Vučić: Imamo snimke, Miša Bačulov prolazi pored nadstrešnice pre nego što je pala

Kako predao? Ja sam mislio da je posle nekog bombardovanja NAFO okupirao svaki pedalj kosova.? I sada silom rade sta zele. Na koji nacin mislis da se to spreci? Ne bulazni. Osvesti se i dodji malo sebi. Kosovo ste prodali 2008 godine. Za masne pare od siptarskih dilera. Sada bam treba neko da preuzme krivicu za vasu nesposobnost.

Овако је било на Косову и Метохији 2011. године, док злотвор није украо државу.

Preminuo ranjeni pripadnik ROSU

Pripadnik specijalne jedinice policije Kosova, ranjen snajperom u glavu u blizini prelaza Brnjak, umro večeras posle 22 časa, javila televizija Klan Kosova.

https://www.b92.net/komentari?nav_id=528007

Zar sistem nije vece zlo od vlasti?
Ima zla svuda. Gde bam je Srdjan Nogo? Zar se nije drao pred svima da ce da kolje Srpsku decu? Da ce poubijati cele porodice, pa je pobegao od predstavnika pravde?
Gde je on? On nije zlo?

Kad smo vec kod stradanja neduznih...
Sem same nadstresnice...i ovih dana u svega 2-3 nedelje u Beogradu su stradali:

- Momak kod Kalenica ni kriv ni duzan neki narko-krimi DB huligani ga ubili

- Ženica, koja je poverovala u boljitak Srbije pa se vratila iz inostranstva...ubijena dok je pila kafu u Visnjickoj banji...isto pri okrsaju DB huligana

Policija jos nije nasla BELI KOMBI kojim je tu dovezeno krdo DB huligana...koji su inicirali taj okrsaj...a i osumnjiceni su im jos u bekstvu...

Kao i za slucaj kod Kalenica..mislim da jos nije nikog uhapsila...

Idemo dalje...sve u nedelju dve...

Na 100m od Skupstine Srbije i 30 metara od Terazijskog tunela...ekslpodirala bomba...
policajci i sluzbe zive veze nisu imali...dok cuvaju prazne šatore Ćacilenda u neposrednom komsiluku...

...

За тебе је важно да то и даље буде тајна? Е, видиш, други тако на мисле. А ако мислиш на инсинуацуију, имаш прилике да се доказујеш на суду. Је ли инсинуација да се то крило скоро годину дана?
Zašto Miša da se dokazuje na sudu? Valjda je teret dokazivanja nad onim koji iznosi optužbu. Vi lojalisti ste zaista svi teški bezmozgaši
Ako postoji osnovana sumnja da je ovaj u nešto umešan zato postoji istraga, a ne da predsednik jedne države brže bolje izlazi na televiziji da bi obelodanio narodu kako je njegov politički protivnik prošao pored železničke stanice.
Koliko vidim za ovih 11 meseci svi su krivi za pad nastrešnice samo vladajući režim koji je vršio rekonstrukciju stanice nije kriv.

Овако је било на Косову и Метохији 2011. године, док злотвор није украо државу.

Preminuo ranjeni pripadnik ROSU

Pripadnik specijalne jedinice policije Kosova, ranjen snajperom u glavu u blizini prelaza Brnjak, umro večeras posle 22 časa, javila televizija Klan Kosova.

https://www.b92.net/komentari?nav_id=528007
Koliko ja znam , siptarija oruzanom silom u pratnji NAFO trupa sprovodi svoj teror nad Srbima. Na kosovu NAFO organizuje , sprovodi i upravlja svim odlukama i akcijama. Sve sto sipci rade je slepo izvrsavanje naredbi NAFO!! Sipci ne smeju da prdnu bez predhodne dozvole i naredjenja iz NAFO!!!
Koji deo ovoga gore nisi razumeo?

Kako predao? Ja sam mislio da je posle nekog bombardovanja NAFO okupirao svaki pedalj kosova.? I sada silom rade sta zele. Na koji nacin mislis da se to spreci? Ne bulazni. Osvesti se i dodji malo sebi. Kosovo ste prodali 2008 godine. Za masne pare od siptarskih dilera. Sada bam treba neko da preuzme krivicu za vasu nesposobnost.

Pre Vucica su na Kosovu odrzavani i srpski izbori i bile srpske institucije...
Sada toga vise nema...

...

Jeste, baci insinuaciju i onda se kao ograđuje. Ova njegova javljanja i jesu za maloumne verne glasače i lojaliste, a ne za zdrave, normalne ljude sa prosečnom inteligencijom koji znaju kakav je to čovek, kakvo je to zlo.

Pa sve što on priča naravno da su sranja i gluposti koje vređaju zdrav razum i inteligenciju prosečne osobe ali to što on govori nije ni namenjeno njima već njegovim sendvičarima i penzosima što po ceo dan sede ispred tv-a i gledaju pink i informer i ta njega sranja su isključivo za unutrašnju upotrebu, mislim on ima tih milion ipo ljudi što ga drže na vlasti (sad dal su nepismeni, pismeni, sendvičari, pljeskavičari, dal su krezubi ili imaju zube kao bisere nebitno je kakvi su takvi su) i njima se i obraća i ostali ga ni ne zanimaju, ima svoju ciljnu grupu za koju misli da mu je dovoljna i to je to, isto kao što se ne znam Krmeljuša ili neka tako šatorska drndaljka što peva po pečenjarama ne opterećuje dal neko kaže da je treš ili šta misli o njoj neko ko sluša ne znam Public Enemy ili Rage Against The Machine ili Aretu Frenklin, prosto to nije njena ciljna grupa, već su joj ciljna grupa oni ispod šatora zamazani i sa dna kace, epa isto funkcioniše i Vučić i oni iole svesniji i pismeniji ni nisu njegova ciljna grupa nit se on njima obraća.

Kad smo vec kod stradanja neduznih...
Sem same nadstresnice...i ovih dana u svega 2-3 nedelje u Beogradu su stradali:

- Momak kod Kalenica ni kriv ni duzan neki narko-krimi DB huligani ga ubili

- Ženica, koja je poverovala u boljitak Srbije pa se vratila iz inostranstva...ubijena dok je pila kafu u Visnjickoj banji...isto pri okrsaju DB huligana

Policija jos nije nasla BELI KOMBI kojim je tu dovezeno krdo DB huligana...koji su inicirali taj okrsaj...a i osumnjiceni su im jos u bekstvu...

Kao i za slucaj kod Kalenica..mislim da jos nije nikog uhapsila...

Idemo dalje...sve u nedelju dve...

Na 100m od Skupstine Srbije i 30 metara od Terazijskog tunela...ekslpodirala bomba...
policajci i sluzbe zive veze nisu imali...dok cuvaju prazne šatore Ćacilenda u neposrednom komsiluku...

...
Koliko se ja secam blokadica , ti DB huligani su bliski sa Djilasom. Od tih istih DB huligana blokadercici kupuju svoje sledovanje kada dobiju 50+ evrica. Ti isti DB huligancici su na javnim mestima skandirali AV da je pede..
treba da si ponosan na njih.

Koliko ja znam , siptarija oruzanom silom u pratnji NAFO trupa sprovodi svoj teror nad Srbima. Na kosovu NAFO organizuje , sprovodi i upravlja svim odlukama i akcijama. Sve sto sipci rade je slepo izvrsavanje naredbi NAFO!! Sipci ne smeju da prdnu bez predhodne dozvole i naredjenja iz NAFO!!!
Koji deo ovoga gore nisi razumeo?

Читај мало више.

Након уласка НАТО трупа, Марко Јакшић, покојни Оливер Ивановић и екипа (углавном из здравственог центра) је организовала преостале Србе, те су се фајтали на мосту и око моста и сачували Косовску Митровицу (северни део). Четири општине су остале под јурисдикцијом Србије. Функционисале су све наше институције (плус, велики део институција је функционисао и јужно од Ибра, у местима где живе Срби). Било је и полиције (у цивилу) и територијалне одбране. Шиптари нису могли каменчић да пребаце преко Ибра. Србија је организовала и локалне изборе.

Онда је дошао Вучић, расформирао све српске институције, српске полицајце пребацуо у приштински систем полиције. Па му то није било довољно, па им је наредио да скину приштинске униформе, па су у 4 општине дошли полицајци шиптари. Пре тога је локалне изборе пребацио у приштински систем, па му ни то није било доста, већ је натерао Србе да бојкотују локалне изборе, па су Шиптари са 2-3 % гласова добили власт у српским општинама. Онда, како нису шиптари могли да уђу у општине, аутобусима је повукао народ који је могао да се фајта са шиптарима, па су тог дана, кад Срба у доби за војску није било доле, шиптари ушли у општине. Он им је дао позивни број, газиводе, бриселски споразум, охридски споразум. Буквално, кад су ваши на власти, Србија губи територије константно. Нема већих злочинаца према српском народу од смрадикала.

Koliko se ja secam blokadica , ti DB huligani su bliski sa Djilasom. Od tih istih DB huligana blokadercici kupuju svoje sledovanje kada dobiju 50+ evrica. Ti isti DB huligancici su na javnim mestima skandirali AV da je pede..
treba da si ponosan na njih.

Ja samo znam da neko...(pogadjaj ko...) pokusava da kontrolise skandiranje na tribini...
I da taj neko... ne zali resursa (a ocigledno ni zrtava...) u tom pokusaju...

Do te mere je taj kompleks isao da je sj.ebao i Kosarkasku reprezentaciju...

Ko je poslao BELI KOMBI u Visnjicku banju (gde je ubijena slucajno zatecena žena) sa krdom motkama opremljenih huligana...
I zasto taj kombi jos nije nadjen...nije fico u pitanju i ima ga na snimcima...?

...

Ovaj čovek nema granice. Čuj neki lik prošao pored železničke stanice na dan kada je nadstrešnica pala. I predsednik države mora o ovome da obavesti narod uživo.
Da Bog da te Miša tužio za kaljanje ugleda i ličnosti bolesniče jedan bedni.
Teorije zavere, jedna kao i druga. Da su o tome počeli na N1 i Novin S izvesni bi sada preko tastature tukli svakog ko samo malo posumnja u tako očiglednu stvar.

Sa narativnim teorijama zavere je tako, nije bitno šta se tvrdi nego ko to tvrdi.

Da vidimo šta kaže Bačulov na ovu priču:
Kad je u pitanju narativ za političke potrebe uopšte nije bitno šta se tvrdi nego ko to tvrdi.

Da je tako nešto fantastično lansirano sa N1 masa ljudi koja sad to osporava bi tvrdila da je tako i nikako drugačije, zar ne? A da je mogao da prođe tu gde je izgleda snimljen i da nema baš nikakve veze sa padom nadstrešnice, jasno kao dan, ali narativ je narativ.

Ko hoće veruje, pa ma šta bilo u pitanju, isto kao sa onim nečujnim zvučnim topovima: to zavija do neba, ali ko je bio spreman da veruje njen mu nije bilo potrebno ništa više od dokaza od jednog tvita.

Ako prolazis pored zeleznicke, pored skupstine, moras da imas debeo razlog, mozda i nalog za prevoz....da se ne bi posumnjalo i postajes terorista...

Nema vise kao kad sam ja bio mali , pa vozim biciklu i ako uskoro stigne neki voz ja sacekam da vidim ulazak voza u stanicu....Decija posla, isto par puta sam se vozio liftom , ono prvi put bez starijih , ali dobro to me proslo posle 3, 4 puta...i jednom u studentskom domu karaburma, lift me vozio celu noc, pokvarila se ona kvakica sto oznacava spratove i onda lift vozi od prvog do najviseg tamo ima druga kvakica koja oznacava zadnji sprat i tu lift stane ne otvori vrata nego krene nazad....ali nisam se nesto ni uzbudio ni panicio......pokupio me u 3, pustio u 6 ujutro...nista strasno , sednes na cist pod i vozikas se bez pritiskanja tastera....

Komšije, to da ovakva tema uopće dospije u javan prostor je već zabrinjavajuće. Činjenica da to iznosi predsjednik države je ozbiljna katastrofa. Ali najgore od svega je što postoji ozbiljan broj ljudi u Srbiji koji u to vjeruju i misle si "Pa da, sve je to zavjera da nam maknu predsjednika".
A to govori daleko više o Srbiji nego o Vučiću.

Komšije, to da ovakva tema uopće dospije u javan prostor je već zabrinjavajuće. Činjenica da to iznosi predsjednik države je ozbiljna katastrofa. Ali najgore od svega je što postoji ozbiljan broj ljudi u Srbiji koji u to vjeruju i misle si "Pa da, sve je to zavjera da nam maknu predsjednika".
A to govori daleko više o Srbiji nego o Vučiću.
Treba ti veza da se odmoris od ludaka tj da te prime u ludnicu , ko je asocijalan...
Ovi sto su stabilni , nrp mene da pitas da li sam usamljen, nisam, iako sam sam...cesto , ali brate uvek ima nesto da se radi , neka interesovanja, meni uvek dan kratak...jedino na moru se naspavam, pazi kad se na moru naspavam...a i tamo spavam po 4h ali posto lenjstvujem, torba mala za avion, ne volim da kljucam po mobilnom, tu mi se telo odmori pklivanjem i lezanjem na plazi , tj san mi se odmori , a telo ostane ok...

Back