otkud ja znam? a i ne bih ti dao ni da znam, treba zensko poganog jezika, a ti toi nisi@bas kao
Deder neki linak da vidim kako izgleda skribomanija, šta se to traži, koji su to industrijski standardi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
otkud ja znam? a i ne bih ti dao ni da znam, treba zensko poganog jezika, a ti toi nisi@bas kao
Deder neki linak da vidim kako izgleda skribomanija, šta se to traži, koji su to industrijski standardi...
To je mozda bilo ranije, sad narod pun nade ali nema vise vremena za gubljenje pa nije ni trazio racune....znam zato sto su meni nudile radnice u marketu , samo sto ja verujem u zaveru tj da nista u Srbiji od nagrada vecih od 1000 rsd nije nenamesteno...ustvari vidi se, nekad nema veze bukvalno sa cenom....Džaba si gurao kasirke po MAHI-ju da im isprazniš korpe sa računima
Nemaš sreće
Pa kako onda znaš da leti perje?otkud ja znam?
pa jel vidis kako ga sroci, kratko ali yebitacno?Pa kako onda znaš da leti perje?
Loše izmišljaš po ko zna koji put.To je mozda bilo ranije, sad narod pun nade ali nema vise vremena za gubljenje pa nije ni trazio racune....znam zato sto su meni nudile radnice u marketu , samo sto ja verujem u zaveru tj da nista u Srbiji od nagrada vecih od 1000 rsd nije nenamesteno...ustvari vidi se, nekad nema veze bukvalno sa cenom....
I to nudile 3 dzaka racuna...nisu kese nego dzakovi...ja sam prosli put ili pretprosli put skenirao nekih 200 racuna, dao mi buraz i moze se bukvalno brze od limita 1 racun za 10 sek, znaci moze brze od toga ali aplikacija nece da dozvoli...znaci 6 za minut moze...moglo bi 10 sa mojom brzinom...
Ali cemu to ....
Srbija je ovde...
Stanovi su buljaKoliko tih računa treba?
Možda se izvuče i nešto / neko nasumično?![]()
Stanovi su bulja
Ne možeš da prodaš 2 godine a onda kako već ideNeka su, lako se to proda.
Sećam se kad sam radila u Ekspres P. da je išla neka nagradna igra, 2 automobila izvučena, a da nije bilo nameštanja.
Mi nismo smeli da učestvujemo.
Dobitnici su morali da plate porez, a nije bila mala suma.
Je l' i za ovo isto?
Ne možeš da prodaš 2 godine a onda kako već ide
Ne znam kako to ide...Bezveze.
A porez?
Nisu to male pare, a dok ne uplatiš ne možeš da preuzmeš nagradu.
Zamisli dobiješ, a ne mo'š da namakneš lovu za porez i prooadne ti.
Da se besiš.
Ne znam kako to ide...
Nit me zanimaju stanovi nit automobili...
A niko neće da pravi nagradnu igru za Nintendo Switch 2 bundle + Mario Kart World
Zamisli platiš porez ko da je zgrada normalna???
Tako ide, taman da se niko ne razočara što je izvisio.
Zamisli platiš porez ko da je zgrada normalna???
Pa ni ti nisi neka lepotaKoja rugoba jbt
Jedan ali dobitni.Koliko tih računa treba?
Možda se izvuče i nešto / neko nasumično?![]()
ovo nije agitovanje već instrukcije kako da se mislipa jel vidis kako ga sroci, kratko ali yebitacno?
pa sta drugo botovi rade, nego ti ispiraju pamet, dok te ne dovedu do toga da kazes da si za svaku vlast?ovo nije agitovanje već instrukcije kako da se misli
Kad ces da shvatis da si ti Vucicev bot?Loše izmišljaš po ko zna koji put.
Dok se skupljaju računi prevrću nam kante a čim se završi poslednje izvlačenje odmah besno gužvaju i bacaju po prodavnici ko da smo mi organizatori.
- "komšija nemojte molim vas da bacate po prodavnici"
- "marš bre budalo bolesna idi leči se jel te pitao neko nešto znaš ti ko sam ja?"
Uglavnom tako to bude...
Ali ono što se ne zna...
Te zgrade su kerov curac uradjene.
Zidovi flis papir, čuješ komšinicu kad prdne...
Kaže se: "Hvala ti Bože što ne živim u kartonskoj kutiji sa lutrije"
jel ovako da radim?pa sta drugo botovi rade, nego ti ispiraju pamet, dok te ne dovedu do toga da kazes da si za svaku vlast?