Vučić: Imamo snimke, Miša Bačulov prolazi pored nadstrešnice pre nego što je pala

Зашто моја?

Нисам ја у емисији коју је посебно најављивао као емотивну поменуо да је Бачулов прошао поред железничке станице у тренутку трагедије, са намером да залудне и престрављене бабе помисле да је Бачулов срушио железничку станицу.

А кад га неко једног дана буде питао:"Што си ср.ао?", он ће да каже:"Нисам то рекао, ја сам само рекао да је Бачуло прошао улицом поред железничке станице".

Зашто твоја питам се и ја. Можда што лупеташ а останеш жив?

Размисли мало, не пренагљуј.
Зашто се све ово крило до сада? Исти би ефекат био и тада као и сада. Мислили су да је боље не таласати а сада се море (Панонско) узбуркало више него што би тада, пре скоро годину дана.

Зашто твоја питам се и ја. Можда што лупеташ а останеш жив?

Размисли мало, не пренагљуј.
Зашто се све ово крило до сада? Исти би ефекат био и тада као и сада. Мислили су да је боље не таласати а сада се море (Панонско) узбуркало више него што би тада, пре скоро годину дана.

Шта се крило до сада?

Објасни нам, пошто не разумем.

Шта се то до сада крило?

Ако ти није јасно шта је Вучић открио народу, што се јављаш на тој теми?

А ти објасни својим речима.

Шта се то крило и шта то мени није јасно?

Напиши.

Питах и твоје колеге, нико да ми одговори.

Шта се то крило до сада?

Druže, teret dokazivanja nije na Miši već na vama. Vi iznosite ovde bolesne zaključke i optužbe bez ikakvih dokaza.

Вучић се одмах оградио и није га низашта оптужио. Толико си ваљда видео али ти је важније да неку своју причу истераш.

Вучић се одмах оградио и није га низашта оптужио. Толико си ваљда видео али ти је важније да неку своју причу истераш.
Jeste, baci insinuaciju i onda se kao ograđuje. Ova njegova javljanja i jesu za maloumne verne glasače i lojaliste, a ne za zdrave, normalne ljude sa prosečnom inteligencijom koji znaju kakav je to čovek, kakvo je to zlo.

Od kako sam se registrovao ovde govorim ti da od Vučića nema većeg zla. Ne možeš da nađeš goreg od njega, zato njegova smena ne može izaći na gore od ovoga.
Zar sistem nije vece zlo od vlasti?
Ima zla svuda. Gde bam je Srdjan Nogo? Zar se nije drao pred svima da ce da kolje Srpsku decu? Da ce poubijati cele porodice, pa je pobegao od predstavnika pravde?
Gde je on? On nije zlo?

Још рекао "унезверено шетао".

шта значи реч унезверено?

ChatGPT said:

Реч „унезверено“ (од придева унезверен) значи:

🔹 у стању велике узнемирености, страха, конфузије или панике — као да је неко изгубио присебност или се понаша збуњено и сметено.

А на снимку видимо да је нормално шетао улицом, као што би свако други шетао улицом. Шетао и гледао у телефон. Буквално најнормалније шетао улицом. Али, сада су његове бабе у још већем страху.

Otkud znaš da nije u pravu ?

Sam je u istom tom Hit Shitu rekao: "Ne verujem da to ima veze" (ali svejedno baljezgam...)

Vrlo jadan pokusaj spina...

Mogao je isto tako reci i da je on sa Vesicem i Majom Gojkovic i bese Orbanom...otvorio tu istu stanicu dok je jos bila gradiliste...

Mozda je on pokusao da ubije Orbana? 😯

Dakle...tipicno SNSektasko baljezganje...

...

Зар се ти не би одважио да кажеш, макар ближој околини, да си пролазио поред на(д)стрешнице пар минуте пре огромне трагедије?

Зашто убацујеш лажну претпоставку да је Бачулов крио да је прошао улицом којом шетају сви новосађани?

Jeste, baci insinuaciju i onda se kao ograđuje. Ova njegova javljanja i jesu za maloumne verne glasače i lojaliste, a ne za zdrave, normalne ljude sa prosečnom inteligencijom koji znaju kakav je to čovek, kakvo je to zlo.

За тебе је важно да то и даље буде тајна? Е, видиш, други тако на мисле. А ако мислиш на инсинуацуију, имаш прилике да се доказујеш на суду. Је ли инсинуација да се то крило скоро годину дана?

За тебе је важно да то и даље буде тајна? Е, видиш, други тако на мисле. А ако мислиш на инсинуацуију, имаш прилике да се доказујеш на суду. Је ли инсинуација да се то крило скоро годину дана?

- Jos samo da nadje snimak 2 minuta sa naplatne rampe...
- Pa jos da u Hit Shitu pusti snimak ko je nokautirao žandara ispred RTS-a...

Itd...

...

kaze @Casual Observer da nas dramoser sada lozi, kao doslo njegovo vreme za pumpanje, likuje jer je raspusteno policijsko odeljenje koje je spremalo dokaze protiv izvodjaca diverzije na nadsresnici koji su ukrali pare, pa aljek misli da je slobiodan i on

kao da kaze: moz' me uvatite .... za sisu
Da, Vucic je dosao i rekao ti da cusnes saobracajcu crvenu da te pusti , zato sto te ranije te veceri Vucic zvao telefonom i nagovorio te da popijes pola kile prepecenice i sednes za volan. Sreca pa si ti posten gradjanin i boris protiv korupcije , pa si nakon guranja crvene u ruku napomenuo saobracajcu da je to polisa osiguranja ..... tako ai nastavio snazno i odlucno da se boris protiv korupcije i sada svima mozes da delis savete o korupciji....

Samo je predao Kosovo...
Izmedjuostalog...

...
Kako predao? Ja sam mislio da je posle nekog bombardovanja NAFO okupirao svaki pedalj kosova.? I sada silom rade sta zele. Na koji nacin mislis da se to spreci? Ne bulazni. Osvesti se i dodji malo sebi. Kosovo ste prodali 2008 godine. Za masne pare od siptarskih dilera. Sada bam treba neko da preuzme krivicu za vasu nesposobnost.

Back