Ja ne kapiram da ti ili neko drugi, srpski opredeljen, može da bude za Vučića. Da ga uopšte razmatra u bilo kojoj varijanti osim što hitnijeg odlaska sa vlasti.
Po kom osnovu bi konstatacija činjenica neprijatnih srpskim neolevičarima i progresivistima implicirala da neko “podržava” uplakanog AV i lopove iz SNS?

Čitam ovde kako perjanica bivšeg DOS-a iz žute DS u Opatiji napada AV tako stručno, kao da mu je AV lično rekao šta da izjavi tako da time dodatno učvrsi birače SNS-a u njihovoj podršci AV.

Traženje podrške od okolnih nacionalizama svakog automatski čini još gorim od AV, a to masa njih non-stop radi.

Ii deo: to što podbadam dežurne ljubitelje okolnih nacionalizama, sada uznemirene time što sad AV koristi njihovu metodu teorije zavere (što luđa teorija to se u nju više veruje) uopšte ne implicira da “podržavam” histeričnog AV.

Po kom osnovu bi konstatacija činjenica neprijatnih srpskim neolevičarima i progresivistima implicirala da neko “podržava” uplakanog AV i lopove iz SNS?

Čitam ovde kako perjanica bivšeg DOS-a iz žute DS u Opatiji napada AV tako stručno, kao da mu je AV lično rekao šta da izjavi tako da time dodatno učvrsi birače SNS-a u njihovoj podršci AV.

Traženje podrške od okolnih nacionalizama svakog automatski čini još gorim od AV, a to masa njih non-stop radi.
Pa impliciraš, evo upravo sada kada kažeš da je od izdajnika i uništitelja srpstva gori onaj ko traži podršku stranih nacionalizama da se taj uništitelj svega srpskog ukloni. Jeste loš, ali nije gori.
Onda tvoja teza: ne dirajmo Vučića da ne dođu ovi ovakvi drugi...
Pa je l me zajebavaš? Tog antičoveka-antisrbina ne treba da bude u srpskom političkom životu. Ako ima nekih "neolevičarskih idiota" koji ni se uvukli u vlast posle njega, barem bismo ih se lakše ratosiljali nego njega, koji od njih nije ništa bolji.

Pa tako Vučić je žrtva:

Belosvetskih dešavanja (NIS)
ti si ironican, ili mislis da on nece da ima gasa ili goriva, a ne ti?
Praktično prepisivanje Trampovog narativa i plasiranja niza teorija zavera u isto vreme. Ameri i Srbi su verovatno najpodložniji na planeti zaverama.
opet me ubijaju!
samo trampa je okrznuo metak, a ovog kirka pogodio; ti strakse zivis u paralelnoj realnosti, pa se ta paralela ponekad samo ukrsti, sa realnoscu, ali retko.

Pa impliciraš, evo upravo sada kada kažeš da je od izdajnika i uništitelja srpstva gori onaj ko traži podršku stranih nacionalizama da se taj uništitelj svega srpskog ukloni. Jeste loš, ali nije gori.
Onda tvoja teza: ne dirajmo Vučića da ne dođu ovi ovakvi drugi...
Pa je l me zajebavaš? Tog antičoveka-antisrbina ne treba da bude u srpskom političkom životu. Ako ima nekih "neolevičarskih idiota" koji ni se uvukli u vlast posle njega, barem bismo ih se lakše ratosiljali nego njega, koji od njih nije ništa bolji.
Teranje vraga pomoću đavola…

Ii deo: to što podbadam dežurne ljubitelje okolnih nacionalizama, sada uznemirene time što sad AV koristi njihovu metodu teorije zavere (što luđa teorija to se u nju više veruje) uopšte ne implicira da “podržavam” histeričnog AV.
Ok, ako je tako. I ja ih podbadam, ali vodim računa da Vučiću ne dam podršku, jer on ionako ispunjava želje tim okolnim nacionalizmima, naročito albanskom. Hravtima je dovoljno da se naslađuju. A muslimanima je dovoljno da se nadaju nekoj vajdi za njihove ciljeve u BiH.

Pogledajte prilog 1795979
Pogledajte prilog 1795980

Verujem da ti u svojoj glavi misliš da nešto smisleno želiš da napišeš, što konstituiše diskusionu nit u formi citata i replike, ali u praksi to se ne realizuje.

Postavljaš odgovor koji nije ni u kakvoj korelaciji sa onim što sam ja napisao. Kakav odgovor očekuješ da dobiješ, ako ne umeš da vodiš komunikaciju?

Rekao sam više puta i ponoviću još jednom: piši na engleskom jeziku.

Onda tvoja teza: ne dirajmo Vučića da ne dođu ovi ovakvi drugi..
kez se boji marinike, seti se koliko puta je njenu sliku postavljao, a mi se cudimo, zena simpaticna, sta joj fali?
mozda je on i u pravu, samo neka cuvaju aljeka, sve cemo ih oduvati sa studentima

Чанколисци са Вучићевог двора: Мариника најавила постизборну коалицију са СНС

Ako nema snmimka kako MIša Bačulov lepi 10 tona pločica viška ili seče ankere
za 10ak milona profita iz budžeta..................truba....................
nema veze ako nema bitno je da se narativ zakotrlja, zna kezualko, pa bi posle isplivale neke druge slike, racuni, itd, bia na strani blokadera, nisii citao sta av kaze?

Jel ovo tvrdnja ili insinuacija....Jel taj baculov odradio neki plasticni eksploziv i to bar 2 kg , da onako odjednom padne sve....jel imao saradnike u gradjevinarima SNS , vrlo je moguce napravii plasticno punjenje dok se izvode radovi, u strukturi remontovanja....

Ili je ovo , vi tvrdite da sam kriv za korupciju , a moji jataci se drze, pa da vam vratim istom merom, ja tvrdim da ste vi teroristi , pa se vi branite..

Koja srpska logika, koja navijacka logika...

To me i brine, to je blisko ovom narodu , bas je blisko...

Jos kad rade neke qurvinske stvari , tek onda se visestruko drze takve logike, to sam video kod zena, , udatih, koje se svalerisu , odmah , ali odmah , koriste takvo ponasanje...tj odmah im se pomeri nacin koriscenja u komunikaciji , argumentaciji na stranu demagogije osetno...
I bas na ovaj nacin...

Gotovo nepogresiv signal da je u svalerisanju , a da ne moras nista da je pitas...cak i da je ne znas uopste...jos ako ukljucis vizualno , nema greske, tacno ce ti pokazati u jednom trenutku da se svalerise, dok govori samo pratis....

Ili je ovo , vi tvrdite da sam kriv za korupciju , a moji jataci se drze, pa da vam vratim istom merom, ja tvrdim da ste vi teroristi , pa se vi branite..
kaze @Casual Observer da nas dramoser sada lozi, kao doslo njegovo vreme za pumpanje, likuje jer je raspusteno policijsko odeljenje koje je spremalo dokaze protiv izvodjaca diverzije na nadsresnici koji su ukrali pare, pa aljek misli da je slobiodan i on

kao da kaze: moz' me uvatite .... za sisu

Podcenio sam nepomenike.
Odlično su se organizovali i pripremili.logistika,finansije operativci na svim nivoima.
Jedini i glavni problem im nedostatak kritične mase.zato i tolika histerija oko neutralnih.
Pa dobro...soska mi tu,šume mi tu.sta reci.pocinje borba do istrage...
Njihov problem. Nek održe još koju konferenciju za štampu u Opatiji ili još bolje u Zagrebu, privući će time još kojeg birača, garant.

Da vidimo sta su cinjenice...

Cinjenica je da srpska bagra od naroda kad nekog pocne da ne mirise, i pljuje, kao sto su poceli Vucica, vise se ne vracaju na staro , to je cinjenica...
Jer nije vise pogodan za idealizaciju on je macho on je jak , sta nas briga sto je manijak...

Cinjenica je i da Vucic nije ozbiljno uzdrman , sama struktura vlasti , ovim silnim setnjama kao sto nije bio ni prosli , put, tj cinjenica je da je 15 mrtvih malo za Srbe, oni su sad veliki Srbi , pa je 15 komada sica, kao sto sam i pretpostavljao na pocetku....

Ali to su dve suprotne stvari u duzem periodu...pazite prva stvar je pljuvanje koji je omiljeni sport i Vucicu i narodu je krenulo...tu vucic moze da se cese koliko hoce, moze da sad postane ideal predsednik ,ne vredi mu nista...samo ce se povecavati broj pljuvaca....

A opet struktura pljacke i vlasti nije narusena jer je ovaj narod sad ozbiljno smrdljiv, to je bas preko 50%...

Zakljucak se namece sam, struktura se drzi , nastavi da uzimas samo intezivnije, kad se sve pocne da drma imaces dovoljno vremena da se samo okrenes uz neku pricu o osveti , tj sad ste me oterali , svi sretni , milioni u kini ili gde vec vucic drzi pare...
Negde drzi , ako je kao do sad onda je to Moskva....svi rusi donose pare ovde, Vucic istim letom vraca za rusiju , ovo svi , odnosi se na rad menjacnica kad sleti ruski avion, ima tu 20 ljudi koji odmah jure prvo negde zamene za dinare, verovatno tako ne upadaju u oci , ne znam zasto to rade, ja znam samo da to rade, jer dodju kasnije sa tonom dinara i kupuju eure....tip u menjacnici nekad mora da zove pomoc jer posle dolaska aviona , nakupi se i milion evra transfera u evre...
Jedan obican dan....

Или твоја?

Зашто моја?

Нисам ја у емисији коју је посебно најављивао као емотивну поменуо да је Бачулов прошао поред железничке станице у тренутку трагедије, са намером да залудне и престрављене бабе помисле да је Бачулов срушио железничку станицу.

А кад га неко једног дана буде питао:"Што си ср.ао?", он ће да каже:"Нисам то рекао, ја сам само рекао да је Бачуло прошао улицом поред железничке станице".

Back