Da vidimo sta su cinjenice...
Cinjenica je da srpska bagra od naroda kad nekog pocne da ne mirise, i pljuje, kao sto su poceli Vucica, vise se ne vracaju na staro , to je cinjenica...
Jer nije vise pogodan za idealizaciju on je macho on je jak , sta nas briga sto je manijak...
Cinjenica je i da Vucic nije ozbiljno uzdrman , sama struktura vlasti , ovim silnim setnjama kao sto nije bio ni prosli , put, tj cinjenica je da je 15 mrtvih malo za Srbe, oni su sad veliki Srbi , pa je 15 komada sica, kao sto sam i pretpostavljao na pocetku....
Ali to su dve suprotne stvari u duzem periodu...pazite prva stvar je pljuvanje koji je omiljeni sport i Vucicu i narodu je krenulo...tu vucic moze da se cese koliko hoce, moze da sad postane ideal predsednik ,ne vredi mu nista...samo ce se povecavati broj pljuvaca....
A opet struktura pljacke i vlasti nije narusena jer je ovaj narod sad ozbiljno smrdljiv, to je bas preko 50%...
Zakljucak se namece sam, struktura se drzi , nastavi da uzimas samo intezivnije, kad se sve pocne da drma imaces dovoljno vremena da se samo okrenes uz neku pricu o osveti , tj sad ste me oterali , svi sretni , milioni u kini ili gde vec vucic drzi pare...
Negde drzi , ako je kao do sad onda je to Moskva....svi rusi donose pare ovde, Vucic istim letom vraca za rusiju , ovo svi , odnosi se na rad menjacnica kad sleti ruski avion, ima tu 20 ljudi koji odmah jure prvo negde zamene za dinare, verovatno tako ne upadaju u oci , ne znam zasto to rade, ja znam samo da to rade, jer dodju kasnije sa tonom dinara i kupuju eure....tip u menjacnici nekad mora da zove pomoc jer posle dolaska aviona , nakupi se i milion evra transfera u evre...
Jedan obican dan....