Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.179
Zato sto je aktivirana necujna atomska bomba.Ja sam prva posumnjala na diverziju, jos u novembru, tj, nisam je iskljucila. Mozda gresim, ali zasto bi to bilo sasvim odbaceno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto je aktivirana necujna atomska bomba.Ja sam prva posumnjala na diverziju, jos u novembru, tj, nisam je iskljucila. Mozda gresim, ali zasto bi to bilo sasvim odbaceno?
Odlično, doduše doći će na red posle više godina čekanja, dok svi vi eksperti na daljinu ne budete detaljno objasnili svoja saznanja o tome, nije da nas ovde niste mesecima njima zatrpavali.Након овог наступа, морала би да буде званично позвана да пред тужилаштвом да изјаву о сазнањима која поседује.
Ако одбије, то је једна врста кривичне радње: прикривање доказа
Ако каже да нема доказа, то је друга врста кривичне радње: изазивање панике + лажна пријава
Moje mačke kažu da su svemu tome krivi ljubitelji nezgodnih pasa, i one otkrile svetsku zaveru.'Onda vojska da na vreme istraži ''diverzante'' ko je napravio diverziju na železničkoj Prokop, ko je inicirao, gradio i pregradio , preko mesta gde se ne sme da gradi ?
Da ne bude posle da su studenti izvršili ''diverziju''.
Oni su iza brave u što veću slavu Gospodnju.Ako je diverzija, zašto su oni ljudi u pritvoru?
Vrti t...... po Nisu.A možda su diverziju izveli tako što su postavili najgora nestručna i alava hovna da vode državu?
Šta misliš koliko je Srba napustilo Srbiju zbog takvih kao što si ti?
Koji je tvoj doprinos da nas bude manje?
Ana Brnabić je u naletu besa i očaja, jer zna da se njoj i ostalim naprednjacima kroje prugasta odela, počela da daje krajnje opasne izjave.
Kaže da je pad nadstrešnjice diverzija!!!
https://nova.rs/vesti/politika/ana-...je-zavere-pad-nadstresnica-je-bila-diverzija/
MuškatleOni su iza brave u što veću slavu Gospodnju.
Ozbiljno, od objektivne istrage posle svega ovoga nema ništa, i to ni pod razno, baš svaki zamislivi nalaz će zakonomerno već unapred biti u funkciji dokazivanja ovog ili onog narativa.
Ovde je istina samo to da si ti SNS botVerujem da je istina to što ana priča...
Teroristi su se infiltrirali u sns i onda kroz nameštene tendere i korupciju uposlili ne stručne osobe i firme za rekonstrukciju stanice što je dovelo do tog čina o kojem ona glasno i jasno govori...
Pročitaj ponovo....Ovde je istina samo to da si ti SNS bot
Da, i?Pročitaj ponovo....
Verujem da je istina to što ana priča...
Teroristi su se infiltrirali u sns i onda kroz nameštene tendere i korupciju uposlili ne stručne osobe i firme za rekonstrukciju stanice što je dovelo do tog čina o kojem ona glasno i jasno govori...
voistinu neopisivoМного, неописиво много олоша и непријатеља Србије се инфилтрирало у тај СНС.
to je vasa ana brnaba lansirala, sada, sta je problem?Tema za pdf teorije zavere.
A ti imas, pasce copora.Nemaš ti čime da misliš
Naravno da nije, ali vam ne odgovara pomisao o diverziji jer neko "zacrtan" unared mora da bude kriv.Zato sto je aktivirana necujna atomska bomba.
Opasne izjave za tebe, izmefju ostalog.Ana Brnabić je u naletu besa i očaja, jer zna da se njoj i ostalim naprednjacima kroje prugasta odela, počela da daje krajnje opasne izjave.
Kaže da je pad nadstrešnjice diverzija!!!
https://nova.rs/vesti/politika/ana-...je-zavere-pad-nadstresnica-je-bila-diverzija/
Ako je diverzija, zasto istraga stoji?A ti imas, pasce copora.
Pa osnovni vid svakog ljudskog razmisljanja je sumnja, sumnja u sve, da bi se doslo do istine.
Naravno da nije, ali vam ne odgovara pomisao o diverziji jer neko "zacrtan" unared mora da bude kriv.
Ne znam. Mozda nekom odgovara da posto poto odbaci tu ideju (nebitno od koga dolazi, jer divezija je i namerno nemarno uredjenje nadstresnice), da bi se okrivili samo neki unapred "zacrtani".Ako je diverzija, zasto istraga stoji?
Meni je Gruhonjic sumnjiv, on voli petarde.Ne znam. Mozda nekom odgovara da posto poto odbaci tu ideju (nebitno od koga dolazi, jer divezija je i namerno nemarno uredjenje nadstresnice), da bi se okrivili samo neki unapred "zacrtani".
Tu ideju uopste ne treba odbacivati, naprotiv, kao prvu je treba ispitati, ne samo po postojanju eksploziva.