Pitao sam AI ako bi sutra bili izbori ko bi pobedio

na potpitanje da li opozicija treba da bude na studentskoj listi ovo odgovara

Tačno, ankete pokazuju da bi studentska lista mogla osvojiti značajan broj glasova, čak i više od Vučićeve liste u nekim scenarijima. 😅

Ali tu postoji jedna važna razlika:

• Studentska lista je specifičan, ograničen segment birača (mlađi, urbani, obrazovani).
  • Opozicija u širem smislu (DS, SSP, Narodna stranka itd.) pokriva širi spektar birača, uključujući one koji nisu studenti ili mladi.

Dakle, iako studentska lista može osvojiti popularnost u svojim segmentima, sama po sebi nije dovoljna da zameni vlast na nacionalnom nivou bez šire opozicione koalicije.

Upravo zato, odlazak ili neodlazak opozicije na izbore nije pitanje samo trenutnih šansi, već i dugoročne političke strategije i sposobnosti da se mobilizuje šira baza birača.
E kada programer pita AI oko izbora onda je kraj:mrgreen:
Gde nestade ona ljudska prefinjene i donošenje samostalnih zakljucaka.
Ne bi me iznenadilo da za 5 godina AI preuzme vlast.
Samo se nadam da nece doneti zaključak da je ljudska vrsta remetilacki faktor i preskoči zabrane i blokade koje ste joj postavili.

Јеси сад поношан?

Jok, sad sam u fazi da volim topljenje tenkova i da mi je uzor Sutanovac

G1MVG8nXwAAzpP-.jpg

E kada programer pita AI oko izbora onda je kraj:mrgreen:
Gde nestade ona ljudska prefinjene i donošenje samostalnih zakljucaka.
Ne bi me iznenadilo da za 5 godina AI preuzme vlast.
Samo se nadam da nece doneti zaključak da je ljudska vrsta remetilacki faktor i preskoči zabrane i blokade koje ste joj postavili.

AI se se sad misljenje uzima ko amin 100% istina

A ne uzima niko u obzir da ljudi programiraju AI da daje odgovore u skladu sa njihovim interesima

Sta je donela obojena revolucija Ukrajini? Siriji? Gruziji?

Nista dobro
u Srbiji je revolucija 5. oktobra 2000e dovela do toga da ti danas primaš penziju od 450 evra mesto 5 marki (plus što botuješ)
revolucija je takođe dovela do toga da se Srbija 2000-2007 oslobodi MMF, da se učvrste veze sa Rusijom koju toliko voliš, da Srbija ima barem neki ustav (dok su svi govorili ekonomija ekonomija, oćemo pare nećemo ustav)

Ako je revolucija izdana od 68maša DSa i onda na kraju od tvog Vučića niko nam nije kriv osim Srba

u Srbiji je revolucija 5. oktobra 2000e dovela do toga da ti danas primaš penziju od 450 evra mesto 5 marki (plus što botuješ)
revolucija je takođe dovela do toga da se Srbija 2000-2007 oslobodi MMF, da se učvrste veze sa Rusijom koju toliko voliš, da Srbija ima barem neki ustav (dok su svi govorili ekonomija ekonomija, oćemo pare nećemo ustav)

Ako je revolucija izdana od 68maša DSa i onda na kraju od tvog Vučića niko nam nije kriv osim Srba

to su obicne lazi

obojena revolucija 5. okyobra je dovela do toga da 500.000 Srba izgubi posao jer su revolucionari njihove firme opljackali unistili

to su obicne lazi
Pa nisu
obojena revolucija 5. okyobra je dovela do toga da 500.000 Srba izgubi posao jer su revolucionari njihove firme opljackali unistili
Da i tih 500,000 Srba je opet izgubilo posao kada je SNS došao na vlast, ne možeš gledati rezultate revolucije "neposredno nakon 5. oktobra" jer je sve išlo na bolje još krajem 2001e. Ti još živiš u svojoj glavi kao da nije prošlo 25 godina - a jeste

Meni gazda Ivan zamera, kaze pitao AI i AI mu rekao da sam stranacki vojnik.
AI sve pouzdano zna.
Treba pitati i oslanjati se na mišljenja AI!
Zašto misliti svojom glavom kada AI ima odgovore na sve, odlično kuva, rešava asocijacije i igra Kaladlont, a tek što dobro piše pesme i tekstove!

Prema najnovijim podacima iz istraživanja javnog mnjenja, ako bi sutra bili parlamentarni izbori u Srbiji, najverovatniji ishod bio bi pobeda Srpske napredne stranke (SNS) i njenih koalicionih partnera. Istraživanje agencije Ipsos pokazuje da bi SNS sa partnerima osvojila skoro apsolutnu većinu, dok bi opozicija bila u defanzivi N1 Info RS.

Međutim, treba napomenuti da postoje i druga istraživanja koja ukazuju na mogućnost da bi nova, nezavisna "studentska lista" mogla osvojiti više glasova od SNS-a. Prema istraživanju agencije Sprint Insight, u scenariju u kojem na izbore izlaze samo studentska lista, Vučićeva lista i stranke manjina, 54,8% građana Srbije bi glasalo za studentsku listu, dok bi za Vučićevu listu glasalo 42,1% N1 Info RS.

Dakle, iako trenutni trendovi favorizuju SNS, postoji značajna politička dinamika koja može uticati na ishod izbora.
AI je esenes bot cim bi oni pobedili. Sve druge ankete krstine i blokaderske kazu da ubedljivo pobedjuju.

AI sve pouzdano zna.
Treba pitati i oslanjati se na mišljenja AI!
Zašto misliti svojom glavom kada AI ima odgovore na sve, odlično kuva, rešava asocijacije i igra Kaladlont, a tek što dobro piše pesme i tekstove!

Ja još uvek verujem da su ljudi svesni da je chat Al u fazi eksperimentisanja , više zezanje koje se u ozbiljnim stvarima ne uzima za relevantno.
Više tipa:
- šta Al misli o mom nik-u?;
- gvirni mi u horoskop;
i sl :D

Ukoliko nije tako, čovečanstvo je u ozbiljnom problemu.

Ja još uvek verujem da su ljudi svesni da je chat Al u fazi eksperimentisanja , više zezanje koje se u ozbiljnim stvarima ne uzima za relevantno.
Više tipa:
- šta Al misli o mom nik-u?;
- gvirni mi u horoskop;
i sl :D

Ukoliko nije tako, čovečanstvo je u ozbiljnom problemu.
Mislila sam i ja da je vid zabave, ali nažalost...
Ovde ne znaš ima li teme, posta, recepta, nadahnuća, mišljenja, bez upotrebe AI.
Živeo AI, pustiti ' mozak na pašu' : D
Ko bi mislio svom glavom neka se primiri u nekom ćošku.

Prema najnovijim podacima iz istraživanja javnog mnjenja, ako bi sutra bili parlamentarni izbori u Srbiji, najverovatniji ishod bio bi pobeda Srpske napredne stranke (SNS) i njenih koalicionih partnera. Istraživanje agencije Ipsos pokazuje da bi SNS sa partnerima osvojila skoro apsolutnu većinu, dok bi opozicija bila u defanzivi N1 Info RS.

Međutim, treba napomenuti da postoje i druga istraživanja koja ukazuju na mogućnost da bi nova, nezavisna "studentska lista" mogla osvojiti više glasova od SNS-a. Prema istraživanju agencije Sprint Insight, u scenariju u kojem na izbore izlaze samo studentska lista, Vučićeva lista i stranke manjina, 54,8% građana Srbije bi glasalo za studentsku listu, dok bi za Vučićevu listu glasalo 42,1% N1 Info RS.

Dakle, iako trenutni trendovi favorizuju SNS, postoji značajna politička dinamika koja može uticati na ishod izbora.
pitao sam Ai da li valja banovati neke korisnike a biće da sam ja to i pre znao a analitička elektronika potvrdila, samo bilo jedno iznenadjenje... ko bi rek'o? kaže tab503 jer ima još nickova...

Back