otsekli ste ankere, kakvo sad miniranje, pa nije posao diverzanata samo sa eksplozivom? ajde prestanite vise da obmanjujete, nego hapsite ta sumnjiva lica, sef ocekuje akcijuMa svi znaju da nije bilo nikakvog miniranja, prosto kontranarativ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
otsekli ste ankere, kakvo sad miniranje, pa nije posao diverzanata samo sa eksplozivom? ajde prestanite vise da obmanjujete, nego hapsite ta sumnjiva lica, sef ocekuje akcijuMa svi znaju da nije bilo nikakvog miniranja, prosto kontranarativ.
sef je rekao da je sumnjiv jer se unezvereno tu vrzmaPa šta pišeš to, zaboga?
Sumnjivo što Novosađanin prolazi 3 sata pre incidenta u najprometnijem delu Novog Sada?
???
Niko njega nista nije optuzio. Policija i dalje istrazuje nesrecu, ali brojne blokaderske sudije opstruisu istragu i pokusavaju da je zaustave. Od kada je pocela da se siri informacija o mogucnosti da je nadstresnica sabotirana , brojni istaknuti blokadercici imaju velikih poteskoca sa nervozom i panikom. Sto nema potrebe za tim. Jel tako? Sve je bilo normalno.....Koje dokaze? Da se Baculov kao majmun u po' bela dana uzverao na nadstresnicu zeleznicke stanice koju je opasao dinamitom i mirno odsetao dalje.
Ili je frljnuo madjiju u prolazu...nema trece.
Tihi, šta ti je?
Jesi li pijan?
Kolega Dinstanoviću, Vi ste ovde što ponavljali, što podržavali jednako fantastične narative druge strane, npr onaj o namernom režimskom rušenju nadstrešnice. Kome tako nešto nije smetalo, i ko se nije zgražavamo nad tom očiglednom izmišljotinom nema šta da sada negoduje oko ovoga.nista nisam pio danas
Ali samo tako da na vlast ne dođu još gori od ovih, ima i takvih. Pa još preletači, bar pola SNS-a će uredno kod narednih, isto kao što su žuti pretrčali u SNS.Sveti srpski zadatak je smaknuti đubre sa vlasti. Što pre to bolje.
Ovo je ludilo.
jao kako lazete kada ste vi pod izgiovorom racionalizacije rasfiromirali jedinicu koja je istrazivala nadstresnicu i generalno finansije oko njePolicija i dalje istrazuje nesrecu, ali brojne blokaderske sudije opstruisu istragu i pokusavaju da je zaustave.
Od kako sam se registrovao ovde govorim ti da od Vučića nema većeg zla. Ne možeš da nađeš goreg od njega, zato njegova smena ne može izaći na gore od ovoga.Ali samo tako da na vlast ne dođu još gori od ovih, ima i takvih. Pa još preletači, bar pola SNS-a će uredno kod narednih, isto kao što su žuti pretrčali u SNS.
on kao syjeverna baba samo kucka o astal i mantra: "da ne cuje zlo" - folirantOd kako sam se registrovao ovde govorim ti da od Vučića nema većeg zla. Ne možeš da nađeš goreg od njega, zato njegova smena ne može izaći na gore od ovoga.
aha, mi smo napunili glavu ani brnabic o diverziji? i sada aljeku?npr onaj o namernom režimskom rušenju nadstrešnice.
Kolega Dinstanoviću, Vi ste ovde što ponavljali, što podržavali jednako fantastične narative druge strane, npr onaj o namernom režimskom rušenju nadstrešnice. Kome tako nešto nije smetalo, i ko se nije zgražavamo nad tom očiglednom izmišljotinom nema šta da sada negoduje oko ovoga.
Narativ kao narativ.
Sveti srpski zadatak je smaknuti đubre sa vlasti. Što pre to bolje.
Ovo je ludilo.
Tvoj narativ je božanska istina, obavezna za svakog?Ne, naravno da nemaju. Kakvo crno pravo na narativ, zaboga?
Otkud ti ta glupost, majke ti?
Tvoj narativ je božanska istina, obavezna za svakog?
Odista? Kako to nameravaš postići?![]()
Komentara bez.Ti si me već lažno citirao. Uzeo si citat tuđeg teksta o velikom Narodnom odisaju iz XIX veka i pokušao lažno da predstaviš kao da ja pozivam na nekavko klanje naprednjaka i svašta, tako da sam prilično siguran da i ovde nešto izmišljaš.
Kao što i sada izmišljaš nekakvo „pravo na narativ“. Ne postoji nikakvo „pravo na narativ“, to ne piše nigde, ne postoji nigde ni u jednom zakonu, niti međunarodnoj konvenciji koja reguliše prava. Nemaš ti to izmišljeno pravo, kao što ga nema ni TIhi, niti ja, kao ni bilo ko drugi ovde na forumu.
Onakav narativ kakav je u datom trenutku poželjan sa stanovišta ove ili one opcije. Fundament političkog delovanja.Kakav narativ?
Komentara bez.
Ma dabome.I logično, nakon što budeš uhvaćen u laži i posle svega što si radio i pre toga, najpametniji si kad ćutiš.![]()
Neutered...Ma dabome.
Kako da preživim ovakvu kritiku? Da plačem?![]()
:
![]()
I to ja lično, jel da? Bog te mazo.a namerno ste je i srusili, i to tako sto ste otsekli ankere sa krova,
Јад и беда Вучића.
Ma dabome.
Kako da preživim ovakvu kritiku? Da plačem?![]()
:
![]()
I to ja lično, jel da? Bog te mazo.![]()