Vučić: Imamo snimke, Miša Bačulov prolazi pored nadstrešnice pre nego što je pala

Pa šta pišeš to, zaboga?

Sumnjivo što Novosađanin prolazi 3 sata pre incidenta u najprometnijem delu Novog Sada?

???
sef je rekao da je sumnjiv jer se unezvereno tu vrzma

sta se ceka, policijo, hapsi bre! ako je nevin nece mu biti nista, valjda, samo sve po ps-u da se radi, nemoj da se bije dok mu se izvlaci priznanje, nego lepo profesionalno

Koje dokaze? Da se Baculov kao majmun u po' bela dana uzverao na nadstresnicu zeleznicke stanice koju je opasao dinamitom i mirno odsetao dalje.

Ili je frljnuo madjiju u prolazu...nema trece.
Niko njega nista nije optuzio. Policija i dalje istrazuje nesrecu, ali brojne blokaderske sudije opstruisu istragu i pokusavaju da je zaustave. Od kada je pocela da se siri informacija o mogucnosti da je nadstresnica sabotirana , brojni istaknuti blokadercici imaju velikih poteskoca sa nervozom i panikom. Sto nema potrebe za tim. Jel tako? Sve je bilo normalno.....

Tihi, šta ti je?

Jesi li pijan?
nista nisam pio danas
Kolega Dinstanoviću, Vi ste ovde što ponavljali, što podržavali jednako fantastične narative druge strane, npr onaj o namernom režimskom rušenju nadstrešnice. Kome tako nešto nije smetalo, i ko se nije zgražavamo nad tom očiglednom izmišljotinom nema šta da sada negoduje oko ovoga.

Narativ kao narativ.

Ali samo tako da na vlast ne dođu još gori od ovih, ima i takvih. Pa još preletači, bar pola SNS-a će uredno kod narednih, isto kao što su žuti pretrčali u SNS.
Od kako sam se registrovao ovde govorim ti da od Vučića nema većeg zla. Ne možeš da nađeš goreg od njega, zato njegova smena ne može izaći na gore od ovoga.

Od kako sam se registrovao ovde govorim ti da od Vučića nema većeg zla. Ne možeš da nađeš goreg od njega, zato njegova smena ne može izaći na gore od ovoga.
on kao syjeverna baba samo kucka o astal i mantra: "da ne cuje zlo" - folirant

Kolega Dinstanoviću, Vi ste ovde što ponavljali, što podržavali jednako fantastične narative druge strane, npr onaj o namernom režimskom rušenju nadstrešnice. Kome tako nešto nije smetalo, i ko se nije zgražavamo nad tom očiglednom izmišljotinom nema šta da sada negoduje oko ovoga.

Narativ kao narativ.

Ti si me već lažno citirao. Uzeo si citat tuđeg teksta o velikom Narodnom odisaju iz XIX veka i pokušao lažno da predstaviš kao da ja pozivam na nekavko klanje naprednjaka i svašta, tako da sam prilično siguran da i ovde nešto izmišljaš.

Kao što i sada izmišljaš nekakvo „pravo na narativ“. Ne postoji nikakvo „pravo na narativ“, to ne piše nigde, ne postoji nigde ni u jednom zakonu, niti međunarodnoj konvenciji koja reguliše prava. Nemaš ti to izmišljeno pravo, kao što ga nema ni TIhi, niti ja, kao ni bilo ko drugi ovde na forumu.

Stvar je u tome što naš narod jako voli da podržava neku žrtvu.

Pa tako Vučić je žrtva:

Belosvetskih dešavanja (NIS)
Zlih kapitalista (cene)
Obojene revolucije (zapadne sile)
Duboke države (pojedinaca iz sistema)
Diverzanata (Bačulov)

Praktično prepisivanje Trampovog narativa i plasiranja niza teorija zavera u isto vreme. Ameri i Srbi su verovatno najpodložniji na planeti zaverama. To svedoči popularnost kanala Balkan Info i Hepi Info a u Americi slično postoji samo puta deset.

Ti si me već lažno citirao. Uzeo si citat tuđeg teksta o velikom Narodnom odisaju iz XIX veka i pokušao lažno da predstaviš kao da ja pozivam na nekavko klanje naprednjaka i svašta, tako da sam prilično siguran da i ovde nešto izmišljaš.

Kao što i sada izmišljaš nekakvo „pravo na narativ“. Ne postoji nikakvo „pravo na narativ“, to ne piše nigde, ne postoji nigde ni u jednom zakonu, niti međunarodnoj konvenciji koja reguliše prava. Nemaš ti to izmišljeno pravo, kao što ga nema ni TIhi, niti ja, kao ni bilo ko drugi ovde na forumu.
Komentara bez.

Back