Vučić: Imamo snimke, Miša Bačulov prolazi pored nadstrešnice pre nego što je pala

Objasnio bih ti neke stvari, ali nisi sposoban da shvatis :D

Pobogu, Frederice, da li je moguce da mi imamo boksera u politici!?

Zasto nam je toliko tesko naci ljubaznog, finog, mirnog i nacitanog strebera koji nema istoriju tuca od vrtica, zar previse trazim:(?

Naravno, Misa nije Spajdermen koji naskace na nadstresnicu i minira istu, i u tom kontekstu je potpuno nevino bice, ali Misa je bokser!
Jel mozemo mi da imamo vlast bez Vucica, cacadi i boksera?

Pobogu, Frederice, da li je moguce da mi imamo boksera u politici!?

Zasto nam je toliko tesko naci ljubaznog, finog, mirnog i nacitanog strebera koji nema istoriju tuca od vrtica, zar previse trazim:(?

Naravno, Misa nije Spajdermen koji naskace na nadstresnicu i minira istu, i u tom kontekstu je potpuno nevino bice, ali Misa je bokser!
Jel mozemo mi da imamo vlast bez Vucica, cacadi i boksera?

Pa sto da ne, Misa je, recimo, lik koji jako dobro svira klavir, potice iz kultutne porodice intelektualaca i malo je falilo da krene tim putem, u borilacke sportove je usao slucajnim spletom okolnosti.

Pa sto da ne, Misa je, recimo, lik koji jako dobro svira klavir, potice iz kultutne porodice intelektualaca i malo je falilo da krene tim putem, u borilacke sportove je usao slucajnim spletom okolnosti.

Eto, osetila sam koga da pitam, upamtila sam da imas neko iskustvo u borilackim sportovima...ja sam duduk za sve to, mislim da sam jednu tucu videla u zivotu i to sa teske razdaljine.

Misa, dakle, deluje grubo...okej:).

Eto, osetila sam koga da pitam, upamtila sam da imas neko iskustvo u borilackim sportovima...ja sam duduk za sve to, mislim da sam jednu tucu videla u zivotu i to sa teske razdaljine.

Misa, dakle, deluje grubo...okej:).
Ja sam rukavice stavio sa 4 godine, tako da sam u boksu od kad znam za sebe.
Otac mi je bio izuzetan bokser i trener boksa, a ujedno i jedan od boljih lekara internista.
Jedno ne iskljucuje drugo.
Boks je plemenita vestina - kada se uci od plemenitih trenera 😊

Morate prvo fakultet političkih nauka završiti.. ali ništa ispod 10. inače, piši propalo.. kao i do sada. :mrgreen:

Meni je zaista svejedno sta ce studirati i da li ce studirati...ono ispod koze se racuna, i u tom smislu, boze me prosti, onaj Tadic je bio ponajbolji...ili je samo mom senzibilitetu najvise odgovarao.

Ma koliko losa ta vlast bila, ma koliko da je pokrala (a pokrala je dosta) i bila prolog ovoj vlasti, nikada mi nije bilo muka da saslusam Tadica dok od Vucicevog tona dobijem momentalnu koprivnjacu. Anafilaksu.

"Dobili smo snimke sa nadstrešnice, 3 sata pred pad nadstrešnice mi vidimo kako unezvereno šeta Miša Bačulov, a to nam niko nije rekao iz policije. Zašto to niko nije znao. Što nam niko nije rekao možda tu postoji neki trag? Zamislite da je istina da se nešto drugo dogodilo, kako ste vi znali već 2. šta se dogodilo bez veštačenja? Kako to da 11 meseci niko od nas ne zna da postoje snimci da se neka čudna lica vide? Na osnovu čega su zaključili da su oni već 2. novembra, dan posle nesreće znali šta je uzrok", upitao je Vučić.
https://www.b92.net/info/politika/1...-pored-nadstresnice-pre-nego-sto-je-pala/vest
"Zašto su pojedine strukture u državi krile sve ovo? Bilo je u redu da se to zna, da se pozove na razgovor, da svi drugi mogu to da vide."
Pogledajte prilog 1795886
Kakav nedotupavi komentar.
Moze li gluplje i gore?I jos pitaju - Ko umesto Vucica?

Otkud znaš da nije u pravu ?
Ко стално лаже протеклих 13 година?
Бачулов је од почетка јавно говорио да је тог дана, око 3 сата пре несреће, био на железничкој станици "Нови Сад" и путовао возом, а А.В. то сад "открива" и јавно износи сумњу засновану на обичној коинциденцији. По његовој "логици" свако и било ко да се тог дана појавио на тој железничкој станици могао би да буде осумњичен. А.В. боље да је ћутао, не би се обрукао.

sta ce baculov malo pre pada nadstresnice tu?

da nije kupio kartu za voz?
Тихи, не глупирај се и не дави.
Бачулов је од почетка више пута јавно говорио да је тог дана био на тој железничкој станици и да је путовао возом.
Бачулов није био једини тог дана (три сата пре трагедије) на железничкој станици "Нови Сад".
Да нећеш да посумњаш на све оне који су се тог дана појавили на тој железничкој станици?

"Dobili smo snimke sa nadstrešnice, 3 sata pred pad nadstrešnice mi vidimo kako unezvereno šeta Miša Bačulov, a to nam niko nije rekao iz policije. Zašto to niko nije znao. Što nam niko nije rekao možda tu postoji neki trag? Zamislite da je istina da se nešto drugo dogodilo, kako ste vi znali već 2. šta se dogodilo bez veštačenja? Kako to da 11 meseci niko od nas ne zna da postoje snimci da se neka čudna lica vide? Na osnovu čega su zaključili da su oni već 2. novembra, dan posle nesreće znali šta je uzrok", upitao je Vučić.
https://www.b92.net/info/politika/1...-pored-nadstresnice-pre-nego-sto-je-pala/vest
"Zašto su pojedine strukture u državi krile sve ovo? Bilo je u redu da se to zna, da se pozove na razgovor, da svi drugi mogu to da vide."
Pogledajte prilog 1795886
Шродингеру, само наглашаваш Вучићеву глупост и провидно, подмукло бацање сумње засноване на пукој коинциденцији. А Бачулов је о томе, од датума трагедије до сада, говорио више пута. Не верујем да си глуп као Вучић.

Боље ти објасни зашто мислиш да јесте у праву. Да чујемо те "аргументе".

Zasto bi ti on to objasnjavao, kada je u SNS sekti pravilo "kriv dok se ne dokaze suprotno" :D

Inače, ovo je istina:

1000040886.jpg

Back