Zasto botujete za mafijase i diktatore?

Da, izbori u Srbiji ne postoje.

Laz je da je ova banda dobila vlast koju ima na izborima, i da odrzavaju vlast koju imaju na izborima.

Ne postoji demkratski Ustav u istoriji planete Zemlje, gde je moguce da neko ima ovoliku kolicinu vlasti, dobijenu na izborima.

U demokratiji, po ustavu i zakonu, nemoguce je da neko ima ovoliku kolicinu vlasti kao SNS i Vucic u Srbiji, pa makar dobili i 150% na izborima.

Srbija je mafijasko, udbasko i diktatorsko blato.
To znamo jel. Ništa novo. Znamo da su smradikali mafija i čime se sve služe.Ja bih ipak kritikovao one koji su priznali ove i ovakve izbore.

Pricaj te presmesne udbaske pricice pogubljenim babama i dedama.

Srbijom vladaju najgore ubice i reketasi u Srbiji.

I mislite da ce bas svi ljudi da vam stalno cute na ovu mafijasku diktaturu.

Aha, super.
Pa tako je kako jeste. Nisam ja tome kriv. Ja nisam doveo to toga da se nakoti toliko "elite" koja po ceo dan blokira ulice. Sreca pa je to manjina u Srbiji. Ali tako je kako sam rekao. Necu da ulepsavam nista da bi se ti lepo osecao. Bavi se malo svojim problemima po dalmaciji

Pa valjda za...

Bugs Bunny Money GIF by Looney Tunes

Pomerila se kazaljka percepcije mnogima
Znam mnogo finih ljudi, prijatelja, neki žive u veoma lepom inostranstvu ali im izgleda nije jasno šta se ovde dešava

Od jedne koleginice koja je videla sveta i udata za stranca sam čuo par izjava koje su me blago rečeno zapanjile

Zato ne osudjujem apriori nikoga kojl je za aktuelnu "vlast" (ono nije vlast već pošast) jer izgleda da se mnogima Pomerila kazaljka uvida u stvarnost

A ima i još nečega tu

Pomerila se kazaljka percepcije mnogima
Znam mnogo finih ljudi, prijatelja, neki žive u veoma lepom inostranstvu ali im izgleda nije jasno šta se ovde dešava

Od jedne koleginice koja je videla sveta i udata za stranca sam čuo par izjava koje su me blago rečeno zapanjile

Zato ne osudjujem apriori nikoga kojl je za aktuelnu "vlast" (ono nije vlast već pošast) jer izgleda da se mnogima Pomerila kazaljka uvida u stvarnost

A ima i još nečega tu
Preko imaš jedan deo koji se obogatio kroz generacije a većina je u bedi i siromaštvu ali se nadaju nekom bogatstvu preko noći. E takvi apsolutno opravdavaju sns kriminal i lopovluk.

Kako mozete da botujete za mafiju, diktatore, i najvecu bandu u drustvu?

Eto, kako vam uspeva da sami sa sobom to razjasnite?

Sta vam kazu komsije? Porodica, zena, muz, deca?

Da li ih je sramota sto botujete za one najgore mafijascine i batinase, kojima je posao da prebijaju i prete ljudima?

Kako vas nije sramota?

Ali ne, ozbiljno pitam?
zato sto im deca nisu pod nadstresnicom....

Back