Zasto imamo potrebu...

Ma dobro, to je deo našeg folklora, više bih se iznenadila da neko napiše " ja se ne slažem", pitala bih je l' mu dobro :D
da kazemo aljeku i andreju da mi nismo ustase? - ti se salis, pa oni vec znaju da nismo, nema sanse da smo svi
ja prvi kada se ne slazem sa misljenjem necijim, to i kazem, ali se ovde ne radi o neslaganju misljenja, nego o bezocnom laganju

da kazemo aljeku i andreju da mi nismo ustase? - ti se salis, pa oni vec znaju da nismo, nema sanse da smo svi
ja prvi kada se ne slazem sa misljenjhem necijim, to i kazem, ali se ovde ne radi o neslaganju, nego o nezocnom laganju

Mene lično to ne vredja jer ne vidim niti imam ikakvih dodirnih tačaka sa ustašlukom , a i bitno mi je ko mi kaže mnogo više nego šta kaže.

Evo ti na primer, nekidan na nekoj temi si se udružio sa Berekinom i pokušavali ste da me uvredite ali vas dvojica niste prostačine, ti i ja smo nekada imali baš dobru konekciju, simpatični ste mi i nisam se naljutila dok to isto da je pisala osoba koja mi je antipatična ( ima ih dve trenutno) samo bih utvrdila mišljenje koje već imam o njih dve. :np:

Sve je stvar ličnog doživljaja nečega, nekoga i na osnovu toga i iskažeš emociju povodom date situacije .

Evo ti na primer, nekidan na nekoj temi si se udružio sa Berekinom i pokušavali ste da me uvredite ali vas dvojica niste prostačine, ti i ja smo nekada imali baš dobru konekciju, simpatični ste mi i nisam se naljutila dok to isto da je pisala osoba koja mi je antipatična ( ima ih dve trenutno) samo bih utvrdila mišljenje koje već imam o njih dve. :np:
pa to je bilo zato sto branis macuta, a gde je on? ne pojavljuje se vise; pa zasto je preuzeo da bude premijer onda ako neko drugi vodi zemlju? znaci, priznaj gresku, i onda ti dugujem izvinjenje za prozivku

Ja sam branila dr Macuta jer ga je napadala meni antipatična osoba ovde i zato što ga znam uživo kao finog komšiju mi, odličnog doktora o kome se i naš komšiluk najlepše izjašnjava , nisam branila premijera Macuta, za to me zabole.
Otkud znam gde je, a i ne raspitujem se, iskreno.

@bas kao , aj sad izvini se :zloca:

Ja sam branila dr Macuta jer ga je napadala meni antipatična osoba ovde i zato što ga znam uživo kao finog komšiju mi, odličnog doktora o kome se i naš komšiluk najlepše izjašnjava , nisam branila premijera Macuta, za to me zabole.
Otkud znam gde je, a i ne raspitujem se, iskreno.

@bas kao , aj sad izvini se :zloca:
ajd izvini onda, ali sta pisu da je za promenu pola i to deci? to bi trebalo da je u njegoivom domenu specijalizacije, kao endokrinologa; pa jel istina, jel potpisao?

– Да ли је генијално решење СНСа и стипендиста УСАИДа др Ђуро Мацут један од лекара који су потписници изјаве за промену пола код млађих малолетника

Nakon što je otkriveno da je pulen izdajnika Aleksandra Vučića - dr Đuro Macut, na spisku plaćenika USAID-a, isplivali su novi skandalozni detalji o novom mandataru Vlade Srbije.​

Novi skandal: Stipendista USAID-a Macut traži promenu pola kod mlađih maloletnika! | SRBIN.info

Dr Macut je jeda od lekara koji se zalažu za promenu pola kod mlađih maloletnika u Srbiji!?

ajd izvini onda, ali sta pisu da je za promenu pola i to deci? to bi trebalo da je u njegoivom domenu specijalizacije, kao endokrinologa; pa jel istina?

Novi skandal: Stipendista USAID-a Macut traži promenu pola kod mlađih maloletnika! | SRBIN.info

Dr Macut je jeda od lekara koji se zalažu za promenu pola kod mlađih maloletnika u Srbiji!?

:zcepanje:ma daj, uozbilji se, nije valjda da si stvarno poverovao u ovu stupidnost :D

Pročitala sam samo taj naslov, ne pada mi na pamet da otvaram link.

:zcepanje:ma daj, uozbilji se, nije valjda da si stvarno poverovao u ovu stupidnost :D

Pročitala sam samo taj naslov, ne pada mi na pamet da otvaram link.
bojis se istine, znam ja takve kao ti, uzivaj uljuljkana onda, u virtyelnoj realnosti;)
i izvini jos jednom sto te forsiram zarad objavljivanja i ovakvih stvari o doktoru, koga vise nema na vidiku, da nije smugnuo negde?

Back