Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.017
Ti se sprdas, ali naravno da nije on. To je neko od ucesnika u projektu (ako je diverzija).Meni je Gruhonjic sumnjiv, on voli petarde.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti se sprdas, ali naravno da nije on. To je neko od ucesnika u projektu (ako je diverzija).Meni je Gruhonjic sumnjiv, on voli petarde.
Sumnjaj ti da Zemlja nije okrugla al to ne čini pametnijom nego što jesi.A ti imas, pasce copora.
Pa osnovni vid svakog ljudskog razmisljanja je sumnja, sumnja u sve, da bi se doslo do istine.
Pa da se nije posumnjalo da Zemlja nije kockasta, ne bi se nikad otkrilo da je okrugla.Sumnjaj ti da Zemlja nije okrugla al to ne čini pametnijom nego što jesi.
Pa da se nije posumnjalo da Zemlja nije kockasta, ne bi se nikad otkrilo da je okrugla.
Iliti Galileo Galilej - "Ipak se okrece". Toliko o tvom opstem obrazovanju
Uopste se ne sprdam, onog dana kad je uhapsen Hrvat rekao sam ti da je celija vec u Beogradu, sta se desilo tu noc? Bili su ozbiljni nemiri, ta celija se iste noci rasfomirala i diplomatskim CIA kanalima se izvukla iz drzave bez posledica.Ti se sprdas, ali naravno da nije on. To je neko od ucesnika u projektu (ako je diverzija).
Ja stvarno ne znam o cemu pises, meni svakako nisi o tome pisao i za mene je ovo nepoznanica, ali ok, nebitno...Uopste se ne sprdam, onog dana kad je uhapsen Hrvat rekao sam ti da je celija vec u Beogradu, sta se desilo tu noc? Bili su ozbiljni nemiri, ta celija se iste noci rasfomirala i diplomatskim CIA kanalima se izvukla iz drzave bez posledica.
"Све смо реконструисали, само надстрешницу нисмо, и због тога ми је жао." Отприлике нешто тако је рекао један чова. Након неког времена се сетио да је реконструисао и надстрешницу, али су кривци за пад архитекте и извођачи из '60-их година.![]()
Meni je Gruhonjic sumnjiv, on voli petarde.
Joк! Средње име му је истина. Надалеко је познат као барон Минхаузен на трећу.Да ли је
Мишљења си да је наведени лагао?